StÃ¥r i appen att jag ska ha fÃ¥tt tre paket pÃ¥ mitt abonnemang, har fÃ¥tt ett. Jag inte heller fÃ¥tt nÃ¥got startklt som det stÃ¥r att jag ska ha fÃ¥tt. Hade Kindly i flera Ã¥r och det var aldrig problem, me... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag blev vÀldigt förvÃ¥nad över hur vacker lÃ¥da och förpackning var och jag laddade ner appen pÃ¥ min telefon. Det finns mÃ¥nga tips och förklaringar om allt. Det Àr verkligen underbart och priset Àr vÀl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastiskt koncept med produkter av hög kvalitet. Enkla att ta med. Det gör att det Àr lÀtt att komma igÃ¥ng! Ãlskar att det stÃ¥r pÃ¥ pÃ¥sarna vad det Àr i och nÀr man ska ta dem. Sen jag börj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wellon Àr en abonnemangstjaÌnst med dosfoÌrpackade vitaminer och kosttillskott. Baserat pÃ¥ vÃ¥r digitala haÌlsoanalys faÌr du personliga rekommendationer som Àr anpassade efter just dig och dina behov. VÃ¥ra vitaminer och kosttillskott ger effekt just för att de Àr personligt anpassade och för att de Àr av hög kvalitet. Vi vill hjÀlpa dig att leva hÀlsosammare lÀngre och gör det dÀrför sÃ¥ enkelt som möjligt för dig att nÃ¥ dina hÀlsomÃ¥l â oavsett om det handlar om att fÃ¥ vardagen att funka eller att springa det dÀr maratonloppet du anmÀlt dig till.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fick snabbt svar via mejl.
Fick ett pulver istÀllet för tabeltter
Det står tabletter men jag fick ett pulver som Àr vedervÀrdigt Ingen information om att det inte Àr tabletter!
Kontaktade dom men fick bara tipset att blanda med något
Kommer inte bestÀlla igen och kommer inte rekommendera dom tyvÀr för tanken Àr jÀtte bra

WLN Group AB ããã®åç
Tyckte om konceptet och lÀtt att hÃ¥llaâŠ
Tyckte om konceptet och lÀtt att hålla reda på sina vitaminer
Jag vet inte började i torsdags men haâŠ
Jag vet inte började i torsdags men ha inte upplevt nånting Àn men det kommer vÀl
Rekommenderas verkligen!! âïžâïžâïžâïžâïž
Efter ett par veckor mÀrker jag otrolig skillnad! KÀnner mig Àntligen pigg, glad och energisk igen. HÀlsoanalysen och den personliga rÃ¥dgivningen som jag fick nÀr jag hade frÃ¥gor var otroligt bra och snabb. Förpackningen gör det enkelt att komma ihÃ¥g och ta med plus att jag valde dom förpackade utifrÃ¥n bÀsta effekt sÃ¥ tar tillskotten vid olika tider. Rekommenderas verkligen!! âïžâïžâïžâïžâïž
Denna produkt smakade inte alls gott
Denna produkt smakade inte alls gott, nÀr man tog ner den i en smoothie till exempel tog den över smaken.

LÀtt anvÀnt, aning dyrt
LÀtt att anvÀnda hemsidan för att bestÀlla de produkter man Àr ute efter. Kommer smidigt i dospåsar också. Perfekt för en glömsk 30-åring. Snabb leverans.
Priset springer ivÀg rÀtt mycket dock. Lite för mycket för att jag ska ha råd att fortsÀtta varje månad om inte jag drar ner på lite tabletter.
Fel leverans många gånger
VÀldigt gediget hÀlsotest för att få rÀtt produkter för just mig och mina mål. Jag upplevde att jag fick stor hjÀlp från kunniga personer att vÀlja tillskott och byta ut dem vid behov. Kundservicen har också varit vÀldigt bra, snabb och lÀtt att ha att göra med! Det som tyvÀrr drar ner betyget Àr att jag alla leveranser har fått något fel i min rulle med vitaminpåsar. Det har Àven hÀnt nÀr jag fått en ersÀttning för att jag fått fel. Det hÀnde så pass många gånger på varandra att jag inte orkade sÀga till lÀngre, och jag har tyvÀrr sagt upp min prenumeration till följd av detta. I fortsÀttningen kommer jag bestÀlla vitaminer från typ apoteket istÀllet och dosera sjÀlv.

WLN Group AB ããã®åç
Har ej fÃ¥tt rÀtt kosttillskott vidâŠ
Har ej fått rÀtt kosttillskott vid leverans. Det har fattats tillskott.
Tydligt och bra anpassat efter var jagâŠ
Tydligt och bra anpassat efter var jag behöver
Mycket bra intryck.
Hittills har intrycken i princip varit mycket bra, snabb leverans, smidigt med portionsförpackningen av kosttillskotten. Om något kunde varit bÀttre så hade det varit tips om hur man bÀst löser upp Appethyl, den var inte sjÀlvupplösande som jag trodde.
Mycket bra produkter
Bra produkter, snabb leverans och mycket bra service och hjÀlp. Jag Àr supernöjd!
Bra iallafall har just börjat medâŠ
Bra iallafall har just börjat med behandlingen har inte mÀrkt något men den dÀr stora burken var inte god
Enkelt
Enkelt, snabbt och smidigt, bra med hÀlsoanalys och snabb återkoppling vid frågor,
angående produkterna Àr det svårt att göra en utvÀrdering efter så kort tid.
Mega fint förpackat
Nöjd!
Bra! Proffesionellt bemötande och Àr ganska nöjd över produkterna jag fått.
Fick inte det jag bestÀllt utan varorâŠ
Fick inte det jag bestÀllt utan varor fattades.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹