Więcej niÅŒ LEK レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Czasem brakuje mi dokładniejszych schematów - na podstawie lekcji z hematologii, szczególnie npl. Bardziej rozpisane schematy podziału npl np. linii limfoidalnej ułatwiłoby umiejscowienie sobie tych... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Praktyczne informacje nie tylko do LEKu, ale równieÅŒ do pracy w POZ i na oddziale to dla mnie największy plus 👌🏻 Szybkie odpowiadanie na pytania uÅŒytkowników równieÅŒ na plus, prezentacje są przejrzy... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wszystkie waÅŒne informacje w jednym miejscu, czytelne slajdy, dzięki moÅŒliwości utworzenia planu duÅŒo łatwiej nie zgubić się w trakcie nauki - szczególnie przy przygotowaniu do egzaminu. DuÅŒym plusem... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Platforma przemyślana, na bieŌąco aktualizowana. DuÅŒy plus za róŌne formy materiału, testów, fiszek, kaÅŒdy znajdzie dla siebie sposób do nauki taki jaki lubi najbardziej. Liczę ÅŒe dojdzie jakaś moÅŒliw... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育機関

圓該䌁業による蚘述

Więcej niÅŒ LEK (WNL) to Medyczny Portal Edukacyjny oferujący e-learningowe kursy dla studentów kierunku lekarskiego, lekarsko-dentystycznego, a takÅŒe innych kierunków medycznych. Nasze kursy są interaktywne i oparte na nowoczesnych metodach edukacyjnych, co sprawia, ÅŒe nauka jest bardziej efektywna i angaÅŒująca. WNL oferuje starannie wyselekcjonowane materiały edukacyjne, gotowe plany pracy oraz systematyzację wiedzy, co pozwala kursantom skupić się na nauce i osiągnięciu jak najlepszych wyników. Więcej niÅŒ LEK to nie tylko platforma e-learningowa, ale takÅŒe społeczność skupiająca tysiące studentów medycyny i lekarzy, którzy wzajemnie uczą się od siebie i wspierają w codziennej nauce. Oferujemy szeroki zakres kursów, w tym kursy przygotowujące do egzaminów końcowych (LEK i LDEK), Kursy z Nauk Podstawowych, Kursy z Nauk Klinicznych, Kursy Stomatologiczne i Kursy Praktyczne.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 109ä»¶

レビュヌを曞く

Intuicyjność platformy

Intuicyjności platformy, dostęp do dodatkowych źródeł, ÅŒeby wszystko było bardziej klarowne. Polecam.

2025幎12月31日

Cześć Katarzyna! 👋
Bardzo dziękujemy za wspólną naukę i Twoje polecenie. Życzymy powodzenia! 🩵

5぀星のうち5の評䟡

Jak na razie idzie wszystko OK

Jak na razie idzie wszystko OK, w kursie z anatomii są błędy, ale są one poprawiane na bieŌąco przez zespół WNL z udziałem kursantów, poza tym ucząc się w 80% na podstawie anatomii z WNL mam bardzo dobre wyniki z zaliczeń cząstkowych, co jest dowodem na to, ÅŒe platforma spełnia wymagania studentów

2025幎12月25日

Cześć Jan! 👋
Dziękujemy za wspólną naukę i Twoją opinię, ÅŒyczymy Ci dalszych sukcesów! 💛

5぀星のうち5の評䟡

Więcej niÅŒ LEK to bardzo solidny kurs

Więcej niÅŒ LEK to bardzo solidny kurs do przygotowania do LEK-u.
👍 Plusy: dobrze usystematyzowana wiedza, nacisk na myślenie kliniczne. Świetny do nauki długofalowej i zrozumienia mechanizmów.

2025幎12月6日

Cześć Aleksandra! 👋

Co moÅŒna by poprawić

Przy skrótach nie ma wyjaśnień (zawsze-repetitio est Mater studiorum)
No i dobrze by było przy takich rzeczach jak parametry np. Hiperkalcemia ets podawać jakie są wartości zakresów
Znowu powtarzanie
Trudno się wyszukuje informacje w lupie

2025幎12月11日

Cześć Lidia! 👋

Dzięki za konkretne uwagi! Weźmiemy pod rozwagę Twoje sugestie dotyczące częstszego rozwijania skrótów i podawania norm laboratoryjnych.

Jeśli chodzi o wyszukiwarkę – wiemy, ÅŒe ten element wymaga dopracowania, dlatego odpowiadając na potrzeby kursantów takich jak Ty, pracujemy nad usprawnieniami w tym obszarze, aby korzystanie z niej było duÅŒo wygodniejsze.

Pozdrawiamy! 🩵

Fajne prezki fajne kolory

Fajne prezki fajne kolory
Ale rozdzielcie te prędki z chirurgi bo to bardzo denerwuje ze jest np neurochiru + uro

2025幎12月9日

Więcej niÅŒ LEK からの回答

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i weźmiemy pod uwagę Twój pomysł. Życzymy samych dalszych sukcesów! 🩵

Kurs Anatomii

Z anatomii WNL oferuję dobry wstęp do dalszej nauki, niestety nie jest wystarczający aby zaliczyć ten przedmiot. Brakuje chociaÅŒby zdjęć prawdziwych preparatów (w osteo są zdjęcia kości) czy bardziej realnego odwzorowania grafik.

2025幎12月3日

Cześć Jan! 👋

Dzięki za Twoją opinię. Masz rację odnośnie zdjęć preparatów – zdajemy sobie sprawę z tego braku i aktualnie intensywnie pracujemy nad tym, aby wzbogacić o nie nasz kurs.

Natomiast zdziwiło nas stwierdzenie, ÅŒe materiał okazał się niewystarczający do zaliczenia przedmiotu. ZaleÅŒy nam na pełnej kompletności, dlatego chcielibyśmy dopytać: czy poza kwestią wizualną, zabrakło Ci jakichś konkretnych zagadnień merytorycznych?

Będziemy bardzo wdzięczni, jeśli napiszesz do nas na info@wiecejnizlek.pl i rozwiniesz ten temat. Twój feedback pozwoli nam szybciej uzupełnić ewentualne braki! 💛

5぀星のうち3の評䟡

Algorytm powtórek musi zostać wprowadzony

Na ogromny plus - błyskawiczne odpowiedzi ekipy, dokładne wytłumaczenie kaÅŒdego pytania i kaÅŒdej odpowiedzi, podawanie dokładnych źródeł informacji oraz tego kiedy te źródła się ze sobą kłócą.

Od tego roku pojawiła się teÅŒ apka ze wszystkimi funkcjami, świetna robota!

Na minus - BARDZO duÅŒym minusem jest to, ÅŒe jeśli chodzi o pytania z bazy to nie ma jak np. w Ankach czy u konkurencji - wgranego algorytmu powtórek. To wydaje się bardzo prosty mechanizm do wprowadzenia, który zmieni BARDZO duÅŒo na plus. Jeśli raz źle odpowiesz na pytanie to wróci jeszcze w dzisiejszej powtórce, jak za drugim razem dobrze to wróci pojutrze, potem jak dobrze odpowiesz to za tydzień a jak źle - znowu powtórka na następny dzień.

Powtarzanie pytań jest najwaÅŒniejsze w robieniu bazy - a trzeba sobie samemu wyznaczać powtórki. Bardzo, bardzo duÅŒy minus.

Oprócz tego - uwaÅŒam, ÅŒe prezentacje są zwyczajnie zbyt długie. Lepiej byłoby je podzielić na mniejszą liczbę slajdów i faktycznie kaÅŒdy zakończyć WSZYSTKIMI pytaniami, które odnoszą się na LEKu do poruszony kwestii - a nie tylko wybranymi. Å»eby ćwiczeniem ugruntować teorię.

2025幎12月3日

Cześć Szymon! 👋

Dzięki za szczegółową recenzję! Cieszymy się, ÅŒe doceniasz wsparcie naszego zespołu, jakość wyjaśnień i nową aplikację.

Dziękujemy za sugestię dotyczącą algorytmu powtórek – weźmiemy ją pod uwagę przy rozwoju platformy.

Co do pytań w lekcjach: celowo nie umieszczamy tam wszystkich pytań z LEK, aby nie przeciÄ…ÅŒać prezentacji i nie czynić ich zbyt obszernymi. Komplet pytań znajdziesz w naszej Bazie, gdzie moÅŒesz je swobodnie filtrować m.in. po tematach, co pozwala na skuteczne ugruntowanie wiedzy.

Dzięki za feedback! 💛

Nie tylko na egzamin

Przejrzyste prezentacje, dopracowany system powtórkowy, stały nadzór merytoryczny, zespół wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania kursantów, duÅŒo odniesień do kliniki (w tym fantastyczne edukacyjne podcasty)

2025幎11月30日

Cześć Lidia! 👋

Prosty przekaz wiedzy,

Prosty przekaz wiedzy,

2025幎11月26日

Cześć Julia! 👋

5぀星のうち1の評䟡

DuÅŒo błędów ortograficznych w

DuÅŒo błędów ortograficznych w prezentacjach, odnoszę wraÅŒenie, ÅŒe było to napisane przez osoby, które nie rozumieją tematów. Baza jest zorganizowana nielogicznie i nie jest podzielona w łatwy sposób.

2025幎11月24日

Cześć Jakub! 👋
Przykro nam, ÅŒe Twoje odczucia względem kursu są negatywne. Twoja opinia nas zaniepokoiła i chcielibyśmy przyjrzeć się bliÅŒej prezentacjom, o których mówisz.
Czy mógłbyś napisać do nas bezpośrednio na maila info@wiecejnizlek.pl i wskazać, w których prezentacjach zauwaÅŒyłeś błędy ortograficzne? Pozwoli nam to je jak najszybciej namierzyć i poprawić.
Zmartwiło nas teÅŒ Twoje wraÅŒenie co do merytoryki i układu bazy. Czy moÅŒesz wyjaśnić, co dokładnie wydało Ci się nielogiczne lub niezrozumiałe? Jesteśmy bardzo ciekawi Twoich uwag – pomogą nam one spojrzeć na kurs Twoimi oczami i lepiej zrozumieć Twoje potrzeby. Będziemy bardzo wdzięczni za kontakt – zaleÅŒy nam, ÅŒeby wyjaśnić tę sytuację! 💛

Spoko kurs, drobne uwagi

Kurs fajny, szczególnie atlas, chociaŌ czasami brakuje mi paru struktur zaznaczonych, a w prezentacjach mam takie odczucie, ze tekst nie zawsze jest tak przyjaźnie napisany, ale ogolnie polecam

2025幎11月18日

Cześć Wiktor! 👋
Wielkie dzięki za Twoją opinię i czas poświęcony na naukę z nami. Twój pomysł jest dla nas bardzo cenny – na pewno weźmiemy go pod uwagę przy aktualizacji materiałów. Trzymamy kciuki za Twój dalszy rozwój! 🚀

5぀星のうち5の評䟡

Nauka nigdy nie była tak efektywna i przyjemna jak z WNL

Nauka nigdy nie szła mi tak efektywnie jak z WNL! Album map myśli to totalny game-changer: tworzę tam własne repetytorium wypisując najistotniejsze informacje z prezentacji. Dzięki temu mam wszystko pod ręką.
DuÅŒym plusem są teÅŒ prezentacje które są bardzo czytelne i jednocześnie treściwe. Plus za moÅŒliwość zmiany tła na ciemne.
Często korzystam teÅŒ z sekcji komentarzy- znalazłam tam wiele ciekawostek i wyjaśnień które mi pomogły lepiej zrozumieć temat.

2025幎11月10日

Cześć Marta! 👋

5぀星のうち4の評䟡

WNL - doświadczenia Macieja.

1. czytelne slajdy z małą ilością treści.
2.automatycznie zaznaczajace się zakładki w prezentacjach - dzięki nim nie musiałem sobie przypominać gdzie skończyłem.
2b) widzoczny numer slajdu - dzięki niemu wiedziałem ile udało mi się przerobić od momentu gdy siadłem do nauki, co dawało dodatkową dawkę dopaminy i motywacji.
3. wyobraÅŒenia stanowią miłe urozmaicenie.
4. System powtórek zmusza do powtarzania, co bardzo poprawia utrzymanie wiedzy
5. Jedynym minusem jest to, ÅŒe czasem zdarzają się slajdy w których jest pełno przypisów (tych szarych i zielonych). Przeklikiwanie się przez nie wszystkie potrafi być meczące - a trzeba je przeczytać. Myślę, ÅŒe tego typu slajdy-zbiory-przypisów moÅŒnaby zastąpić kilkoma normalnymi slajdami, które opisywałyby treść z owych przypisów w formie zwykłych slajdów. Byłoby to bardziej satysfakcjonujące.

2025幎11月12日

Cześć Maciej! 👋
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i czas poświęcony na naukę z nami. Twój feedback jest dla nas bardzo cenny – na pewno weźmiemy go pod uwagę przy aktualizacji materiałów. Trzymamy za Ciebie kciuki! 💛

5぀星のうち5の評䟡

Idealne do powtórki wiedzy przed LEK

Regularne powtórki, mocno zoptymalizowana forma przekazywania wiedzy, duÅŒo mnemotechnik ułatwiających zapamiętywanie

2025幎11月16日

Cześć Kamil! 👋

Niezwykle pomocna

Prezentacje są bardzo dobrze zorganizowane, co sprawia, ÅŒe rozplanowanie nauki na co dzień jest bardzo proste. Bardzo cenię sobie moÅŒliwość zadania pytań, na które zazwyczaj dostaję odpowiedź tego samego dnia, najdłuÅŒej czekałam na odpowiedź dwa dni. Inni studenci zostawili często swoje własne skróty, które ułatwiają zapamiętanie rzeczy, których wcześniej uczyłam się zwyczajnie na pamięć. Jednym słowem, czuję się jak na wielkim wspólnym uczeniu, ale bez rozproszenia i hałasu.

2025幎11月9日

Cześć Urszula! 👋

5぀星のうち4の評䟡

Materiały są świetnie przygotowane i poukładane, zespół moderatorów szybko odpowiada na zadawane pytania, a pod slajdami zgromadzona jest spora baza pytań innych uczestników, co jest bardzo pomocne. DuÅŒy minus to brak algorytmu powtórek pytań z bazy. Takie rozwiązanie zdecydowanie ułatwiłoby pracę.

2025幎11月8日

Cześć Matylda! 👋
Bardzo dziękujemy za wspólną naukę i Twoje polecenie. Życzymy powodzenia! 🩵

5぀星のうち5の評䟡

Funkcjonalna, całkowicie pełna platforma :)

Platforma Więcej niÅŒ LEK posiada wszelkie niezbędne funkcje do jak najbardziej efektywnej nauki!
Niesamowicie przydatna jest funkcja dodawania komentarzy, w których moÅŒna zadawać pytania do nurtujących pytań, a specjaliści rozwiewają wszelkie wątpliwości w bardzo krótkim czasie :)
Do tego platforma posiada bardzo nowoczesny, intuicyjny i uporządkowany interfejs, czysta przyjemność korzystać z tak stworzonej platformy do nauki, polecam ;))

2025幎10月23日

Cześć Zuzanna! 👋
Dziękujemy za tak miłe słowa i Twoje polecenie! Cieszymy się, ÅŒe mogliśmy pomóc i ÅŒyczymy Ci dalszych sukcesów. ✹

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。