Meterkast laten vernieuwen door Roy. Komt afspraken na, werkt netjes en vakkundig. Geeft daarnaast ook nog adviezen over eventuele uitbreidingen/aanpassingen vd installatie in de toekomst.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er moest een waterkraantje met aftap vervangen worden, de leiding gaat naar buiten en dan naar de stalling achter. Deze zat nogal op een lompe plaats in een hoek onder de trap. Deze laten vervangen do... ãã£ãšèŠã
Goede service, snelle reactie, klantgericht en vriendelijk. Goede communicatie en uitleg.
äŒæ¥ãåçããŸãã
obv 3 offertetraject keuze gemaakt voor Roy Weijers. Wat opviel was het plezierige contact gedurende de hele rit en de snelle levering. De 13 zonnepanelen liggen mooi op het dak, en het ziet er allem... ãã£ãšèŠã
Weijers Installatie & Service ontwerpt, realiseert en voert onderhoud uit aan zonnepanelen, laadpalen, automatisering ( slimme woning ) van Loxone, camera, netwerken en overige complexe elektrotechnische systemen. Ook voor complexe storingen kunt u bij ons terecht. Ik lever ook materialen bij u aan huis, zelfs als u de montage uitvoert. Vraag een offerte aan en ontvangt de offerte binnen een werkdag. Door mijn betrokkenheid en advies word de ideale uitvoering gerealiseerd. Bedrijfszekerheid & Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Heeft u te maken met een storing? Neem dan contact met mij op. Dit kunt u doen door naar mijn website te gaan
Bokkenstraat 14, 7031ED, Wehl, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Op korte termijn in goed overleg een afspraak.dmv. een foto van de meterkast al een diagnose op afstand maakte veel indruk en schriel vertrouwen in het vakmanschap. Rustige toelichting op zijn bevindingen en wat er moest gebeuren. Goede prijs/kwaliteit.
In ons huis vielen af en toe meerdere groepen tegelijk uit door een gecombineerde aardlekstoring.
De heer Weijers heeft de meterkast doorgemeten en kon al snel beoordelen dat bij vroegere uitbreidingen er teveel groepen op dezelfde aarding en dus op onjuiste wijze waren aangesloten. Dit heeft hij alvast met vervanging van 1 automaat door een automaat met eigen aardlekchakelaar vakkundig gecorrigeerd met ook de toezegging, dat mogelijk in de toekomst nog 2 aardlekschakelaars van onderling verschillende waarde zouden kunnen worden omgewisseld om de capaciteit nog beter te verdelen als dit probleem zich weer zou herhalen.
Wij werden zeer snel en vriendelijk geholpen, al na de eerste melding.

Weijersinstallatieservice ããã®åç
Wij hadden volledige stroomuitval; we hebben via de electriciteitsmaatschappij de betreffende fa doorgekregen. Bij contact bleek de monteur niet in de buurt te zijn; deelde mee dat hij voor een monteur een monteur zou zorgen. Na een half uur meldde deze zich. Na een half uur had hij ontdekt in welke groep kortsluiting zat. Deze groep hadden we niet nodig en is buiten gebruik gezet tot we 'm in de zomer nodig hebben. Bijzonder plezierig geholpen!

Weijersinstallatieservice ããã®åç
De opdracht is zeer (ook positieve reactie van monteur Enexis) netjes en naar tevredenheid uitgevoerd.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã