2.6

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Horrible experience

I ordered a few items 14 days ago, and my order status still says that they are getting it ready. I've e-mailed them about a status, but they haven't answered.

I also tried messaging them on Facebook - no answer.

First thing they did was charge my credit card - Now, radio silence.

Order #1767

2020幎6月24日
5぀星のうち2の評䟡

Avoid online shop

I love their clothes, but their online shop is below standards. Had several problems with shipping from and to their warehouse, incl. failed deliveries, returns getting lost (no reimbursement) or shipped back to me. The costumer is left with the costs and trouble.

2020幎4月15日
5぀星のうち2の評䟡

KÞbte nogle shorts til 1000 kr

KÞbte nogle shorts til 1000 kr, hvilket jeg synes er en helt overdreven pris i forvejen.
FÞrste gang jeg har dem på, går syningen op i kanten i benene og deres skrÊdder må sy det om.
4. gang jeg har dem på falder knappen ved låsen fÞrst af (uden jeg overhoved rÞrer ved den!) Og senere på dagen falder en knap på baglommen af.
Kundeservice har ikke vÊret sÊrlig behjÊlpelige og jeg fÞlte mig egentlig mest til besvÊr.

2018幎8月2日
5぀星のうち1の評䟡

Miserabel og uordentlig kundeservice!

Miserabel og uordentlig kundeservice!

KÞb af taske på Whyred.com, som skulle sendes til Danmark. Tasken fik jeg ikke. Jeg fik heller ikke korrekt belÞb returneret!

Penge for mit kÞb blev trukket fra min konto, og jeg fik en mail om, at nu var min pakke ekspederet. Der ville gå 3 - 5 hverdage, fÞr jeg fik min pakke. Intet skete. Jeg kontaktede Whyred, som ville undersÞge, hvad som var sket. Whyred kontaktede mig ikke igen.halvanden uge senere kontakter jeg igen Whyred, som ikke har fundet ud af noget somhelst. Jeg får at vide, at de vil sende mig en ny vare, hvis de ikke kan finde den forsvundne pakke. Jeg responderer på denne besked, at jeg er stÊrkt utilfreds med Whyred's service.
Dagen efter skriver Whyred, at fragtfirmaet ikke har kunnet levere pakken til mig (!) og at der ikke er noget at gÞre. De vil ikke sende mig en ny.

Jeg har ikke modtaget nogen besked om, at fragtfirmaet har forsÞgt at levere pakken på min adresse, hverken på mail eller med en besked i min postkasse.

D.d. FÃ¥r jeg mit tilgodehavende retur. Imidlertid har Whyred undladt at tilbagebetale 60 kr, som de har beholdt til dem selv. Det skyldes vel, at Whyred har haft en del udgifter forbundet med at skrive mails til mig. Folkene i kundeservice er dyre at have rendende...

Fy for en stinker!
/ Anders

2018幎7月26日
5぀星のうち5の評䟡

Rigtig god kundeservice!

Jeg har sjÊldent fået så god kundeservice, som hos Whyred i PilestrÊde.
I forbindelse med mit seneste kÞb, talte jeg med tre forskellige medarbejdere, der alle var meget sÞde og hjÊlpsomme. De brugte både tid og energi på at jeg, som kunde, fik en god og personlig betjening.

2016幎2月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ