Bestelling geplaatst maar tot heden niet ontvangen Ondertussen contact gehad dus ben benieuwd hoe lang dit duurt en of de schoenen echt gaan komen bij deze pas ik mijn recensie iets aan omdat ik er... もっと見る
企業が回答しました
Ik ben normaal niet van reviews geven want een goede afhandeling van bestelling is voor mij standaard. Maar voor deze zaak maak ik even een uitzondering. Schoenen van Timberland besteld (Reaxion... もっと見る
企業が回答しました
Mijn bestelling van 29 november is nog steeds niet geleverd. Volgens de site zou het snel aankomen, maar ik heb geen bericht ontvangen over vertraging of alternatief. Zeer teleurstellend.
Ik kreeg na de bestelling geen enkele reactie, ik was bang voor scam omdat het de eerste keer was dat ik daar bestelde en dus geen ervaring met het bedrijf had. Even een mail gestuurd, bleek dat de... もっと見る
企業が回答しました
Werkschoenen-shop.nl is onderdeel van The Sports & Leisure Company in Harderwijk. Wij zijn specialist in werk- en bedrijfskleding en tevens het adres voor al uw promotionele kleding en artikelen. Kortom het adres voor al uw artikelen met een bedrijfslogo. Onze liefde voor de juiste werkschoenen en de ontwikkeling en advies daarin is de basis geweest voor werkschoenen-shop.nl, uw specialist in werkschoenen voor elke gebruiker
Fahrenheitstraat 6, 3846BN, Harderwijk, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 33%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Overzichtelijke website en de werkschoenen die ik nu draag van Buckbootz lopen heerlijk en beschermen mijn voeten. Levertijd was ook zeer netjes. Zeker aanrader

Werkschoenen-Shop.nl からの回答
Na het plaatsen van mijn bestelling, waar bij het product werd aangegeven dat er voorraad zou zijn, werd ik gebeld door een vriendelijke man die mij vertelde dat de door mij geselecteerde kleur niet leverbaar bleek, ik akkoord ging met een andere kleur, er niet word gehouden aan de leveringstermijn, erg jammer

Werkschoenen-Shop.nl からの回答
De bestelde schoenen bleken helemaal niet volgens de aangegeven levertijd leverbaar.
Communicatie hierover verliep ok en heb netjes geld terug gehad.
Echter dat er vervolgens meerdere mails, ongevraagd, worden verstuurd om de winkel een beoordeling te geven klopt natuurlijk niet en beschouw ik als spam.
I ordered safety shoes from Work Shoes-Shop.nl to find out they didn’t have the size I needed for another few days. They reached out to me immediately and made it right by offering me another, better shoe. Very kind and quick service.

Werkschoenen-Shop.nl からの回答
Hartelijk dank voor uw uitstekende samenwerking en snelle communicatie.

Werkschoenen-Shop.nl からの回答
bestelling geplaatst, per direct bericht dat product niet voorradig is. Drie dagen later een bericht dat de bestelling verstuurd is. Keurig ontvangen en geweldige schoenen. Bedankt.
Verkeerde schoenen geleverd, maar snel en goed opgelost.
Blijf zo doorgaan
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。