Wickey GmbH & Co. KG レビュー 381

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Het was even flink klussen maar eindelijk staat het speeltoestel😅 het huisje is iets krapper dan verwacht maar ja, het zijn natuurlijk ook vier kinderen in ons gezin. Vooral de YouTube filmpjes waren... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Beste mensen van Wickey, Jullie duikelrek staat te glimmen op ons mooie binnenplein in hartje Utrecht. De kinderen zijn er helemaal mee in hun sas. Jullie leverden een rek van stevig materiaal, de sto... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wir haben das Spielgerät mit viel Freude und viel Freude mit unserer Familie aufgebaut. Es war zwar eine große Aufgabe, aber es sieht fantastisch aus. Unsere Kinder und Enkelkinder haben viel Spaß und... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb een wicky speelhuis met 2 schommels en glijbaan gekocht. Daagje aan het knutselen geweest. Was zo leuk om te doen, alles op gebruiksaanwijzing klopte en alle onderdelen waren er keurig bij.... もっと見る

企業情報

1. ゲーム専門店

当該企業による記述

Maak uw kinderen blij met een Wickey speeltoestel voor in de tuin ☀ Glijbaan ✓ Schommel ✓ Zandbak ✓ 10 jaar garantie • 0,- € verzendkosten ➤ Nu bestellen!

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Een degelijk toestel die voldoet!

De levering liet wat langer op zich wachten dan gepland, maar het resultaat is uiteindelijk een mooi en degelijk toestel.

De beschrijving is goed te volgen en neemt je stap voor stap mee. Het is wel slim om inderdaad alle randjes te schuren. Dit maakt de afwerking mooier en strakker.

Het enigste nadeel is dat er gebruik wordt gemaakt van kruiskopschroeven. Mijn voorkeur gaat toch echt wel uit naar Torx.

Kortom, een volgende keer zou ik zeker hetzelfde toestel bestellen! De kinderen vermaken zich iedere dag en zijn er super blij mee!

2025年6月26日
5つ星のうち5の評価

Het speeltoestel is erg mooi geworden

Het speeltoestel is erg mooi geworden. Vrij veel werk om in elkaar te zetten, maar de handleiding is duidelijk en het is leuk om te doen. We hebben een paar keer contact gehad met de klantenservice en iedere keer snel geholpen. Een van de zeilen hadden we per ongeluk niet goed geknipt en we hebben
kostenloos en heel snel een nieuwe
gekregen. Zoals je wel meer leest hebben ze de voorspelde levertijd niet gehaald, maar hier hadden we van te voren rekening mee gehouden en dit was voor ons geen probleem. De kinderen zijn super enthousiast en spelen erg graan in.

2025年6月1日

Boomhut Wickey Prime Monkey Island

Wij hebben een tijdje geleden de boomhut Wickey prime monkey Island besteldt, deze werd netjes en volgens afspraak bezorgd.
De opbouw van het speeltoestel is wel best een uitdaging, maar met wat handigheid is het goed te doen. Nu het allemaal staat ziet het er prachtig uit!!!
En onze dochter is er erg blij mee...😁

2025年3月22日
5つ星のうち1の評価

Het is erbarmelijk

Het is erbarmelijk. We hebben de Golden Goat ( € 4100,- incl levering) besteld op 21 maart ( voor op onze camping in Frankrijk) en deze is beloofd om binnen 5 tot 8 werkdagen bezorgd te worden. We wachten, wachten, wachten en wachten. Klantenservice weigert te helpen, heeft geen inzicht. De Franse klantenservice is een robot en heeft ons al 8 keer dezelfde mail gestuurd. Als we zouden vragen om een `broodje poep`, krijgen we ook hetzelfde antwoord. Op dit moment worden de onderdelen blijkbaar nog gefabriceerd, maar contact met de fabriek is er niet. Niemand van Wickey weet iets, wil iets en doet is, een drama! Onze hulptroepen om volgende week de Golden Goat op willen bouwen moeten we afzeggen, we komen in grote planningsproblemen. Wat een bagger...

2025年4月17日
Wickey GmbH & Co. KG ロゴ

Wickey GmbH & Co. KG からの回答

Hoi,
Bedankt voor je bericht. We begrijpen je frustratie heel goed – zeker bij een grote bestelling zoals de Golden Goat, die bedoeld was voor een geplande opbouw op jullie camping.

Graag willen we verduidelijken dat de levertijd voor de Golden Goat niet op 5 tot 8 werkdagen lag, zoals bij kleinere producten het geval kan zijn. Vanwege de omvang en productie op bestelling geldt hier een langere levertijd.

We geven toe: de levering heeft vertraging opgelopen en daarvoor willen we onze oprechte excuses aanbieden. Intussen is de bestelling gelukkig geleverd en we hopen dat de installatie goed verloopt en de Golden Goat straks veel speelplezier biedt.

Als we je ergens bij kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

Groetjes
Nikita van Wickey

Duidelijk!

Alles tijdens de transactie was overzichtelijk.
Echter tijdens het afronden, bleef de foutmelding over foutief opgegeven gegevens terug komen, dit bleek te komen door het land waar bezorgd wordt van te voren ingevuld staat, maar nog eens ingevuld moet worden. Onduidelijk, maar uiteindelijk gelukt.

2025年2月16日
5つ星のうち5の評価

Je scrolled makkelijk door de website…

Je scrolled makkelijk door de website heen en elke artikel staat duidelijk en overzichtelijk beschreven en ook doormiddel van de foto’s kom je een hoop over de artikel te weten en zodra je gaat bestellen kun je het heel gauw afhandelen en genoeg betaal mogelijkheden bijv klarna ( wat ik graag gebruik ) voor ieders een mogelijkheid en zodra afgerond krijg je nog eens een keuze om je bestelling te beschermen en dat is iets dat ik zelden zie bij grote en of dure aankopen tenzij je paypal betaald

2025年1月20日
5つ星のうち2の評価

Kortingscode werkt niet

Via mail heb ik, na invullen van een lijst vragen, een kortingscode ontvangen, beloofd werdt 10% korting op alle speeltoestellen.
In kleine lettertjes staat erbij dat het pas geld bij toestellen vanaf 1000 euro.
Bij het toevoegen van de kortingscode aan de winkelwagen geeft de site aan 'code ongeldig'. Misleidend dat ze zeggen "Bedankt voor het delen van je goede voornemens voor het nieuwe jaar met ons!
Als bedankje ontvang je 10% korting op alle Wickey speeltoestellen."

2025年1月19日
Wickey GmbH & Co. KG ロゴ

Wickey GmbH & Co. KG からの回答

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons zeer dat er onduidelijkheden zijn ontstaan. We geven uw opmerkingen en suggesties graag door aan de betreffende afdeling. Desondanks wensen we u veel plezier met het nieuwe speeltoestel.

Uw Wickey-Team

Trustpilot エクスペリエンス