Ik was opzoek naar een natuurlijke lippenbalsem zonder plastic die toch nog een beetje lekker ruikt. De coconut silk lippenbalsem is daarom echt perfect! Het enige minpunt vind ik de verpakking waarin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I bought the We Love deodorant recently from Holland and Barrett ( England ) Unfortunately the cardboard case has started to collapse and it is hard to use the deodorant. Not a very good design. I... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er gingen een aantal zaken mis. Na twee mailtjes nog geen antwoord op de verkeerd geleverde stokjes. Daarbij ook de specifieke vraag gesteld (bij bestelling van 400+) wat er nodig is om reselle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat een heerlijk product. Ik gebruik de deostick met lavendel. Het is echt een geweldige deo. Ook snelle service.
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
diffuser essential spa, 1 week heerlijke geur voor â¬60
ik heb de diffuser essential spa voor mijn verjaardag gevraagd, de 50ml verpakking voor â¬27,50..
de geur is top, toilet en douche ruiken zo lekker.. maar binnen 4 dgn is het op??? en niet te veel stokjes gebruiken staat in de bijsluiter, zo gedaan, 3 stokjes per flesje (heb er 2 flesjes gekregen) dus voor bijna â¬60 heeft mijn huis net een week lekker geroken.. nou dat vind ik werkelijk absurd. Maak de diffuser dan goedkoper!!!!

We Love The Planet ããã®åç
Best deo ever and no chemicals holds 28 hours odor free
As a very active person, in all types of temperatures and environments you are the best deo ever, and I say it loud, no product equals you on the market no doubt. My mark is not 10 out 10 but 15 out of 10. Thanks for the great product!

We Love The Planet ããã®åç
Het is echt niet te geloven
Het is echt niet te geloven. Pas na gebruik van We Love Deodorant heb je door wat voor troep je jaren lang onder je oksels hebt gespoten. Ik begon in de loop de jaren alleen maar meer te zweten en dat was binnen een paar weken voorbij met We Love Deodorant! Nu heb ik soms dagen dat ik niet op hoef te doen ððŒ
Deodorant
Ik had eerst de geurstokjes in huis gehaald en later de deodorant sticks. Ik gebruik de deodorant nu sinds 2 jaar. Wat een verschil met de reguliere variant! Ik blijf fris ruiken en hoef maar 1x daags te smeren voor een fijn resultaat. Ik wil niet meer anders!
Super-deo Sweet Serenity
Bij Odin Voorschoten heb ik een deodorant gekocht van We love The Planet: Sweet Serenity. Wat een aangename verrassing: hij werkt daadwerkelijk een hele dag en hij ruikt HEERLIJK.
Prima levering
Prima levering, producten voldoen aan de verwachting, ik gebruik de deodorant al jaren, maar de kokosnootkaars was nieuw voor mij. Mooi uitgedacht product en ook compliment voor de milieuvriendelijke verpakking met mooie kaarten met uitleg over de producten.
Betrouwbaar en goed.
Mijn favoriete deodorant merk
Een aantal jaar geleden met de deodorant in aanraking gekomen, toen waren het nog alleen blikjes. Gebruik zelf altijd de Lovely Lavender en de Mighty Mint, net waar ik zin in heb. Tot op heden zijn jullie deodorants de enige die bij mij echt helpen en mij de hele dag fris laten ruiken (en dus ook fris voelen). Hooguit in de zomerperiode dat ik 2x per dag moet smeren maar dat geeft niks. Voor mij geen ander merk deo meer.
Sinds 1,5 week ook de lipbalm in mijn bezit en wat vinden mijn lippen dat een fijn product.
Ik kan het echt iedereen aanbevelen. Mooie, goede producten die ook nog eens eco vriendelijk zijn. Kortom perfect.
Fijn dat er producten zijn waarin geenâŠ
Fijn dat er producten zijn waarin geen troep zit en waarmee rekening wordt gehouden met het milieu.
Alleen zou de verpakking kleiner kunnen voor 4 lippenbalsems, deze hadden makkelijk in een envelop of brievenbus pakketje gekund.
De deodorant die je moet hebben!
Superfijne deo besteld in 5 verschillende geuren, allemaal heerlijk, niet te! Deze deodorant helpt zo goed tegen transpiratie geur! Een ontdekking via Jouwbox
Ik vind de geurstokjes ontzettendâŠ
Ik vind de geurstokjes ontzettend lekker.
Wel vind ik ze aardig aan de prijs. Echter in vergelijking met vele andere geurstokjes, zijn ze van degelijke kwaliteit!
Een 10 voor klantvriendelijkheid!
De verzending van de bestelde producten was snel en ze waren mooi verpakt, inclusief een aardig bedank kaartje. Top dus!
Heerlijk geur!
Fantastisch
De enige deo die ik al een aantal jarenâŠ
De enige deo die ik al een aantal jaren aanschaf omdat deze zo betrouwbaar en âschoonâ aan voelt.
Heel blij dat duurzaam en goed werkend zo mooi hand in hand gaan!
Een dun laagje een keer dag is al genoeg, en ik doe maanden met 1 stick.
Mijn voorkeur blijft Forever Fresh, maar ik vind alle geuren een fijn subtiel karakter hebben.
Heerlijk!
Waar een toiletbezoek al niet goed voor is ;)
Ik maakte kennis met de geurstokjes op het toilet van een eetgelegenheid en heb het kaartje meegenomen om het eens nader te bekijken.
Ik heb dezelfde geur (spiritual spa) besteld en ben nu groot fan! De ruimte ruikt heerlijk en de geur blijft lekker lang hangen.
Ik heb meteen mijn moeder een pakket kade gedaan en zij is nu ook fan.
Wie volgt?!
Fijne, goed werkende, duurzame producten
Fijne en duurzame producten.
De smeerbare deo voelt altijd als een verzorging voor mijn huid.
De cocos kaarsen gaan lang mee.
De enige stokjes die echt lang blijven ruiken !!!
De enige stokjes die echt lang blijven ruiken en een ruimte vervullen !!!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã