レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Schoenen besteld voor 15 uur is morgen in huis , kreeg, na betaling mail updat maar daar kon ik niets mee dag later mail met u besteling wordt zo spoedig mogelijk verstuurd 4 dagen later u schoenen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

2 paar schoenen besteld via mijn werk, op de site stond erbij op voorraad 2 paar, vandaag besteld vandaag verstuurd. 10 minuten nadat de factuur betaald was ontving ik een mailtje: update over uw best... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Slechte kwaliteit laars, geen service

Enkele maanden geleden heb ik hier Grisport werklaarzen gekocht. Helaas ben ik niet tevreden over de kwaliteit. Zo is de voorkant van de laars bij het gedeelte van de stalen neus bijna volledig open gescheurd. Dit begon eerst bij het rubber, maar gaat nu ook langzaam door het leer. Waardoor de kans groot is dat er straks een gat in mijn laars zit!

Wanneer je hier over mailt moet je veel moeite doen om ÃŒberhaupt antwoord te krijgen. En wanneer je dan antwoord krijgt wordt er geen verantwoordelijkheid voor genomen en gezegd dat het om invloeden van buitenaf gaat en dat terwijl ik er zorgvuldig mee om ga!

Al met een dus een slechte ervaring en ik zit nu met een kapotte laars wegens gebrek van kwaliteit.

2024幎8月14日
5぀星のうち1の評䟡

Levertijden op de website kloppen niet!

Op de website: vandaag voor 15:00 bestel morgen in huis.
Dag later op de e-mail: uw bestelling wordt over enkele dagen verzonden. u krijgt een mail over de juiste verzend dag.

Gewoon slecht! Ik heb dinsdag besteld, vrijdag heb ik de schoenen nodig. Schoenen komen waarschijnlijk te laat.

2024幎8月13日
5぀星のうち1の評䟡

Geen voorraad = geen snelle levering!

Op de website staat vermeld "voor 15.00 uur besteld de volgende dag in huis". De website gaf aan dat mijn maat op voorraad was. Enkele dagen later krijg ik een email dat mijn bestelling in behandeling was genomen en ik een mailtje zou ontvangen zodra de bestelling was verzonden. Na nog een dag wachten toch maar eens gaan bellen, wat blijkt? Mijn schoenen stonden in een back order bij de fabrikant wat zeker nog wel even ging duren. Dat hadden ze meteen via de website moeten kenbaar maken. Ik heb aangegeven de bestelling te cancellen, en ik kreeg ook netjes snel het bedrag retour op de rekening. Vervolgens heb ik de schoenen besteld direct bij de fabrikant, en die waren de volgende dag al vanuit Duitsland geleverd. Ik denk dat Werkschoenwereld zeker wel een aantal punten moet verbeteren om beloftes waar te maken. Er is potentie maar dan moeten ze er wel aan werken. Helaas drie sterren!

2024幎7月19日
5぀星のうち3の評䟡

Trage levering, heb nog steeds niks

“Vandaag besteld, morgen in huis”. Niet dus. Maandag besteld, intussen is het zaterdag en nog niks. Per mail reageert men op zich netjes, met toezegging dat het er komende maandag zal zijn. Ben benieuwd. Het zoveelste bedrijf dat zich niet aan de belofte van snelle levering houdt. Zet het dan niet prominent op je website.. heel irritant.

2024幎6月29日

Helemaal top.

Eerst getwijfeld in verband met de vele negatieve reviews op o.a. Trustpilot. Maar niets van dat heb ik ervaren. Bestelling werd compleet een dag later thuisbezorgd inclusief gratis sokken.

2024幎5月30日

Uitstekende service

Ruim een half jaar geleden hebben wij Sika klompen besteld. Deze voldeden in den beginne prima maar na een aantal maanden gingen ze kapot. Behoorlijk zonde en daarom besloten wij dit voor te leggen bij Werkschoenwereld.nl. Het duurde even maar uiteindelijk hebben ze het heel netjes opgelost en ontvingen wij een nieuw paar klompen. Daarom een eerlijke review over een goede klantenservice!
Fa. Rooder Heide
Veghel

2024幎1月15日
5぀星のうち1の評䟡

In maart dure Sika werkklompen besteld

In maart dure Sika werkklompen besteld, geen zware werkzaamheden mee uitgevoerd (ik rij met walkingfloor), echter plots linker Sika klomp buiten en binnenzool gescheurd. Na 5x voicemail "we hebben pauze" ruim half uur daarna na de pauze contact gehad. Of ik foto's als bewijs kon maken en mailen met bestelnummer. Dat keurig gedaan 6 december . Nu 11 december , nog geen antwoord. Dacht ik bel maar weer even: we zijn gesloten, kijk op de website voor de openingstijden. Ja 15h34 is zekers binnen die tijd! Heul raar bedrijf.

2023幎12月6日

Super tevreden

Zaterdag besteld en direct een mail gestuurd omdat ik de verkeerde maat had doorgegeven.
Reactie dat het werd aangepast volgde binnen een paar minuten!
Maandag mail dat ik ze woensdag kon verwachten en heb ze idd ontvangen.
Gewoon goed dus!

2023幎12月6日

Onbetrouwbaar

Besteld ledervet inclusief leveringskosten. Mooie prijs iets goedkoper dan andere. Deal gesloten, factuur ontvangen, wachten op mijn bestelling. Daags na bevestiging een mailtje van werkschoenwereld.
__________________________________

Goedemiddag,
het ledervet voor deze prijs is alleen bij een bestelling schoenen, klompen, laarzen.
we storten terug.

mvg
Marian Veenhof
werkschoenwereld
__________________________________

Marian Veenhof; voor een minimale prijsverschil ten opzichte van andere leveranciers een 'mooie recensie' als dank. Reageren na mijn reactie op uw mail was het minste wat u had kunnen doen, ook dat komt u niet na. En dat allemaal voor wat eurootjes......
Mvg

2023幎11月30日
5぀星のうち1の評䟡

Beschrijving voorraad klopt niet - levering evenmin.

Op de site werklaarzen met veiligheidsneus besteld. Mijn maat was volgens beschrijving in voorraad.Na bestelling en uiteraard betaling, kreeg ik daags nadien de melding dat deze niet in voorraad waren, doch de week daarop terug in voorraad zouden zijn. Ongeveer 10 dagen later opnieuw geïnformeerd.Kreeg melding dat ze daags nadien zouden worden verzonden.Inmiddels reeds ,na het niet-leveren op de vermelde dag, een sorry ingelezen (nadat ik informeerde),en een nieuwe datum en tijdsslot voor levering gekregen. Ook op die data géén enkele levering ontvangen.Dit herhaalde zich meerdere malen.Alles behalve correcte gang van zaken dus,en niet conform de wetgeving.Indien geafficheerd dat de waren in voorraad zijn, moeten die ook kunnen geleverd worden (anders gaat de keuze naar een ander bedrijf).Men lijkt op die manier de klanten aan het lijntje te houden.Absoluut niet aan te raden adres dus !

2023幎12月1日
5぀星のうち1の評䟡

Als je bij dit bedrijf wilt bestellen

Als je bij dit bedrijf wilt bestellen, raad ik het niet aan. Ik raad het af. slecht contact en geen communicatie gedurende ongeveer 4 weken, het zou maximaal 4 werkdagen duren en nog steeds geen reactie. Ik zal dit bedrijf vermijden, ik raad het niet aan, mijn beoordeling is min 1.

2023幎11月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ