Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tanja vÊret en uvurderlig hjÊlp og stÞtte i en meget svÊr tid. Hun har mÞdt os med en helt sÊrlig varme og omsorg og har med stor empati og professionalisme guidet os trygt gennem hele forlÞbet omk... もっず芋る

Skulle arrangere bisÊttelsen af en bekendt midt i decembers travlhed... Fik meget fin og hurtig information om procedure, kontakt til kirken m.fl. og blev orienteret pÃ¥ bedste vis af Tanja i hele for... もっず芋る

KÊre Tanja, mange tusind tak for fantastisk service og god behandling. Du har vÊret lige hvad man i vores situation har brug for, og har gjort alt til perfektion. Dine anbefalinger til bÃ¥de bl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vildt professionelle hele vejen igennem min fars bisÊttelse. Det gjorde dagene meget nemmere efter jeg kontaktede Tanja, bÃ¥de fÞr under og efter det hele. MedfÞlende empatisk og flere gode ord jeg kan... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 葬儀瀟

圓該䌁業による蚘述

Professionel, empatisk kvindelig bedemand som trygt og smukt kan hjÊlpe med, at sende dine kÊre afsted på deres sidste rejse.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Af hjertet tak Tanja ...

Det kan vÊre svÊrt at sÊtte ord på den oprigtige taknemlighed jeg fÞler for det fremragende job Tanja Willaredt udfÞrte da hun arrangerede min fars bisÊttelse.

Fra det Þjeblik min kone og jeg kom sorgfulde ind på hendes kontor, blev vi mÞdt af Tanjas uovertrufne venlighed og medfÞlelse. Hun gav os al den tid vi havde brug for og svarede på alle vore spÞrgsmål i detaljer. Alle vore Þnsker blev respekteret og vi ved, uden skygge af tvivl at min gamle far ville havde godkendt det hele.

Vi anbefaler på det hjerteligste Willaredt Begravelser. Når du er så sorgramt at du ikke kan samle dine tanker, så skal du tage til et sted hvor du fÞler dig tryg og respekteret.

Af hjertet tak Tanja

2025幎1月10日

KÊre Tanja
Du skal have en kÊmpe tak for al din imÞdekommende, empatiske og omsorgsfulde stÞtte samt hjÊlp ved vores mors bisÊttelse. Vi fÞlte os trygge og båret hele vejen igennem, meget professionelt og fuld af hjertevarme -vi fÞlte en reel omsorg fra dig i en svÊr tid, hvor der er meget man skal forberede sig på, men intet ved om.
Du skal også have en stor tak for din hurtige reservation af Café Bjerget - vi havde en dejlig mindesammenkomst, en rigtig god stund med familie, venner og naboer som alle for Þvrigt roste hele arrangementet og dig i sÊrdeleshed, for dit nÊrvÊr og den skÞnne idé med at skrive en sidste hilsen på kisten var alle vilde med
Så er der lige endnu en tak - tak fordi du altid var til at komme i kontakt med under hele forlÞbet med svar på stort og småt som vi havde behov for at vide.

2024幎11月2日
自発的なレビュヌ

Tanja er den smukkeste bede kvinde jeg

Tanja er den smukkeste bede kvinde jeg lÊnge har mÞdt. Hun har så meget hjertet på det rigtige sted over for os som står i den svÊre situation med at skulle tage afsted med vores nÊre og meste elskede. Jeg vil varmt anbefale hende og jeg vil også bruge dig, Tanja den dag jeg går.❀

2024幎12月18日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

Tusinde tak for den meget fine anmeldelse Marianne. Den er meget vÊrdsat. Ønsker dig alt det bedste <3

The most sincere recommendation

Words feel inadequate to express true gratitude for the outstanding job Tanja Willaredt did in arranging the funeral services for my father-in-law.
From the moment my husband and I entered her office, dazed and grief stricken, we were met with Tanja’s unsurpassed kindness and compassion. We never once felt rushed and had all our questions answered to the smallest of details. Every single wish we had was respected and we know, without a doubt, that the old man would have approved it all.
We wholeheartedly recommend Willaredt Begravelser/Willaredt Funeral Home. When you are so sad that you can barely keep your thoughts together, you want to go where you would feel safe and respected.
Thank you Tanja.

2025幎1月10日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

Dear Dani! A heartfelt thank you for the very nice review and all the kind words. I truly appreciate it. Warm regards, Tanja <3

Tanja får vores varmeste anbefalinger

Tanja får vores varmeste anbefalinger.
Tanja er en så behagelig kvinde, med hjertet det rette sted og har i den grad udvist empati og vÊret professionel.
Måden Tanja mÞder os på i så trist og svÊr situation, er så behageligt og vi fÞler os trygge og i gode hÊnder.

Tusind tak Tanja🙏

2024幎12月20日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

KÊre Jeanette & familie! Tusinde tak for den flotte anmeldelse, som jeg sÊtter stor pris på. Alt det bedste til jer fra Tanja <3

Et levende menneske

I en tid hvor også bedemandsforretninger bliver opkÞbt og "optimeret" af kapitalfonde med efterfÞlgende "effektivisering" af omsorg og andre ting, der aldrig burde kunne sÊttes i Excel-ark, kan jeg varmt anbefale Tanja. Hun er sÞd og Êgte til stede og gjorde sit bedste for at hjÊlpe os i en rÊdselsfuld tid.

2024幎10月12日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

KÊre Jakob! Jeg takker dig for den meget flotte anmeldelse og sender jer alle de kÊrligste tanker <3

Empatisk og gnidningsfrit

Min far dÞde i sit hjem efter lang tids sygdom, og han Þnskede ingen ceremonier efterfÞlgende. Da lÊgen havde skrevet hans dÞdsattest, kontaktede jeg Tanja, som sammen med to hjÊlpere afhentede min far efter et par timer. Hele familien satte pris på, at der blev handlet så hurtigt.
Jeg overvÊrede, hvordan min far på nÊnsom vis blev lagt i kisten og kÞrt vÊk.
EfterfÞlgende har Tanja ordnet alt det praktiske omkring kremering og urnenedsÊttelse og lÞbende holdt mig orienteret om tingenes gang.
Hun har oven i kÞbet også sÞrget for kontakt til stenhugger, der kan fÞje min fars navn på den store sten, der i forvejen står på vores familiegravsted.
Jeg vil ikke tÞve med at anbefale Tanja, som er den sÞdeste, mest kompetente og empatiske bedemand, man kan forestille sig.

2024幎11月5日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, som er meget vÊrdsat. Dejligt du har vÊret tilfreds med vores arbejde <3

KÊre Tanja

En kÊmpe tak for din profesionelle og store stÞtte og hjÊlp ved min mors bisÊttelse.

Din sÞde, rolige og empatiske måde at vÊre på hjalp i en svÊr tid. Det skal du have en meget stor tak for.

Du imÞdekom min mors Þnsker til bisÊttelsen på bedste og smukkeste vis, og bisÊttelsen blev helt igennem i hendes ånd. Det kunne ikke vÊre bedre, og min familie og jeg fÞlte os i trygge hÊnder hele vejen igennem. Willaredt Begravelser får min varmeste anbefaling. Mange, mange tak.

De bedste hilsner fra hele familien🌷🌷🌷

2024幎10月29日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

Af hjertet tak for den meget flotte anmeldelse. De varmeste tanker til dig og resten af familien <3

Respektfuld og god begravelse hjÊlp

Jeg var meget glad for den gode og uforpligtende rådgivning, det var en meget stor hjÊlp. Jeg vil også takke for den hurtige hjÊlp med at finde et gravsted på kirkegården. Jeg fÞlte fra starten af at vi var i gode og trygge hÊnder. Alt fra hente kirsten fra hospice til selve begravelsen foregik så fint og respektfuld.
Jeg vil give Willaredt begravelser de bedste anbefalinger
Bo Pilloni

2024幎10月22日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

KÊre Bo! Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Den sÊtter jeg stor pris på, ligesom at jeg nåede, at mÞde og tale med din sÞde kone, inden hun gik bort <3

I en meget svÊr situation gjorde Tanja

I en meget svÊr situation gjorde Tanja alt for at gÞre det så let som muligt for os pårÞrende.

Det gik rigtig godt, og vi fÞlte os i gode hÊnder hele vejen.

Willaredt Begravelser får min varmeste anbefaling.

2024幎10月28日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse, som er meget vÊrdsat. Varme hilsner fra Tanja

Man er aldrig forberedt på at miste nogen

Man er aldrig forberedt på, at miste nogen.

Vi er meget taknemmelige for, at vi valgte Willaredt begravelse. Her mÞdte vi Tanja, som med meget stor empati og professionel tilgang, hjalp os til at vÊlge den helt rigtige måde at tage afsked med min Far. - Tusind tak

14 Dage efter min Fars begravelse, dÞde min kones bror , da han var indlagt på hospitalet.
Her viste vi straks, at vi havde brug for en som med empati, omsorg og professionel stÞtte kunne hjÊlp os. - Vi valgte med hjertet og tog kontakt til Willaredt begravelse.
Tanja var igen helt fantastisk til at hjÊlpe os med de rigtige beslutninger. - Tusind Tak

Anders og Vivian

2024幎5月31日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

Selv tak <3 og tusinde tak for den fine anmeldelse. Den er meget vÊrdsat. KÊrlige hilsner fra Tanja

Vi oplevede en meget professionel

Vi oplevede en meget professionel, sÞd, empatisk og hjÊlpsom bedemand. Der blevet taget sig godt af os, fra fÞrste Þjeblik vi kom i kontakt med Tanja. Hun havde styr pÃ¥ tingede, kunne guide os fra start til slut. Det var super trygt. Det er en hyggelig lille butik, hvor vi fik kaffe, kunne vÊlge urne og fik en hyggelig snak. PÃ¥ selve dagen var Tanja og hendes makker sÃ¥ sÞde, smukt klÊdt og meget meget profesionelle. Tak til Tanja og teamet 😁

2024幎3月30日

Tusinde tak for den sÞde og flotte anmeldelse. KÊrlige hilsner fra Tanja <3

Vi havde en virkelig god oplevelse hos

Vi havde en virkelig god oplevelse hos Tanja Willaredt.
Der var mange ting vi Êndrede undervejs for at få den bedste ceremoni og hun gjorde alt for at det hele kunne lade sig gÞre. Vi er meget glade for at ha valgt hende som vores bedemand/ kvinde.

2024幎8月26日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

Endnu engang tak for den fine anmeldelse, som jeg sÊtter meget stor pris på. De varmeste hilsner fra Tanja <3

Tanja Willaredt overholdt alle aftaler

Tanja Willaredt overholdt alle aftaler, var empatisk og var super serviceminded. Selvom hun var på ferie sÞrgede hun for at alt gik som de skulle- det gjord at vi kunne kom igennem den svÊre tid efter vores mors dÞd.

2024幎9月14日

Tak for den flotte anmeldelse. Varme hilsner til dig og resten af familien <3

Fantastisk behandling,god og forstående

Fantastisk behandling,god og forstående indlevelses evne fra bedemandens side ,når man som pårÞrende står i en sorgens tid .

Kan kun anbefales videre til andre

2024幎5月13日

Tusinde tak for den fine anmeldelse <3

Din varme og omsorg strålede igennem

Din varme og omsorg strålede igennem fra start til slut og berÞrte os alle dybt i vores familie. Din ekstraordinÊre hjÊlpsomhed og sans for detaljer skabte en fÞlelse af tryghed og sikkerhed under hele forlÞbet. Selv i de mest udfordrende Þjeblikke, som da
vores far og min mand blev hentet i deres eget hjem, håndterede du situationen med Êrefrygt og respekt. Dine medarbejdere udviste også en bemÊrkelsesvÊrdig respekt og empati under hele processen. Tanja, du vil altid vÊre indgraveret i vores hjerter for den
uundvÊrlige stÞtte, du gav os i denne svÊre tid. Og det samme gÊlder for dine dedikerede medarbejdere. Din vejledning og prisfastsÊttelse fjernede virkelig en byrde fra vores skuldre og gjorde det muligt for os at arrangere en begravelse, der både Êrede vores
Þnsker og var Þkonomisk overkommelig.
Et kÊmpe tak fra hele familien.

2024幎5月7日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

Endnu engang tusinde tak for den meget flotte anmeldelse. Jeres ros varmede meget og blev straks givet videre til mine medarbejdere. Af hjertet tak <3

1000 stjerner til Tanja

Tanja har hjulpet os igennem en sorg vi slet ikke havde forventet skulle komme nu.
Hun greb os i sorgen og har fra fÞrste mÞde vÊret så kompetent, rolig, forstående og bare helt igennem fantastisk.
Vi har igennem hele perioden vÊret tryg og hun har opdateret os igennem det hele.
Vi vil 100% anbefale Tanja - hun har vÊret guld vÊrd.
Hendes motto siger det hele
Den sidste rejse er lige så vigtig, som alle andre

Mange mange tak Tanja!

Mvh. Cecilie & Daniel

2024幎5月1日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

KÊre Cecilie & Daniel! Endnu engang tak for den fine anmeldelse. Dejligt at stÞde på jer igen i august. Alt det bedste herfra <3

Den sidste rejse er lige så vigtig

Den sidste rejse er lige så vigtig, som alle andre

(Gik tur med Ludvig, min lille hund)
Derfor valget af:
Willaredt Begravelser.
Ingen tvivl Tanja
FÞrste gang 1.oktober 23
Anden gang 3.april 24
KÊre Tanja.
FÞler sig meget velkomme til det aftalte mÞde. I trygge rammer med levende lys og fint og hyggeligt kÊlder lokale.
Du er meget professionel, har stor viden og er en god formidler, du er god til at lytte og forstår os, der står i en situation - hvad nu?

Hele oplevelsen i Kapellet med dig, som meget nÊrvÊrende.
Formår, at tage foto og sende video med Forårs sangen, som var meget betydningsfuld, for både min mand og jeg.

Tak for dig Tanja.
Dine ord ved JÞrgens Kiste.
Blomster der blev lagt, på blomsterhÞjen og dine smil.
⭐⭐⭐⭐⭐
KÊrlig hilsen Lone

Anbefaler
Willaredt Begravelser

2024幎4月3日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

KÊreste Lone! Tusinde tak for den flotte anmeldelse, som jeg sÊtter stor pris på. Dejligt du stadig besÞger mig i forretningen. Det sÊtter jeg også meget pris på <3 Kram fra Tanja

Omsorg, lyttende og nÊrvÊrende.

Tanja er så utrolig stÞttende og omsorgsfuld og fornemmer hurtigt hvad man har brug for. Og det gÊlder alt fra det rent praktiske til det nÊre, varme og fine, når man skal sige farvel til et mennesker, der har så stor betydning for en. Hun er lyttende og har tid til en. Hun var med hele vejen og altid klar til at hjÊlpe. Hun har uden tvivl mine varmeste og oprigtige anbefaling. Jeg vil for altid anbefale hende til alle de mennesker, der står mig nÊrt, når de en dag får brug for hjÊlp til at sige farvel til deres kÊre.

2023幎11月18日

Willaredt Begravelser v/Tanja Willaredt からの回答

KÊre Sabina! Tusinde tak for din fine anmeldelse. Den varmer virkelig. Tanker og kram herfra <3