Fantastisk forretning 🤗 Virkelig pænt tøj i god kvalitet. Tilpas stort udvalg. Til tider helt utrolige nedsættelser. Hurtig levering og pænt pakket ind.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Virkelig god service!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg havde lidt tekniske problemer med at bestille vare en sen fredag efter middag. Jeg talte med en super sød og hjælpsom medarbejder over telefonen hvor de hurtigt... もっと見る
En af mine bestilte vare havde en fejl, og det tog ikke Anne Mette mange minutter at vende tilbage på min mail og jeg fik straks refunderet pengene. Virkelig hurtig og god service!
企業情報
当該企業による記述
Welive is founded by two experienced retail professionals who met each other back in elementary school. By bringing the Welive concept to the danish people and travellers, we want to clear the path for Scandinavian brands by socializing shopping and create experiences that change retail through innovation, creativity, constant renewal and with a greener agenda.
Ø. Skibelundvej 47A, Vejen, 6600, デンマーク
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Varm anbefaling
Nem bestilling, hurtig levering, gode produkter.
Og en problemløs returnering af en trøje, hvis farve bare ikke var mig.
Gode varer, god kundeservice, hurtig levering
Gode varer, god kundeservice, hurtig ekspedition
Der var fejl i min forsendelse,hvilket…
Der var fejl i min forsendelse,hvilket der blev rettet op på dagen efter..Det ville dog have været rart,hvis man som butiksindehaver havde stolet på kunden fra starten af, og ikke haft behov for at spørge en ekstra gang, om jeg nu var sikker på, at der manglede et par strømper.
Det skal fremgå inden man køber og…
Det skal fremgå inden man køber og betaler at man KUN kan hente varen hvis man skal ud og rejse . Det bør stå klart og tydeligt
Duktigt personal!
Hurtig levering og super service
Lynhurtig levering
De har mega meget smart tøj til gode…
De har mega meget smart tøj til gode priser. Er butikken ubemandet, kan man selv scanne og betale
Desuden sød og hjælpsom medarbejder
Prikken over I’et var en personlig hilsen på kvitteringen♥️
Charlotte
Ikke god ,fordi man får sendt piller som man skal betale for selvom jeg ikke ku tåle de piller,så sku jeg alligevel betale for piller
The lovely lady working there is super…
The lovely lady working there is super friendly and has a really good eye!
Købte en nederdel til en super god…
Købte en nederdel til en super god pris! Bestilte lørdag, ordren blev pakket samme dag, var på vej søndag og jeg kunne afhente mandag i pakkeshop. Det er virkelig hurtig levering da jeg havde regnet med ihvertfald en ekstra hverdag! Herudover var nederdelen pakket fint ind i silkepapir og der var en håndskrevet hilsen til mig også. Så god en oplevelse! Kan kun anbefale webshoppen! 😊
Good service
Trustpilot エクスペリエンス