WijKopenElektra レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Pas op met verzenden van je product! Ze hanteren hun eigen verzendlabel! Deze word gestuurd naar aan all-safe afhaalpunt. Als je pakketje kwijt raakt bij postNL, Dan kan alleen: wi... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Het bedrijf biedt scherpe prijzen en betaalde binnen een week na ontvangst van mijn product. Communicatie kan wel iets sneller/beter (geef bijvoorbeeld aan hoe lang iets gaat duren wanneer er contact... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Perfecte service , snelle reactie en een eerlijk bod op je Iphone! Ook de betaling en afhandeling verloopt snel. Langs gaan op afspraak is indien ook mogelijk om het toestel af te leveren.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn Apple Airpods Max verkocht. De site is heel duidelijk, je weet gelijk wat je voor jouw product krijgt. De afwikkeling er van, echt alleen maar lovende woorden! Je krijgt een verzendlabel (verzeke... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

WijKopenElektra is de online platform dat klanten gebruiken om op een prettige en snelle manier nieuwe elektronica te verkopen. Onze missie is om de klant te bedienen op een eerlijke en transparante wijze. Omdat WijKopenElektra zich uitsluitend bezighoudt met de bekendere merken elektronica, zijn wij nauwkeuriger dan de concurrenten in de beoordeling en prijszetting van deze producten. Wij zijn voortdurend bezig onze inkoopprijzen te optimaliseren zodat het voor de consument interessant is te verkopen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Systeem issue zorgt voor vertraging. Communicatie kan op dat moment beter

Inmiddels 3 dagen aan het wachten op de uitbetaling.

Na navraag zou geld overgemaakt worden. Inmiddels al ruim 36 uur geen enkele reactie meer mogen krijgen, dus geen enkel idee of ik hier nu wordt opgelicht of dat her gewoon langer duurt. In iedere geval bij lange na geen 24 uur.

Update:

Zojuist bericht mogen ontvangen. Alles.opgelost. Bleek systeem issue te zijn.

3 sterren, omdat communicatie in deze wel belangrijk is. Zeker als men telefonisch wordt gecontracteerd. Verder goede service (nu tweede keer, eerste maal alles netjes binnen 24 uur)

2024幎2月23日
5぀星のうち4の評䟡

Ik had eerst m’n bedenkingen er wel

Ik had eerst m’n bedenkingen er wel bij, echter betalen ze wel gewoon uit, niet binnen 24 uur zoals ze aangeven maar goed. Ik had m’n telefoon zaterdag verzonden, maandag bezorgd op het PostNL punt, dinsdag door hun afgehaald en donderdag het geld op m’n rekening. Als je een appje of mail stuurt krijg je altijd antwoord, verder niets op aan te merken.

2023幎7月28日

Reële biedingen. Topservice!

Ik heb in de laatste 3 weken twee producten verkocht. Ze bieden reëel en de betalingen verliepen soepel. Soms loopt de communicatie wat stroef (alleen bereikbaar via WhatsApp), vooral richting het einde van de week. Verder topservice!

2023幎5月24日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte ervaring met Wijkopenelektra - Gebrek aan communicatie en verlies van waardevolle zending

Ik voel me genoodzaakt om mijn uiterst teleurstellende ervaring met Wijkopenelektra te delen. Bijna twee maanden geleden stuurde ik twee gloednieuwe iPhone 14 Pro Max naar hen op, met de verwachting dat ik een eerlijke vergoeding zou ontvangen. Helaas is dit niet gebeurd, en ik ben diep gefrustreerd en meer dan €2000 kwijtgeraakt.

Het begon allemaal toen PostNL mijn zending kwijtraakte, wat op zichzelf al een grote tegenslag was. Ik nam contact op met Wijkopenelektra, in de hoop dat ze me konden helpen bij het traceren van de telefoons en het afhandelen van de schadevergoeding. Tot mijn verbazing vertelde Wijkopenelektra me echter niets over de e-mail die PostNL op 4 mei had gestuurd, waarin ze het onderzoek naar de verloren zending aankondigden.

Pas nadat ik zelf contact opnam met PostNL, kwam ik erachter dat ze al geruime tijd bezig waren met het onderzoek. Dit bracht me in een nog grotere staat van verwarring en wanhoop. Wijkopenelektra had beloofd contact op te nemen met PostNL, maar dit is nooit gebeurd. Het lijkt erop dat ze de vergoeding voor de verloren zending voor zichzelf houden, terwijl ik hier de dupe van ben.

Wat nog erger is, is dat Wijkopenelektra zeer slecht bereikbaar is en mijn berichten volledig negeert. Ik ben nu al twee weken genegeerd en er wordt geen enkele inspanning geleverd om mijn probleem op te lossen. Deze onverschilligheid van hun kant heeft mij niet alleen in financiële problemen gebracht, maar heeft ook mijn vertrouwen in hun bedrijf volledig ondermijnd.

Ik had gehoopt op een eerlijke en professionele afhandeling van deze situatie, maar helaas is het tegenovergestelde gebeurd. Het gebrek aan communicatie, de onbereikbaarheid en het negeren van mijn verzoeken hebben me diep teleurgesteld. Het is onaanvaardbaar dat een bedrijf zich op deze manier gedraagt, vooral als het gaat om waardevolle en kostbare zendingen zoals de mijne.

Ik raad ten zeerste af om zaken te doen met Wijkopenelektra. Hun gebrek aan klantenservice en transparantie hebben mij veel stress en financiële problemen bezorgd. Ik hoop dat niemand anders dezelfde negatieve ervaring hoeft mee te maken.

2023幎5月19日

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met hoe alles ia vergaan.
Het contact was zeer goed en makkelijk te bereiken ook het verzenden was eenvoudig en de betaling heel snel

2023幎5月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス