StÃ¥r i appen att jag ska ha fÃ¥tt tre paket pÃ¥ mitt abonnemang, har fÃ¥tt ett. Jag inte heller fÃ¥tt nÃ¥got startklt som det stÃ¥r att jag ska ha fÃ¥tt. Hade Kindly i flera Ã¥r och det var aldrig problem, me... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag blev vÀldigt förvÃ¥nad över hur vacker lÃ¥da och förpackning var och jag laddade ner appen pÃ¥ min telefon. Det finns mÃ¥nga tips och förklaringar om allt. Det Àr verkligen underbart och priset Àr vÀl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter ett par veckor mÀrker jag otrolig skillnad! KÀnner mig Àntligen pigg, glad och energisk igen. HÀlsoanalysen och den personliga rÃ¥dgivningen som jag fick nÀr jag hade frÃ¥gor var otroligt bra och... ãã£ãšèŠã
Fantastiskt koncept med produkter av hög kvalitet. Enkla att ta med. Det gör att det Àr lÀtt att komma igÃ¥ng! Ãlskar att det stÃ¥r pÃ¥ pÃ¥sarna vad det Àr i och nÀr man ska ta dem. Sen jag börj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wellon Àr en abonnemangstjaÌnst med dosfoÌrpackade vitaminer och kosttillskott. Baserat pÃ¥ vÃ¥r digitala haÌlsoanalys faÌr du personliga rekommendationer som Àr anpassade efter just dig och dina behov. VÃ¥ra vitaminer och kosttillskott ger effekt just för att de Àr personligt anpassade och för att de Àr av hög kvalitet. Vi vill hjÀlpa dig att leva hÀlsosammare lÀngre och gör det dÀrför sÃ¥ enkelt som möjligt för dig att nÃ¥ dina hÀlsomÃ¥l â oavsett om det handlar om att fÃ¥ vardagen att funka eller att springa det dÀr maratonloppet du anmÀlt dig till.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
StÃ¥r i appen att jag ska ha fÃ¥tt treâŠ
Står i appen att jag ska ha fått tre paket på mitt abonnemang, har fått ett. Jag inte heller fått något startklt som det står att jag ska ha fått. Hade Kindly i flera år och det var aldrig problem, men det hÀr verkar vara en scam då de inte ens svarar på mail. Varning!
Bara testat det jag bestÀllt ett parâŠ
Bara testat det jag bestÀllt ett par dagar men Àr nöjd så hÀr långt!!
Under all kritik
De svarar inte ens pÃ¥ mail och skickar inte med det de lovar i sitt starterbjudande⊠börjar undra om det Àr hittepÃ¥pulver i kapslarna ocksÃ¥âŠ
Nöjd med innehÃ¥llet men inte alls nöjdâŠ
Nöjd med innehållet men inte alls nöjd med den nya förpackningen.
Tycker att det har gÃ¥tt för kort tidâŠ
Tycker att det har gått för kort tid för att ge ett omdöme. AnvÀnt produkten 1 vecka. Fick den 1 juni till dörren.
Bra produkt som passar mitt behov ochâŠ
Bra produkt som passar mitt behov och lÀtt att hålla reda på i dospåsarna
Enkelt och bra!
Smidig hemsida, bra leverans o app. Enda negativa Àr att jag laddade ner appen innan jag fått min bestÀllning så nu står det att jag tagit vitaminerna i 15dagar men egentligen Àr det bara 6 dagar och jag lyckas inte Àndra det.
Jag har avbestÀllt men får Àndå leverans
Jag har avbestÀllt men får Àndå leverans

WLN Group AB ããã®åç
Fantastiskt!
Fantastiskt! Det inte bara en vÀg till en bÀttre hÀlsa, utan ger också för en två småbarnsförÀlder en lÀttnad och smidig morgonrutin!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹