Wildebeest Gastropub レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Wildebeest Gastropub Wildebeest er Aalborgs fÞrste rendyrkede gastropub. Kom forbi og smag vores rustikke mad og drikkevarer og få en helt sÊrlig kulinarisk oplevelse! Events 30/6-2017: LIVE MUSIK med Christian Bundgaard. Se facebookeventen f...

• Østerbro 12, 9000, Aalborg, デンマヌク

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

DÃ¥rlig service

Maden var god men. Syndes sku det er for dårligt man sider og venter i 45 minutter på at de skal komme og tage mod bestilling. + man skal slev tage fat i en tjenere. Det sku for dårligt

2026幎6月8日

Ærgelig oplevelse

Vi var ude at spise i forbindelse med en fÞdselsdag, og desvÊrre blev min oplevelse ikke sÊrlig god.

Der opstod fÞrst forvirring omkring vores burgere, og min skulle laves om. Da den kom igen, var bÞffen meget overtilberedt og smagte brÊndt, så jeg ikke kunne spise den.

Jeg gjorde opmÊrksom på det, men oplevede i fÞrste omgang modstand frem for forståelse, hvor tjeneren fastholdt, at det var sådan burgeren skulle vÊre, uden reelt at forholde sig til, at den var uspiselig.

FÞrst da en fra kÞkkenet kom ud, blev burgeren fjernet fra regningen, og jeg fik tilbudt noget andet. På det tidspunkt var resten af selskabet dog fÊrdige med at spise, og jeg havde mistet appetitten.

Jeg savnede isÊr en mere imÞdekommende håndtering fra starten, da det hurtigt kunne have gjort oplevelsen langt bedre.

Det var en Êrgerlig oplevelse at sidde med – og gÃ¥ derfra med. Jeg havde ellers glÊdet mig til at smage deres burgere, men har desvÊrre ikke rigtigt lyst til at komme igen efter denne oplevelse.

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ

Virkelig lÊkker mad og sÞde

Virkelig lÊkker mad og sÞde medarbejdere.
Min kÊreste og jeg har lige spist her og helt igennem sÞde medarbejdere. De var smilene og imÞdekommende.
Restauranten i sig selv er virkelig fin og hyggelig. Der er ikke for meget stÞj og alt i alt så er det en resultant hvor der kommer nogle mennesker og spiser så en smule stÞj kan man ikke undgå.
Maden var helt igennem lÊkker og man bliver helt mÊt med en virkelig god smagsoplevelse.
Igen virkelig god resultant

2025幎1月18日
自発的なレビュヌ

Jeg havde ingen kendskab til

Jeg havde ingen kendskab til restauranten men fik et link sendt til mig. Var inde i besÞg dem i dag. Helt igennem en fantastisk oplevelse, så sÞd personale, gode burger og så skÞnt et sted .. fantastisk vejledning. Kan varmt anbefales at prÞve ..

2024幎12月20日

DÃ¥rlig stil

Vi kommer lige derfra. De havde noget madspild få 15% eller et tilbud på 150 og så var der mÊtheds garanti. Vi gik med det sidste. Efter den fÞrste slider fik både min sÞn og jeg det mist sÊrligt og kunne ikke spise mere. Jeg spurgte pÊnt om ikke vi kunne Êndre det da det var rigtig dyrt at give 150 for en slider til 69-15% det ville de ikke vÊre med til. Bevares det er de vel i deres gode ret til. Ved ikke om kÞbeloven gÊlder indenfor restaurations branchen men det er dÊlme dårlig service. Vi sÊtter ihvertifald aldrig vores ben der mere.

2024幎7月13日

Overraskende god mad

Helt igennem en god mad oplevelse som var bedre end vi forventede på forhånd. God og opmÊrksom service fra personalet. Dog trÊk det ned fra 4 til 3 stjerner grundet den dårlige luft fra kÞkkenet. Efter der blev travlt var der en kraftig rÞg/fedt tilosning i lokalet. Få styr på det da det ÞdelÊgger en ellers rigtig god oplevelse hos jer.

2023幎11月1日
自発的なレビュヌ

Nogle af de bedste burgere jeg har smagt

Nogle af de bedste burgere jeg har smagt!!

Jeg er en kÊmpe burgerfan, og der er altså blevet spist en del burgere igennem mit liv - men de her må siges at vÊre nogle af de bedste burgere jeg har fået.

Det hele spiller bare - fritterne er helt perfekt sprÞde, dressingerne er så lÊkre og der er ikke en finger at sÊtte på noget.

SÊrligt ŽChili ChandlerŽ kan anbefales. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

2023幎2月14日

GennemfÞrt dårlig service

GennemfÞrt dårlig service!

Vi besÞgte wildebeest ved nordkraft efter en aften med underholdning derinde.. Vi kommer ind cirka 22:30 og vil egentlig bare gerne drikke en Þl eller 2. En ung pige kommer (efter 10 minutter) og tager i mod vores bestilling.

Efter yderligere 10 minutter kommer hun med de Þl vi har bestilt og da hun servere dem, fortÊller hun at hun lige vil gÞre opmÊrksom på at hun lukker kl 23... Vi har derfor 10 minutter... Ikke nok med at hun ikke oplyser dette da vi bestiller, og måske får serveret lidt hurtigere end 20 minutter.. Så blev informationen også slynget ud med en sådan arrogance at jeg aldrig har oplevet noget tilsvarende.. Vi hÞrte hende ydermere snakke ned til andre besÞgende hvilket absolut ikke gjorde stemningen hyggeligere for os andre.

Det blev så fÞrste og bestemt sidste gang jeg stiftede bekendtskab med Wildebeest... AnsÊt noget personale der gider vÊre dér så kan man måske lokkes en anden gang.

2022幎11月5日
自発的なレビュヌ

En helt igennem overraskende god

En helt igennem overraskende god oplevelse.
Hyggelige rå omgivelser, skÞn rock i baggrunden.
Ro og hygge, med helt sikkert Aalborgs bedste burger og sliders, og sikken nogle heftige fritter.

Hele vejen igennem mumme num.
Vi kommer helt sikkert igen.

Gemalen fik beest burger og lÞgringe.
Jeg fik 2 sliders og fritter.
1 slider og 1 gang fritter havde vÊret mere end rigeligt til mig.
LÊkre drinks og servicen lige i skabet.

Tak for skÞn mad.

2022幎8月17日

Mums!

Fantastiske sliders, skÞnt at man kan vÊlge andet til end pommesfrites til og deres dips er lÊkre! God stemning og service - jeg kommer helt sikkert igen :-)

2019幎12月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。