Het was even flink klussen maar eindelijk staat het speeltoestel😅 het huisje is iets krapper dan verwacht maar ja, het zijn natuurlijk ook vier kinderen in ons gezin. Vooral de YouTube filmpjes waren... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Beste mensen van Wickey, Jullie duikelrek staat te glimmen op ons mooie binnenplein in hartje Utrecht. De kinderen zijn er helemaal mee in hun sas. Jullie leverden een rek van stevig materiaal, de sto... もっと見る
Wir haben das Spielgerät mit viel Freude und viel Freude mit unserer Familie aufgebaut. Es war zwar eine große Aufgabe, aber es sieht fantastisch aus. Unsere Kinder und Enkelkinder haben viel Spaß und... もっと見る
Ik heb een wicky speelhuis met 2 schommels en glijbaan gekocht. Daagje aan het knutselen geweest. Was zo leuk om te doen, alles op gebruiksaanwijzing klopte en alle onderdelen waren er keurig bij.... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Maak uw kinderen blij met een Wickey speeltoestel voor in de tuin ☀ Glijbaan ✓ Schommel ✓ Zandbak ✓ 10 jaar garantie • 0,- € verzendkosten ➤ Nu bestellen!
連絡先
Franz-Savels-Straße 69, 52538, Gangelt, ドイツ
- +31 (0)85 0187 632
- info@wickey.nl
- wickey.nl
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
We zijn heel blij met het speeltoestel
We zijn heel blij met het speeltoestel! De kinderen zijn er niet van af te krijgen, en het staat ook nog eens mooi in de tuin. Aanrader!
Disney speeltoestel
Wij hebben een Disney speeltoestel gekocht en onze kleindochter is er niet weg te slaan. Heel blij met deze aankoop. Hier gaan we hopelijk nog jaren plezier van hebben.
Absolute aanrader
Afgelopen week mijn Speeltoestel (Multiflyer) ontvangen, ondanks de slechte reviews toch aangedurfd om te bestellen. Het toestel kwam op tijd en het opbouwen was makkelijker dan ik had verwacht. De kids zijn er helemaal blij mee en waren afgelopen weekend de hele dag aan het spelen. Dus vanuit mij absoluut een aanrader
Waardeloos
Waardeloos. Levering veel later dan verwacht. Kreeg ten eerste een track en trace nummer van GLS doorgegeven. Dat nummer bestond helemaal niet. Navraag bij de klantenservice leverde een track en trace van DPD op, die werkte wel, maar een leverdatum werd niet genoemd. Nu blijkt het pakket bij het tankstation afgeleverd te zijn. Daar kwam ik enkel achter omdat ik de moeite nam die track en trace link nog een keer te openen. Er is geen bezorger bij mijn deur geweest, dat weet ik zeker want beide Ring deurbellen hebben niets geregistreerd. Ik heb echt geen zin om dit zware pakket nu alsnog zelf te moeten vervoeren. Dan was ik wel naar de bouwmarkt gereden…
Besteld via de Praxis, snap niet dat ze met zo’n partij samenwerken.
Enige pluspunt was de klantenservice die wel snel reageert, maar daar heb je niets aan als ze uiteindelijk toch niets aan de situatie kunnen veranderen.

Bestel hier niet!!
Tja waar zal ik beginnen... Alleen maar ellende met deze firma.
22 juni onze bestelling geplaatst (Wickey Prime Monkey Island) met als beloofde leverdatum 4-10 juli.
Op 9 juli maar eens contact opgenomen gezien we nog niets gehoord hadden. Telefonisch niet te bereiken. Via mail reactie dat er een onverwacht aantal hoge bestellingen geplaatst is waardoor de levertijd oploopt naar zeker 5 weken. (nadat ik reviews gelezen heb, gaat dit schijnbaar al 2 jaar zo....)
Hier niet mee akkoord gegaan, uiteindelijk kregen we de keuze volledig annuleren of 10% van het aankoopbedrag terug.
Voor het laatste gekozen en vervolgens kregen we bericht dat onze levering 15 juli overgedragen zou worden aan de vervoerder.
15 juli inderdaad mail dat het pakket onderweg zou zijn en dat de vervoerder telefonisch contact zou opnemen om een afspraak te plannen
Helaas op 19 juli nog niets vernomen. Wederom contact gezocht met Wickey en toen kreeg ik ineens een track en tracé code van Mainfreight (vervoerder). Deze belden 'smiddags ineens voor een afspraak te plannen.
Dit gepland voor 22 juli.
Toen ik maandag 22 juli op de track en trace keek, zag ik dat Mainfreight ons pakket was kwijtgeraakt....
Contact gezocht met Mainfreight en na veel bellen werd ons pakket toch nog die dag geleverd.
Zoals aangegeven door Wickey direct alle onderdelen gecontroleerd (dit is een werkje, bijna 4 uur mee bezig geweest). Er bleken 6 onderdelen te ontbreken. Dit dezelfde avond nog per mail doorgegeven aan Wickey.
Dag erna kregen we een email dat de ontbrekende onderdelen zsm nagestuurd zouden worden.. Helaas volgde vervolgens de ene smoes na de andere. DPD had niets opgehaald etc etc.
Aangeboden dat ik het pakket zelf kan ophalen in Gangelt, maar dit wordt in alle toonaarden tegengehouden. Uiteindelijk na 7 dagen wachten (en geen respons meer te krijgen van Wickey) het resterende hout maar zelf gekocht bij de bouwmarkt. Wickey reageert nu vervolgens nergens meer op, ongelooflijk. Ik ben benieuwd wanneer wij het resterende hout uiteindelijk gaan ontvangen...
Ik zou in ieder geval niemand aanraden iets te bestellen bij dit bedrijf.. Levertijden worden bewust korter benoemd dan daadwerkelijk zo is.. En aan reviews te zien is dit al hele lange tijd zo.
Tevens veel hout scheef gezaagd of verkeerde maten. Las overigens dat Fatmoose van dezelfde firma is, dus zou hier rekening houden met dezelfde problemen.
Update: inmiddels 14 dagen verder en nog steeds geen nalevering van het ontbrekende hout ontvangen.
Reactie van de klantenservice is standaard reactie wat iedereen krijgt.
Waardeloze firma dit!

Waardeloos!
Lang verhaal kort: Wickey geeft aan een levertijd van 1-2 weken te hebben. Wij hebben weken en weken gewacht. Werden van het kastje naar de muur gestuurd. Slecht bereikbaar, antwoorden die niet kloppen, dingen beloofd die niet nagekomen werden. We voelde ons aan het lijntje gehouden. We hadden een bestelling geplaatst van 2000+ euro. Alsof het niks is word er mee omgegaan. Opvallend dat ze het gooien op het excuus langere levertijden qua drukte. Pas dat dan aan op de website en houd mensen niet voor de gek. Gedurende de tijd dat wij hebben gewacht bleef er op de website staan levertijd binnen 2 wkn. Transparantie is gewoon belangrijk, en dat krijg je hier niet. Wij hebben uiteindelijk onze bestelling geannuleerd omdat we zo lang moesten wachten en geen zicht hadden op wanneer het dan wel zou komen. We voelde ons genept. Nooit meer Wickey voor ons en we zullen het iedereen afraden.
Bestel hier NIET!!! Onprofessioneel en komt afspraken niet na!!
Bestel hier NIET!!! Zeer onprofessioneel.
Dit bedrijf is zeker niet aan te raden. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een mail met leverindicatie welke ingaat na de betaal bevestiging. deze bevestiging had ik dezelfde dag nog binnen. Dus naar verwachting zou de bestelling binnen 1,5 geleverd worden. deze tijd was bijna om maar ik had nog niets gehoord, dus dan maar zelf mailen.
Wat blijkt door "onverwacht" hoog aantal bestellingen is de levertijd langer... 5 tot 7 WEKEN langer!
Hierover wordt uit het bedrijf zelf niets gecommuniceerd, om dit te horen moet je er zelf achteraan. Ook is het niet waar dat het onverwacht is dat de levertijd langer is, dit in bij hen al bekend maar het bedrijf kiest er bewust voor dit niet te communiceren.
Dat dit dit al langer bekend is, is aan de vele andere negatieve recensies te lezen. Ik heb er enorm spijt van dat ik deze zelf niet eerder heb gelezen.
Het bedrijf palmt je in met een mooie website maar afspraken nakomen ho maar. Ook geldt de 10 jaar garantie welke aangegeven wordt pas bij het los bij bestelen van de hoekankers, deze kosten ook nog eens rond de €160,- extra.
Als je klaagt over de levertijd krijg je aangeboden dat ze je een magere 10% terug kunnen storten, bij aangeven dat je dit niet in verhouding vind blijven ze bij hun punt en kunnen ze niets verder voor je betekenen.
Kort om bestel hier NIET en shop lekker verder voor wel een betrouwbaar bedrijf.
Nu mijn bestelling geannuleerd en maar hopen dat ik mijn geld wel snel terug heb.
toevoeging na reactie bedrijf:
Zoals hieronder te lezen geven zei de standaard reactie. Nogmaals de hoge aantal bestellingen is niet ineens, dit is al maanden zo en het bedrijf kiest er bewust voor dit niet te vermelden. Ook staat er dat ik ze ervan overtuigt zijn dat ik alsnog blij zal zijn met mijn bestelling, dit zal niet gebeuren aangezien ik deze geannuleerd heb.
Er wordt niet gelezen en gekeken naar klachten wat nogmaals laat zien wat een enorm slecht bedrijf het is.

Wickey GmbH & Co. KG からの回答
ga niet meer bestellen bij dit bedrijf
ben heel negatief over dit bedrijf wacht al 1 maand op me bestelling krijg je een bevestiging dat hij bij de vervoerder licht duurt het ineens ook 4 tot 8 dagen dat het uitendelijk bij me thuis is denk ik is alleen maar exsuuses en bedankt voor u geduld en dan nog maar 10% terug gekregen dat ik al zo lang erop zit te wachten me kids zijn heel teleurgesteld erover en dit is me laaste keer dat ik hiero besteld want zolang moeten wachten dat er eerst iets anders stond op de websait hopelijk komen ze met een oplossing dat de verzending korter gaat duren want heb al te lang erop gewacht of geef de mensen 50% terug inverband te lang wachten op hun bestelling
hopelijk is de speeltoestel wel in orde helemaal compleet

Ein gutes Gebaude
Ein gutes Gebaude, aber die Instruktionen waren nicht immer deutlich und ab und zu irre.
Aber: Die kleine Leute sind sehr froh mit dem Haus.

Late levering
Levering was veel later dan origineel aangegeven. Toen er eindelijk een datum doorgegeven was kwamen ze niet en waren ze alsnog een paar dagen later.
Verder geen problemen gehad en erg blij met het klimtoestel

Wickey GmbH & Co. KG からの回答
Bedrijf levert niets en laat niets horen
20 Maart een bestelling geplaatst en nog niets geleverd gekregen... De bevestiging stelt dat tussen 27-03 en 5-04 geleverd zou worden. Na contact vanuit ons zou 12 april een levering komen, echter tot op heden komt er maar niets. Bedrijf doet niets om je op de hoogte te houden en we wachten nu al bijna een maand op een levering maar het is radio stilte. Helaas tot nu toe een slechte ervaring...

Leuk speeltoestel.
Na een slecht ervaring met de levering van het speeltoestel.
Een klacht ingediend bij Wicky.
Dit werd direct op gepakt en kreeg een compensatie voor de slechte service van het transportbedrijf.
Het speeltoestel staat nu bijna..
Hij wordt heel mooi.
Enige nadeel is.. dat het hout op veel plekken een beetje krom is.

TOP speeltoestel !!
Zeer mooi en degelijk speeltoestel. Goede prijs kwaliteit snelle levering en duidelijke montagehandleiding. Kinderen spelen elke dag buiten en door de hut, zelfs in de regen. Nog met vele wickey accessoires uit te breiden.

Alles zat er netjes bij
Geweldig!
We bestelden voor onze dochter haar vierde verjaardag de klimcombinatie Wickey smart combo. Mijn man en ik zijn niet de meest handige personen wanneer het op klussen aankomt. Toch hebben we dit samen in elkaar kunnen zetten dankzij de handige bijbehorende beschrijving. Onze dochter geniet er optimaal van.
We vonden wel dat er wat weinig klimstenen bij zaten, daar hebben we er wat extra van besteld. Wellicht dat het voor grotere kinderen wel voldoende is, die hebben langere armen en benen.

Wickey GmbH & Co. KG からの回答
Ik koop al jaren schommelverbinders bij…
Ik koop al jaren schommelverbinders bij Wickey voor professioneel gebruik. Ben zeer tevreden over de produkten! Lippets Speelhuisjes.

Goedkoop en duurkoop
Goedkoop, maar je krijgt waar je voor betaald.
Ik heb een Flippey zandbak, Smart Move schommel en Rekstok besteld.
Zowel de zandbak als de rekstok is na 2,5 jaar al helemaal verrot.
Na de eerste winter wilden de kids er al niet meer in spelen, zo goor werd dat ding. Het hout word niet goed gedroogd voordat het wordt gezaagd en geïmpregneerd. Hierdoor werkt het dusdanig veel dat er 's zomers een spleet van wel 10 cm tussen de dekseldelen ontstond, en 'swinters knalde de schanieren er juist uit omdat de 3 cm overlapten. De schanierenzijn 1 zomer meegegaan, hierna zijn ze door roest uit elkaar gevallen. De nieuwe gegalvaniseerde schanieren van de Gamma hebben de zandbak overleefd. De rekstokken zijn onder de grond verrot, ook in 2,5 jaar. Wickey nooit meer.
De schommel staat nog!

Wickey GmbH & Co. KG からの回答
Speelhuisje met glijbaan en schommels…
Speelhuisje met glijbaan en schommels gekocht bij Wickey. Snelle levering en netjes verpakt.
Degelijk materiaal.
Kinderen zijn er blij mee.

Speelhuis van hoge kwaliteit, Wickey GmbH is een topbedrijf
Het speelhuis is van hoge kwaliteit zowel het hout als de bevestigingsmatetialen. Zeer klantgerichte en directe communicatie tijdens de nalevering en retourbetaling van te veel geleverde goederen. Het is een TOP-Bedrijf. Cecil sr.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。