Więcej niÅŒ LEK レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Czasem brakuje mi dokładniejszych schematów - na podstawie lekcji z hematologii, szczególnie npl. Bardziej rozpisane schematy podziału npl np. linii limfoidalnej ułatwiłoby umiejscowienie sobie tych... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Praktyczne informacje nie tylko do LEKu, ale równieÅŒ do pracy w POZ i na oddziale to dla mnie największy plus 👌🏻 Szybkie odpowiadanie na pytania uÅŒytkowników równieÅŒ na plus, prezentacje są przejrzy... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wszystkie waÅŒne informacje w jednym miejscu, czytelne slajdy, dzięki moÅŒliwości utworzenia planu duÅŒo łatwiej nie zgubić się w trakcie nauki - szczególnie przy przygotowaniu do egzaminu. DuÅŒym plusem... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Platforma przemyślana, na bieŌąco aktualizowana. DuÅŒy plus za róŌne formy materiału, testów, fiszek, kaÅŒdy znajdzie dla siebie sposób do nauki taki jaki lubi najbardziej. Liczę ÅŒe dojdzie jakaś moÅŒliw... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育機関

圓該䌁業による蚘述

Więcej niÅŒ LEK (WNL) to Medyczny Portal Edukacyjny oferujący e-learningowe kursy dla studentów kierunku lekarskiego, lekarsko-dentystycznego, a takÅŒe innych kierunków medycznych. Nasze kursy są interaktywne i oparte na nowoczesnych metodach edukacyjnych, co sprawia, ÅŒe nauka jest bardziej efektywna i angaÅŒująca. WNL oferuje starannie wyselekcjonowane materiały edukacyjne, gotowe plany pracy oraz systematyzację wiedzy, co pozwala kursantom skupić się na nauce i osiągnięciu jak najlepszych wyników. Więcej niÅŒ LEK to nie tylko platforma e-learningowa, ale takÅŒe społeczność skupiająca tysiące studentów medycyny i lekarzy, którzy wzajemnie uczą się od siebie i wspierają w codziennej nauce. Oferujemy szeroki zakres kursów, w tym kursy przygotowujące do egzaminów końcowych (LEK i LDEK), Kursy z Nauk Podstawowych, Kursy z Nauk Klinicznych, Kursy Stomatologiczne i Kursy Praktyczne.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 109ä»¶

レビュヌを曞く

polecam! 🀩

Z platformy WNL korzystam juÅŒ od około roku i jestem z niej bardzo zadowolona :) miałam okazję przetestować zarówno Kurs z Nauk Klinicznych jak i kurs do LEK-u i jeden jak i drugi mogę szczerze polecić. Prezentacje zawierają wszystkie najwaÅŒniejsze informacje, o które pojawiają się pytania na LEK-u, a przedstawione są w sposób bardzo czytelny i przejrzysty. Dodatkowo do dyspozycji dostępna jest baza z pytaniami do LEK-u jak i bardzo duÅŒo pytań autorskich.

Wszystko czego potrzebuje student

Kurs z nauk klinicznych jest po prostu świetny! Wszystko czego potrzebuje zawalony ksiÄ…ÅŒkami student w jednym miejscu. Świetne prezentacje, precyzyjnie dopracowane zarówno pod względem treści jak i szaty graficznej. DuÅŒy plus za tabelki, schematy i mnemotechniki ułatwiające naukę. Do tego wszystkiego platforma jest bardzo łatwa w uÅŒytkowaniu, tematy prezentacji starannie uporządkowane, wszystko przejrzyste i sugestywne.

Cześć Aleksandra! 👋
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i za wspólną naukę, ÅŒyczymy Ci dalszych sukcesów! 💛

Jest super! 😻

Bardzo czytelna platforma i posiada wszystkie niezbędne informacje. Bakuła to czysta przyjemność!

Cześć! 👋

Genialne rysunki

Wszystko w jednym miejscu. Genialne rysunki, które pozwalają lepiej zrozumieć materiał. Jasna, przejrzysta strona

Cześć Aneta! 👋

Uwielbiam to

Uwielbiam to, ÅŒe mam wszystko w jednym miejscu i mogę mieć to zawsze przy sobie.

kurs na 5 roku kierunku lek-dent

Kursy WNL sprawiły, ÅŒe całą najwaÅŒniejszą wiedzę miałam zawsze ze sobą i nie musiałam brać ze sobą cięŌkich ksiÄ…ÅŒek. Dzięki nim udało mi się równieÅŒ bardzo dobrze zdać egzaminy dyplomowe :) Polecam serdecznie kaÅŒdemu!

Cześć Natalia! 👋
Dziękujemy za miłe słowa i Twoje polecenie! Cieszymy się, ÅŒe mogliśmy pomóc i ÅŒyczymy Ci dalszych sukcesów. ✹

Przejrzyste informacje

Przejrzyste informacje, w czytelnej postaci. Nauka staje się uporządkowana i prostsza.

Cześć Karol! 👋

Super kurs

Kurs sprawdza się super do nauki do Leku, wszystko fajnie zebrane w jednym miejscu. Polecam kaÅŒdemu :)

Cześć Natalia! 👋
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i polecenie. Życzymy Ci samych dalszych sukcesów! 🩵

5぀星のうち5の評䟡

Odpowiedz na kaÅŒde moje pytanie

Bardzo doceniam kursy WNL, przede wszystkim za pięknie zebraną wiedzę bazujaca na EBM. Szczególnie cenię sobie sprawny kontakt i szybkie odpowiedzi na zadawane przeze mnie pytania. A wyobraÅŒania, które zamieszczane są w kursach, faktycznie zostają ze mną na dłuÅŒej, jest to ogromne ułatwienie w nauce. Na pewno kurs WNL zostanie ze mną do końca studiów, a moÅŒe i dłuÅŒej bo słyszałam same dobre rzeczy i kursie Twój Pierwszy DyÅŒur :)

Cześć Nina! 👋

Polecam!

Ta platforma uratowała mnie w czasie sesji, gdy kaÅŒda minuta jest na wagę złota. Wszystko w jednym miejscu, z pewnych źródeł, przyjemnie i zrozumiale wytłumaczone. Polecam z całego serca!

Cześć Martyna! 👋

Kurs z Interny, Patofizjologii, Chirurgii

Przez ostatni rok mam przyjemność korzystać z Kursu z Interny, Chirurgii i Patofizjologii WNL i był to rok, kiedy szukanie informacji i nauka na zajęcia były sprawne, jak nigdy dotąd! Materiały, prezentacje pełne schematów, obrazków i nagrań audio, baza pytań - wszystko jest szyte na miarę pod studenta, który musi przyjąć duŌą dawkę wiedzy w wiadomo.. nieduÅŒym czasie. Polecam!!

Cześć Klaudia! 👋

5぀星のうち5の評䟡

WNL to nie tylko przygotowanie do LEK

Więcej niÅŒ LEK to platforma, dzięki której tysiące młodych studentów i lekarzy rozwija swoją wiedzę m.in. w dziedzinie medycyny. Przygotowanie do LEKu to jedno, ale WNL to nie tylko baza pytań z ich bardzo rzetelnym wytłumaczeniem i moÅŒliwością tworzenia planu. Więcej niÅŒ LEK oferuje kursy pomagające podczas toku studiów - dostosowane do konkretnych przedmiotów. Mamy tam przejrzyste (ogromnie waÅŒne!) slajdy opatrzone moÅŒliwością zadawania pytań oraz dostęp do bazy testowej z danego działu. Całość jest podzielona na wygodne do planowania lekcje, z których kaÅŒda jest zakończona minitestem, czyli uczysz się a potem sprawdzasz, czy wyłapałeś wszystkie waÅŒne aspekty!
Podczas ostatnich miesięcy miałam przyjemność korzystać z kilku kursów, np. Kursu z EKG, który pomógł mi zdać kardiologię. Rozpracowanie EKG krok po kroku, z wieloma mnemotechnikami i grafikami pomogło mi zrozumieć coś, co do tej pory było tylko zbiorem szlaczków. Dodatkowo, dzięki lekcjom praktycznym po kaÅŒdym temacie, interpretacja EKG nie przynosi mi juÅŒ tyle trudu. Czuję się przygotowana.
Serdecznie polecam!

Cześć Daria! 👋

5぀星のうち5の評䟡

Kurs Twój Pierwszy DyŌur - must have pracy klinicznej!

Zdecydowanie na plus jest Kurs Twój Pierwszy DyÅŒur i nauka na przypadkach klinicznych i duÅŒo ciekawych historii. Bardzo ułatwia mi pracę na SOR.

Cześć Dorota! 👋

Genialne notatki

Materiały są bardzo dobrze przygotowane, znajduje się w nich wszystko, co potrzebne na zajęcia i zaliczenia.

Cześć Oliwia! 👋

Genialna platforma!

Wiecejnizlek to platforma która gromadzi najwaÅŒniejsze materiały w jednym miejscu. Idealne na powtórki przed egzaminami ale teÅŒ przed wejściówkami czy kolokwiami. Szybkie odpowiedzi na zadane pytania w komentarzach sprawiają ÅŒe zawsze wątpliwości zostają rozwikłane. Polecam!

Cześć Dawid! 👋

Świetna konstrukcja prezentacji

Prezentację są od ogółu do szczegółów co pozwala złapać kontekst i nie od razu poczuć się przytłoczonym. Opcja zapisywania i łatwego powrotu do slajdów to must have, więc korzystałam z tego wielokrotnie :)

Cześć Milena! 👋

Idealnie wyselekcjonowane treści z

Idealnie wyselekcjonowane treści z podręczników.

2025幎7月15日

Cześć Łukasz! 👋

Bardzo nas cieszy, ÅŒe doceniasz dobór treści na platformie. Dbamy, aby nasze kursy zawierały całą niezbędną wiedzę potrzebną do napisania egzaminów maturalnych.

Dziękujemy za tę recenzję 🩵

Super jest

Super, wszystko poukładane ;)

2025幎7月10日

Cześć Sylwia! 👋

Cieszymy się, ÅŒe doceniasz naszą selekcję materiału. ZaleÅŒy nam, aby treści przez nas przygotowane były przejrzyste i logiczne.

Dziękujemy za tę recenzję 🩵

NajwaÅŒniejsze jest chyba przeczucie

NajwaÅŒniejsze jest chyba przeczucie, ÅŒe na poprzednich LEKach w WNLu były odpowiedzi na wszystkie pytania przez to pewność, ÅŒe na następny LEK mam wszystko czego mi potrzeba

2025幎7月2日

Cześć Michał! 👋🏻

Cieszy nas, ÅŒe kurs daje Ci pewność i spokój w przygotowaniach do egzaminu. Jeśli czujesz, ÅŒe masz „wszystko, czego potrzeba” – to znaczy, ÅŒe spełniamy swoją misję.

Trzymamy kciuki za Twój wynik na LEKu!

Dziękujemy za tę opinię! 💙

Grafiki

Czytelne prezentacje, moÅŒliwość zadawania pytań, łatwe do zapamiętania grafiki.

2025幎6月30日

Cześć Julia! 👋🏻

Bardzo się cieszymy, ÅŒe nasze prezentacje i grafiki są dla Ciebie pomocne i łatwe do zapamiętania – dokładnie na tym nam zaleÅŒało! Super, ÅŒe korzystasz teÅŒ z moÅŒliwości zadawania pytań – to jedno z najcenniejszych narzędzi na platformie.

Dziękujemy za opinię! 💙

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス