me kippen zitten in de bakken te spitten ze zijn alleen klein ze doen de maar mee gaat mij meer om dat de grond en zsnd erin blijft de meeste dan
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Levering is snel en tegen een marktconforme prijs. Medewerkster klantenservice is uiterst vriendelijk en acteert snel. Helaas is de wijze van verpakking niet voldoende. Eerste zending is retour gegaan... ãã£ãšèŠã
Artikel voldoet helemaal aan mijn verwachting. Door jullie snel geleverd, de postbezorging maakte er helaas een zooitje van. Maar, jullie dachten hierover na mijn mailtje goed mee ððŒ Ik ben zeer te... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Coöperatie Westvoorn staat voor kwaliteit, voor diensten in de beroepsvisserij én de verkoop van gereedschap, werkkleding, verven en meer. Voor bedrijven en particulieren. In de winkel én online.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nadat er iets fout is gegaan bij deâŠ
Nadat er iets fout is gegaan bij de post, en ik even heb gebeld met hun was de volgende dag mij bestelling in huis.
Top geregeld.
Super blij met aankoop. Snelle levering
Super birkies besteld. Goede prijs, snelle levertijden. Aanrader!
Echt een super bedrijf
Echt een super bedrijf! Pakketje enorm snel ontvangen al binnen 1 dag. Er was iets kleins maar dit werd gelijk snel en heel goed opgelost. Topkwaliteit werklaarzen. Ook enorm vriendelijke klantenservice.
De klantenservice is top en goede prijzen
De klantenservice is enorm goed. Ik had een 10mm gegalvaniseerde ketting gekocht op de site maar kreeg per ongeluk een rvs ketting opgestuurd. Ik heb de klantenservice bericht en zij wilden het probleem meteen oplossen door een nieuwe ketting op te sturen met retourlabel voor de andere. Ik heb daarna nog gevraagd of het mogelijk was om een maatje kleiner op te sturen, ook dit was geen probleem. Voor de rest heb ik nog nergens zo goedkope prijzen gezien als hier.
Eerste ervaring top
Dit is mijn eerste ervaring met Westvoorn en ben zeer tevreden over de algehele afwikkeling netjes verpakt en mooi op tijd super
Goed en snel geholpen. Heel tevreden
2 x telefonisch contact gehad
Goed geholpen en snelle afhandeling
Gedaan wat beloofd werd
fijne schoonmaakartikelen
Prima gedaan compliment bestelling goedâŠ
Prima gedaan compliment bestelling goed te volgen top bedrijf
kwalitatief materiaal
De bestelde producten zijn vanzeer goede kwaliteit en zeer snel geleverd
Koop geen verdraaibare Mannesmann Bankschroef greenline!
Snelle levering! De Mannesmann Bankschroef greenline 150 mm is een bankschroef met een draaimogelijkheid. En dat draaimechanisme is meteen het probleem.
Tijdens het monteren van deze bankschroef op de werkbank, draaide één van de bevestigingen voor het draaimechanisme meteen over de kop, omdat ik het goed vast wilde zetten in een vaste stand (de meest gebruikte stand).
Later verschoof de bankschroef alsnog over zijn draaimechanisme, ondanks dat de schroeven om het draaimechanisme te blokkeren goed aangedraaid waren. Misschien dat ik de bankschroef later ga aanpassen om dit euvel te verhelpen (vastlassen?) Ik ben er op dit moment dus niet blij mee.
Mijn advies: neem gewoon een vaste bankschroef! Een bankschroef van dit formaat moet gewoon robuust zijn, maar het draaimechanisme van deze bankschroef is te zwak.
Tot nu toe zeer tevreden
Snelle levering product
Ziet er betrouwbaar uit is stevig solide tot nu toe zeer tevreden telefoon zit goed vast 70km gereden over diverse soorten wegdek
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã