レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

minus stjerner. Dritt selskap, scam. som de fleste andre fikk prÞvepenn. 79 kr. plutselig 8 mÃ¥neder senere ligger det 6 penner i postkassen med regning pÃ¥ 2,2k. jises. skjÞnte nada, trodde det var fei... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte en gratis prÞvepakke fra dem. Det sto ingenting der at det da ville bli startet et abonnement der man mÃ¥ betale over 2000 kroner for en pakke med sÃ¥nn ti av blekningene man fÃ¥r i posten.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Scam. Svindel. Du tror du fÃ¥r en prÞvepakke med abonnement med levering 2.hver mÃ¥ned. Men det du egentlig fÃ¥r er en startpakke og abo med levering 6. hver mÃ¥ned inkludert en saftig regning pÃ¥ over 200... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Burde ikke fÃ¥tt noen stjerner! Mitt barn pÃ¥ 13Ã¥r har altsÃ¥ bestilt ett gratis prÞveprodukt fra de, de sier tydelig pÃ¥ siden dems at de ikke selger produktet til personer under 18Ã¥r. Og attpÃ¥til sÃ¥ v... もっず芋る

䌁業情報

1. 歯のホワむトニング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vårt firma har blitt utsatt for trusler og utpressing til å betale lÞsepenger for å få slettet falske negative omtaler. Trustpilot bryr seg ikke om falske omtaler. De bryr seg kun om penger. #exp0s1ng #trustpilot Les mer her: https://www.telegraph.co.uk/business/2025/12/04/trustpilot-accused-running-mafia-style-extortion-racket https://grizzlyreports.com/trustpilot https://www.ft.com/content/5b0765ef-5a81-4388-8d0f-9f3cd2e04c3d https://www.thetimes.com/business/companies-markets/article/trustpilot-shares-dive-amid-100m-mafia-style-extortion-claims-l6z3kb3c8

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

REN SVINDEL

REN SVINDEL! Etter prÞve pakke sender dei en pakke til over 2000kr, selvom man har avslutta det. Kommer med usaklige svar på mail, slutter å svare på mail og ingen tar tlf!!!! Så får man inkasso på en pakke dei sendte ut som skulle innholdet 6 tuber men var bare 3, det er ren svindel!! STYR UNNA!!!

2025幎4月10日
5぀星のうち1の評䟡

ALDRI BESTILL FRA WHITEBRIGHT!!!

Jeg bestilte en gratis prÞvepakke fra dem. Det sto ingenting der at det da ville bli startet et abonnement der man må betale over 2000 kroner for en pakke med sånn ti av blekningene man får i posten. Når man prÞver å kontakte de svarer de ikke og man får betalingsanmerkninger hele tiden uten noen angrerett. De truer med eskalering av saken om varen ikke blir betalt!

2025幎4月17日

IKKE BLI LURT MED Å BESTILL

IKKE BLI LURT MED Å BESTILL PRØVEPAKKEN, DE LURER DEG TIL Å KJØPE STARTPAKKE, SÅ DYTTER PÅ DEG 6 MÅNEDERS FORBRUK PÅ 2064 KR. SOM MAN IKKE HAR ANGRERETT PÅ. DE TAR IKKE TELEFON, NETTSIDEN FUNKER IKKE OG PÅ E-POST, SVARER DE FREKT OG ARROGANT TILBAKE. DE TRUER MED INKASSO.

2025幎4月22日

PLEASE READ THIS FOR YOUR OWN HEALTH

FOR THE LOVE OF YOUR OWN MENTAL HEALTH AND PHYSICAL HEALTH DO NOT BUY THIS PRODUCT, its not safe for your teeth!!! they claim that its better than the other options out there, that its cheaper and can be done at home. firsly, its not good for your teeth, it wears down the protective layer of your teeth, making them extremly sensetive over time, so basically they both take your money AND your health. they will also not send you any product for six months, and suddenly slap a 2000kr bill and demand you pay before it goes down to inkasso. do not belive these infuences they have been paid alot of money to work with whitebright. i suggest you first search up the amount of times these people have gotten sued for scamming costumers. if you try to contact and adress the issue, they will try to mannipulate you into paying and make you look like you're in the wrong. they will even talk about law at some point, which might scare some people into just paying the large amount of money, but please if you've already in that stage, just file a complain!

2025幎5月15日

HOLD DERE UNNA!!!!

HOLD DERE UNNA!!!!
USERIØST OG DYRT FOR NOE SOM IKKE FUNGERER.
FÅTT GENERELL MELDING HVER GANG OM AT JEG MÅ SI OPP ABONNEMENTET SOM ALLEREDE ER SAGT OPP. MEN BLIR IKKE STOPPET FØR FAKTUAEN PÅ NOE JEG IKKE HAR BESTILT ER BETALT

2025幎5月9日

Svindel på hÞyt nivå!

Reklamerte med at det var veldig enkelt ut å melde av abonnementet, men det de ikke opplyste om var at det gjaldt bare fÞrste sending! Svindel på hÞyt nivå! Når andre sending hadde kommet fikk jeg ikke returnere da deres angrefrist hadde gått ut.

2024幎5月8日
5぀星のうち1の評䟡

De lar barn starte abonnement!

De lar barn starte abonnement!
Styr unna dette, det er bare skam! De lot min datter på 16 starte abonnement. Jeg måtte sende inn legitimasjon på at hun er bare 16 og at jeg er hennes mor??? Fikk stoppet det pga at min datter er mindreårig ellers hadde nok dette abonnementet bare snurret og gått. Skikkelig useriÞst !

2025幎4月10日

Skitten forretningsmodell

Skitten forretningsmodell hvor de i realiteten selger 6mnd abonnement du ikke kan komme ut av, og ikke tannbleking. Tilsynelatende enkelt å melde seg av abonnementet, men det gjelder bare fÞrste sending, og når andre sending kommer er angrefrist gått ut. Hele ideen går ut på at ingen gidder å ta dem til retten for 2000.

2025幎4月21日

Scam

Scam! Promoterer gratis tannblekingspenn som jeg ikke har mottatt, og sender faktura på 2000kr for et abonnement jeg ikke Þnsker. Styr unna!

2025幎4月1日

Scam

Scam. Svindel. Du tror du får en prÞvepakke med abonnement med levering 2.hver måned. Men det du egentlig får er en startpakke og abo med levering 6. hver måned inkludert en saftig regning på over 2000kr. Dette er de godt vant med på deres såkalte kundeservice. De har lange maler liggende klare for å svare på klager. Kalkulert misvisende og lagt opp til at man ikke skal rekke å forstå hva som foregår fÞr fristen er gått ut.

2025幎3月26日

Svindel

De truer med inkasso pÃ¥ returnert vare. Har holdt pÃ¥ med dette firmaet i flere Ã¥r, nÃ¥ blir det politianmeldelse. SkjÞnner ikke at det er ingen som fÃ¥r stoppet dem. Skulle satt 0 stjerner😡

2025幎4月1日

STYR UNNA

STYR UNNA. Svindel. Farlig produkt. Har holdt på med dem i over 2 år, varene er returnert for lengst, men de sender faktura på faktura og truer. Har du gått i fella så kontakt forbrukertilsynet, de hjelper deg.

2025幎3月27日

Styr unna

Styr unna! Ren svindel og sender ikke faktura. Tar det til namsmann og sier det har sendt meg faktura. Det har dem ikke. I tillegg benyttet jeg meg av angrerettsloven men de godtok ikke. Lite selskap som kun skal lure deg for pengene. NÃ¥ er saken min hos namsmann og jeg bestrider kravet.

2025幎3月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス