me kippen zitten in de bakken te spitten ze zijn alleen klein ze doen de maar mee gaat mij meer om dat de grond en zsnd erin blijft de meeste dan
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Levering is snel en tegen een marktconforme prijs. Medewerkster klantenservice is uiterst vriendelijk en acteert snel. Helaas is de wijze van verpakking niet voldoende. Eerste zending is retour gegaan... ãã£ãšèŠã
De klantenservice is enorm goed. Ik had een 10mm gegalvaniseerde ketting gekocht op de site maar kreeg per ongeluk een rvs ketting opgestuurd. Ik heb de klantenservice bericht en zij wilden het proble... ãã£ãšèŠã
Artikel voldoet helemaal aan mijn verwachting. Door jullie snel geleverd, de postbezorging maakte er helaas een zooitje van. Maar, jullie dachten hierover na mijn mailtje goed mee ððŒ Ik ben zeer te... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Coöperatie Westvoorn staat voor kwaliteit, voor diensten in de beroepsvisserij én de verkoop van gereedschap, werkkleding, verven en meer. Voor bedrijven en particulieren. In de winkel én online.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prima!
Duidelijke website - op voorraad en snel verstuurd
Minpunt was DHL die - omdat het door mij gekozen afleverpunt "vol" was - het pakket 2,5 km verderop in Bloemendaal afleverde
Chapeauðððððððð
Prima service
De vervoerder creëert een probleem maar Westvoorn heeft het prima opgelost, zodat ik toch vlot de gewenste spullen ontving en niet hoefde te wachten of en wanneer de vervoerder zijn fout kon herstellen.
Precies wat ik nodig had
nette levering
nette levering, pakket is aangekomen op de afgesproken dag. Mooi product: prima prijs-kwaliteitverhouding.
Geweldige snelle service
Snelle levering en goed product.
helemaal goed en correct bezorgt
Makkelijk besteld
Makkelijk besteld. Snel geleverd ondanks dat de DHL een fout maakte. Ik kreeg toen netjes een mail van Westvoorn met excuses.
Ik had wat informatie nodig
Ik had wat informatie nodig, toen ik belde kreeg ik direct iemand aan de lijn die mij heel aardig te woord stond.
Snelle levering!!
Snelle levering voor een goede prijs
Alles vlot geleverd
Alles vlot geleverd, Accu had alleen vloeistof dicht verpakt moeten worden.
Netjes verpakt en snelle service
Netjes verpakt en snelle service
Prijstechnisch helemaal in orde
na 1 eerste instantie het verkeerdeâŠ
na 1 eerste instantie het verkeerde product te hebben gekregen en te hebben gemeld bij westvoorn , werd het heel snel opgelost , klasse!
snel en goed en duidelijk
Goeie prijs snelle levering
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹