Więcej niÅŒ LEK レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Czasem brakuje mi dokładniejszych schematów - na podstawie lekcji z hematologii, szczególnie npl. Bardziej rozpisane schematy podziału npl np. linii limfoidalnej ułatwiłoby umiejscowienie sobie tych... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Praktyczne informacje nie tylko do LEKu, ale równieÅŒ do pracy w POZ i na oddziale to dla mnie największy plus 👌🏻 Szybkie odpowiadanie na pytania uÅŒytkowników równieÅŒ na plus, prezentacje są przejrzy... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wszystkie waÅŒne informacje w jednym miejscu, czytelne slajdy, dzięki moÅŒliwości utworzenia planu duÅŒo łatwiej nie zgubić się w trakcie nauki - szczególnie przy przygotowaniu do egzaminu. DuÅŒym plusem... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Platforma przemyślana, na bieŌąco aktualizowana. DuÅŒy plus za róŌne formy materiału, testów, fiszek, kaÅŒdy znajdzie dla siebie sposób do nauki taki jaki lubi najbardziej. Liczę ÅŒe dojdzie jakaś moÅŒliw... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育機関

圓該䌁業による蚘述

Więcej niÅŒ LEK (WNL) to Medyczny Portal Edukacyjny oferujący e-learningowe kursy dla studentów kierunku lekarskiego, lekarsko-dentystycznego, a takÅŒe innych kierunków medycznych. Nasze kursy są interaktywne i oparte na nowoczesnych metodach edukacyjnych, co sprawia, ÅŒe nauka jest bardziej efektywna i angaÅŒująca. WNL oferuje starannie wyselekcjonowane materiały edukacyjne, gotowe plany pracy oraz systematyzację wiedzy, co pozwala kursantom skupić się na nauce i osiągnięciu jak najlepszych wyników. Więcej niÅŒ LEK to nie tylko platforma e-learningowa, ale takÅŒe społeczność skupiająca tysiące studentów medycyny i lekarzy, którzy wzajemnie uczą się od siebie i wspierają w codziennej nauce. Oferujemy szeroki zakres kursów, w tym kursy przygotowujące do egzaminów końcowych (LEK i LDEK), Kursy z Nauk Podstawowych, Kursy z Nauk Klinicznych, Kursy Stomatologiczne i Kursy Praktyczne.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 109ä»¶

レビュヌを曞く

Platforma znacznie skróciła czas

Platforma znacznie skróciła czas poświęcany na wyszukiwanie informacji w róŌnych innych źródłach. Jest tu praktycznie wszystko co powinien wiedzieć student. Jedyny minus to cena,ale biorąc pod uwagę ile pracy włoÅŒone jest w te wszystkie materiały jest to zrozumiałe:) polecam z całego serducha!!!

2025幎6月20日

Cześć Ania! 👋🏻

Ogromnie się cieszymy, ÅŒe nasza platforma pomogła Ci oszczędzić czas i uporządkować naukę – zaleÅŒy nam na tym, ÅŒeby osoby uczące się z kursem znalazły wszystko do nauki w jednym miejscu.

Doceniamy teÅŒ Twoje zrozumienie w kwestii ceny – ceny naszych produktów są naturalnym odzwierciedleniem jakości, jaką chcemy świadczyć.

Dziękujemy za opinię!

WNL na plus

Intuicyjnie i logicznie przedstawione treści. Mapy myśli i odnośniki bardzo ułatwiają logiczne zrozumienie zagadnień.

2025幎6月18日

Cześć Adrian!

Cieszy nas, ÅŒe treści są dla Ciebie intuicyjne i logicznie przedstawione, oraz ÅŒe mapy myśli i odnośniki wspierają Cię w zrozumieniu materiału. To narzędzia, które tworzymy z myślą o tym, by nauka była jak najbardziej przystępna i uporządkowana.

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! 💙

Super aplikacja

Super aplikacja, bardzo wygodna do uÅŒywania. Portal ma duÅŒo schematów, a w przypadku pytań zespół bardzo szybko odpisuje. Jedynym mankamentem jest to ÅŒe z anatomii jest tylko jedna wersja egzaminu końcowego, ale fakt ÅŒe moÅŒna do niego podchodzić wiele razy i to ÅŒe sama baza pytań jest bardzo rozbudowana sprawia ÅŒe nie jest to duÅŒy problem. Dodatkowo cena jest na prawdę konkurencyjna!!

2025幎6月16日

Cześć Adam!
Dziękujemy za tak rzetelną i ÅŒyczliwą opinię! 💙

Cieszymy się, ÅŒe nasza aplikacja jest dla Ciebie wygodna w codziennym uÅŒytkowaniu, a treści – szczególnie schematy i pytania – spełniają swoją funkcję. Miło słyszeć teÅŒ, ÅŒe doceniasz wsparcie naszego zespołu.

Doceniamy Twoją uwagę dotyczącą egzaminu końcowego z anatomii. PrzekaÅŒemy ją dalej do zespołu redaktorów – nieustannie pracujemy nad rozwojem platformy, więc kaÅŒda sugestia ma dla nas wartość.

Dziękujemy za zaufanie i trzymamy kciuki za dalszą naukę! 🚀📚

Super kurs

Super kurs! Anatomia wreszcie zaczęła mieć sens.DuÅŒo obrazów, logiczne tłumaczenia, konkret i porządek. Trudne zagadnienia przedstawione w sposób jasny i zrozumiały. Kurs dobrze zorganizowany – wszystko przemyślane tak, ÅŒe naprawdę da się zapamiętać i zrozumieć. Polecam kaÅŒdemu, kto chce ogarnąć anatomię bez stresu.

2025幎6月10日

Cześć Julia! 😊

Dziękujemy za fantastyczną opinię! Bardzo się cieszymy, ÅŒe Kurs z Anatomii pomógł Ci uporządkować wiedzę i ÅŒe trudne zagadnienia stały się zrozumiałe. To dla nas ogromnie waÅŒne, ÅŒe doceniasz klarowność tłumaczeń, przejrzystość materiałów i przemyślaną strukturę kursu.

Właśnie taki był nasz cel – stworzyć kurs, który pozwala ogarnąć anatomię bez stresu, z konkretem i spokojem. Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy i cieszymy się, ÅŒe jesteś z nami! 💪🧠

Zachwycony!!!

Ta platforma to genialna inicjatywa, ułatwiająca rozwijanie się w trudnych, ale bardzo potrzebnych medykom dziedzinach. Bardzo waÅŒna rzecz, bo przez swoją przystępność, łatwość korzystania, dostosowanie do skutecznego uczenia się, i wsparcie specjalistów podnosi jakość kształcenia na kierunkach medycznych.

2025幎6月12日

Cześć Adrian! 😊

Bardzo dziękujemy za Twoje słowa – to dla nas ogromna motywacja!

Tworząc WNL, zaleÅŒało nam właśnie na tym, by połączyć rzetelność merytoryczną z przystępną formą i metodyką nauczania, która opiera się na skutecznych strategiach uczenia się. Cieszy nas, ÅŒe widzisz w platformie realne wsparcie w nauce trudnych zagadnień i doceniasz zarówno strukturę kursów, jak i pełną opiekę dydaktyczną.

Dzięki za zaufaniej! 💪👩‍⚕👚‍⚕

WNL JEST ŚWIETNY

Nauka z platformą WNL pozwoliła mi na skrócenie czasu potrzebnego na naukę, poprzez wybranie najistotniejszych elementów w danej dziedzinie i zaserwowanie ich w postaci czytelnych i klarownych prezentacji. Dzięki temu mogę przy mniejszej ilości energii przyswoić potrzebne mi treści.

Ponadto moÅŒliwość odniesienia się do slajdów, moÅŒliwość dyskusji pozwala na sprawne wyjaśnienie niejasności, które naturalnie pojawiają się podczas procesu nauki. Polecam serdecznie WNL!

2025幎6月10日

Cześć! 👋🏻

Bardzo dziękujemy za recenzję! Cieszy nas, ÅŒe nauka z WNL pozwoliła Ci skrócić czas nauki i skupić się na tym, co naprawdę najwaÅŒniejsze. Takie właśnie było nasze załoÅŒenie – uporządkowana, przemyślana treść w przystępnej i klarownej formie.

Super, ÅŒe korzystasz z moÅŒliwości zadawania pytań i dyskusji pod slajdami – to jedno z najwaÅŒniejszych narzędzi, które pomaga rozwiewać wątpliwości na bieŌąco.

Dziękujemy i trzymamy kciuki za dalsze sukcesy! 💪📚

Świetne źródło motywacji

Przede wszystkim motywuje do nauki. Estetyczne, staranne prezentacje, duÅŒo wiedzy ale w przejrzystej formie. No i pod koniec kaÅŒdego tematu pytania autorskie/z LEKu, takÅŒe moÅŒna się sprawdzić.

2025幎6月3日

Cześć Kasia! 👋🏻
Dziękujemy Twoją opinię! 💙

Bardzo się cieszymy, ÅŒe nasza platforma stanowi dla Ciebie źródło motywacji do nauki — to dla nas największy komplement! ZaleÅŒy nam, aby nauka była nie tylko skuteczna, ale teÅŒ przyjemna, dlatego wkładamy duÅŒo serca w przejrzystość materiałów, estetykę prezentacji i merytoryczne przygotowanie treści.

Cieszy nas równieÅŒ, ÅŒe doceniasz nasze pytania autorskie – to świetny sposób na utrwalenie wiedzy i sprawdzenie się przed egzaminem.

Trzymamy kciuki za dalsze postępy i dziękujemy, ÅŒe jesteś z nami! 🚀📚

Dobra robota!

Korzystam juÅŒ kolejny rok z platformy do nauk klinicznych, teraz teÅŒ do LEKu, i nie potrzebuję otwierać praktycznie ÅŒadnej dodatkowej ksiÄ…ÅŒki. NiezaleÅŒnie czy ktoś lubi zapamiętywać rzeczy wizualnie czy słuchowo, czy najlepiej to i to, tutaj kaÅŒdy coś znajdzie dla siebie, a krótkie testy po kaÅŒdym z rozdziałów ułatwiają zapamiętywanie. Nowy planer jest intuicyjny i umoÅŒliwia wiele elastyczności i dostosowania pod swoje plany i ÅŒycie. Nawet jeśli tak jak ja nie jest się fanem map myśli, a fiszek, to treści tu zawarte sprawdzają się do tego idealnie! Dodatkowo przez cały czas czuć, ÅŒe jest to miejsce stworzone przez osoby które dokładnie wiedzą o co chodzi na tych studiach i jakie są największe problemy, a opieka dydaktyczna to juÅŒ totalna wisienka na torcie! Polecam w 100%!

2025幎6月2日
自発的なレビュヌ

Cześć Weronika! 👋🏻
Bardzo dziękujemy za tak obszerną i pozytywną opinię! 💙

Cieszymy się, ÅŒe nasza platforma towarzyszy Ci juÅŒ od dłuÅŒszego czasu i spełnia swoją rolę równieÅŒ w przygotowaniach do LEKu. Twoje słowa to dla nas ogromna motywacja — szczególnie doceniamy to, ÅŒe zauwaÅŒyłaś róŌnorodność form nauki, które staramy się nieustannie rozwijać, by wspierać róŌne style przyswajania wiedzy.

To wspaniale słyszeć, ÅŒe nowy planer przypadł Ci do gustu i ÅŒe umoÅŒliwia elastyczne dopasowanie nauki do codziennego ÅŒycia. Mimo ÅŒe mapy myśli nie są Twoim ulubionym narzędziem, cieszy nas, ÅŒe treści sprawdzają się takÅŒe w formie fiszek — taka uniwersalność to dla nas waÅŒny kierunek rozwoju.

Szczególnie dziękujemy za podkreślenie zaangaÅŒowania zespołu dydaktycznego. To dla nas ogromna radość, ÅŒe czujesz się zaopiekowana i ÅŒe nasze doświadczenia przekładają się na realną pomoc w nauce.

Trzymamy mocno kciuki za dalszą drogę edukacyjną! 🚀📚

Pierwsze kroki z WNL

Póki co dopiero zaczynam swoją przygodę z nauką z WNL, ale po tych kilku lekcjach, które mam za sobą mogę powiedzieć ÅŒe na prawdę fajnie się uczy z tych prezentacji. Slajdy są przejrzyste, wiedza dość skondensowana, I mają bardzo przydatne schematy czy obrazki pomagające zapamiętać I zrozumieć zagadnienia. Zobaczymy jak będzie potem, ale jak na razie z chęcią będę eksplorować kolejne zakątki kursów 😊

2025幎5月28日

Cześć Magda!

Dzięki za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, ÅŒe dobrze Ci się uczy z naszych materiałów. Trzymamy kciuki za dalszą naukę i mamy nadzieję, ÅŒe kolejne lekcje będą równie pomocne!

5぀星のうち2の評䟡

Kurs jest dość przecięty zdecydowanie

Kurs jest dość przecięty zdecydowanie nie wart swojej ceny, mam porównanie z platformą lepolek i mimo ÅŒe kosztował mnie jedną czwartą ceny WNL to wolałem z niego korzystać. MoÅŒe było by lepiej gdyby było więcej grafik ale i tak nie za tą cenę

2025幎5月23日

Cześć Kamil!
Dziękujemy za opinię! 🙌

Widzimy, ÅŒe spędziłeś sporo czasu z naszymi materiałami na róŌnych kursach – bardzo to doceniamy. 💛

Chcielibyśmy lepiej zrozumieć Twoje doświadczenie – czy byłaby moÅŒliwość, byś podzielił się z nami bardziej szczegółowymi uwagami? Co konkretnie wpłynęło na Twoje zdanie o kursie?
KaÅŒda opinia pomaga nam rozwijać i ulepszać platformę, więc z chęcią wysłuchamy Twojego feedbacku. Jeśli znajdziesz chwilę, napisz do nas na info@wiecejnizlek.pl 🙂

5぀星のうち2の評䟡

Ceny kursów z roku na rok są coraz

Ceny kursów z roku na rok są coraz droÅŒsze, a nie idzie to do końca w parze z poprawą jakości (prezentację nie są na bieŌąco aktualizowane albo sprawdzane, część teÅŒ jest pisana w róŌnych stylach, w jednej jest tysiąc informacji na slajdzie w innych zaś slajdy są bardzo lakoniczne). Brakuje tak istotnego kursu jak chociaÅŒby onkologia, mimo ÅŒe są prezentacje z tego działu, to nie zostało to zebrane w jedno miejsce, a szkoda. Dodatkowo, nie ma ÅŒadnych zniÅŒek lojalnościowych czy opcji dla osób korzystających z platformy dłuÅŒej – byłoby miło, gdyby stali uÅŒytkownicy mogli liczyć na jakieś formy rabatu przy przedłuÅŒeniu abonamentu. Korzystam z tej platformy od 2022, poniewaÅŒ uwaÅŒam ÅŒe jest najlepsza z obecnych na rynku, ale jednak pewne aspekty pozostawiają niesmak i niedosyt.

2025幎5月24日

Cześć Zuzanna!

Dziękujemy za recenzję i za rozmowę pogłębiającą — bardzo ją doceniamy. 😊 Cieszymy się równieÅŒ, ÅŒe uwaÅŒasz naszą platformę za najlepszą na rynku – to wiele dla nasz znaczy.

Mamy w planach zaadresowanie w zasadzie wszystkich kwestii, które poruszyłaś w opinii: od ujednolicenia prezentacji, przez zebranie materiałów z onkologii w jeden kurs, aÅŒ po wprowadzenie nowych rozwiązań na poziomie samych dostępów do kursów.

Dzięki, ÅŒe jesteś z nami i dzielisz się konstruktywną opinią. Powodzenia i pozdrowienia od zespołu WNL! 🌌

Wszystko jest dobre,jedynie co

Wszystko jest dobre,jedynie co brakuje,to moÅŒliwość zrobienia oddzielnie testów z kaÅŒdego przedmiotu. Byłoby dobrze dodać taką moÅŒliwość.
Chodzi o moÅŒliwości końcowego sprawdzenia z wybranych przedmiotów,a nie wszystkie przedmioty z LEK,jak we wkładce testy i egzaminy.

Cześć Yanina!

Dziękujemy za opinię! 😊 MoÅŒliwość robienia testów z pojedynczych przedmiotów jest dostępna – wystarczy przejść do zakładki Baza pytań, ustawić odpowiednie filtry, a następnie w "Widoku pytań" wybrać "Szybki test".

Jeśli coś będzie niejasne, śmiało prosimy o kontakt mailowy lub przez Messenger – chętnie wszystko dokładnie wyjaśnimy! 😊

efektywność

efektywność, wysoka jakość wykładów i komentarzy

Więcej niÅŒ LEK からの回答

Dziękujemy Aliaksandr! Bardzo się cieszymy, ÅŒe doceniasz efektywność kursu oraz wysoką jakość materiałów i komentarzy. To dla nas sygnał, ÅŒe nasza praca przynosi oczekiwane rezultaty :)

5぀星のうち5の評䟡

Kurs bardzo systematyzuje wiedze i

Kurs bardzo systematyzuje wiedze i zmusza do powtórek. Staram się nie zniechęcać przez czerwone pola i chociaÅŒ na trochę codziennie przysiąść do materiału-platforma motywuje do niego. Kurs oceniam bardzo pozytywnie, jesienny LEK zweryfikuje pracę.

2025幎4月30日

Więcej niÅŒ LEK からの回答

Cześć Nina! 👋🏻 Cieszymy się, ÅŒe kurs pomaga Ci systematyzować wiedzę i motywuje do regularnych powtórek. To świetnie, ÅŒe codziennie poświęcasz czas na naukę – to klucz do sukcesu!

Trzymamy kciuki za dalsze postępy i mamy nadzieję, ÅŒe platforma nadal będzie Cię wspierać w osiąganiu celów!

5぀星のうち4の評䟡

Z jednej strony bardzo dobrze

Z jednej strony bardzo dobrze opracowane treści. Z drugiej strony "zbyt dobrze" praktycznie nie wykonalne jest robienie wszystkiego zgodnie z harmonogramem więc co chwilę towarzyszą czerwone ikony i niezadowolenie z siebie ÅŒe nie da się przerobić wszystkiego tak dobrze jakby się chciało.

Cześć!
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszy nas, ÅŒe doceniasz opracowanie naszych materiałów ♥

Rozumiemy, ÅŒe realizacja planu zgodnie z harmonogramem moÅŒe być wyzwaniem. WaÅŒne jest, aby pamiętać, ÅŒe kluczem do efektywnej nauki jest systematyczność i regularne powtórki, a niekoniecznie perfekcyjne trzymanie się planu. JeÅŒeli Twojej motywacji pomogłaby zmiana intensywności planu, moÅŒesz skorzystać z narzędzi do planowania nauki, które pomogą Ci dostosować tempo do Twoich potrzeb i monitorować postępy.

Dodatkowo jeśli masz pytania lub potrzebujesz wsparcia w nauce, zawsze moÅŒesz skontaktować się z opiekunami kursu, którzy chętnie Ci pomogą,

Å»yczymy Ci sukcesów w dalszej nauce i gdybyśmy mogli jakoś Ci pomóc – nie wahaj się z nami skontaktować! ♥

Dzień dobry

Dzień dobry.
Bardzo pomogły mi linki do wykładów po udzieleniu odpowiedzi na pytania, pomaga to szybciej i lepiej zapamiętać materiał.
Bardzo podobała mi się treść wykładów, poniewaÅŒ zawierają one wszystkie najwaÅŒniejsze rzeczy, które lekarz lub student powinien wiedzieć na testach.
Pozdrawiam, Elena.

Cześć Elena!
To wspaniale słyszeć, ÅŒe treść naszych kursów przypadła Ci do gustu oraz ÅŒe znalazłaś w nich wszystkie przydatne informacje w pracy zawodowej i na studiach 😊

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa 🌌

5぀星のうち5の評䟡

Że warto zaczynać naukę wcześniej

Wszystko u Państwa na dobrym poziomie

Cześć Lilia!
Dziękujemy za Twoją opinię! Bardzo się cieszymy, ÅŒe uwaÅŒasz, ÅŒe warto zaczynać naukę z nami jak wcześniej i ÅŒe doceniasz jakość naszych kursów ♥
Wszystkiego dobrego 🌌

Kurs jest fajny

Kurs jest fajny, ale brak moÅŒliwości wrócenia po czasie do zagadnień jest dla mnie frustrujący

2025幎5月3日

Cześć Patrycja!
Dziękujemy za miłe słowa o kursie! 😊

Chcielibyśmy tylko doprecyzować, ÅŒe póki Twój dostęp jest aktywny, moÅŒesz bez problemu wracać do wszystkich materiałów i przeglądać je tyle razy, ile potrzebujesz! 😊 Dopiero po wygaśnięciu dostępu, ÅŒeby znowu móc korzystać z kursu, naleÅŒy skorzystać z przedłuÅŒenia dostępu.

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią. 🌌 Ślemy najlepsze ÅŒyczenia!

Świetny produkt

Świetny produkt, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu. Polecam kaÅŒdemu kto chce podszkolić się nie tylko do egzaminu LEK.

2025幎4月3日

Cześć Zygmunt!
Dziękujemy za opinię i zaufanie w nauce do LEK! 🌞 Stale dÄ…ÅŒymy do doskonalenia naszych kursów tak, aby wiedza w nich zawarta była przydatna nie tylko do zdania egzaminów. 😊
Twoja opinia jest dla nas ogromną motywacją!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。