William Brændstrup Foto レビュー

3. 映画・ビデオ制作業者
  4. 写真館
  5. ブライダル カメラマン

当該企業による記述

Foto- og videograf fra Aalborg. Hvis du er blevet fotograferet af mig, vil jeg rigtig gerne høre dine tanker.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

レビューの確認を行います

I trygge hænder

William er dejligt stille og rolig, og jeg følte mig hørt, forstået og i gode hænder i hele forløbet. Foto/video sessionen føltes meget naturlig, og der er kommet et super output med fantastisk brug af lys og omgivelser.

2025年6月13日

Spot on!

Har været 100% tilfreds med det arbejde William har udført. Han fangede lynhurtigt hvad jeg gerne ville og leverede en rigtig god gang materiale til min virksomhed.

Kan varmt anbefale William!

2025年4月15日
5つ星のうち5の評価

William kan kun anbefales!

William var fotograf til vores bryllup og jeg kan kun anbefale ham. Det var nogle fantastiske billeder William tog af min bryd og jeg. Han er nem at snakke med, fleksibel, venlig, glad og så kan man mærke at William brænder for sit arbejde. Han ligger sjæl i billederne.
Tak William, fordi du har foreviget vores store dag.

2024年5月4日
自発的なレビュー

Fantastisk dygtig bryllupsfotograf!

Vi blev gift for nylig og har på ingen måde fortrudt at hyre William som fotograf. Han fik foreviget før, under og efter vielsen med de smukkeste billeder. Derudover har han kreeret en stemningsvideo, som fanger alle de gyldne øjeblikke. William har masser af gode idéer, tager gerne imod input og er bare en super behagelig fyr. Vi vil anbefale ham til alle vi kender for hans mega flotte arbejde. Tak William, af hjertet tak!

2024年5月4日
自発的なレビュー

Virkelig en god service

Virkelig en god service. Flotte billeder og god vejledning. Vi havde glæde af at have William til at tage billeder til vores bryllup. Mødet op til brylluppet var hyggeligt og vi fik virkelig talt alle vores forventninger igennem. Vi kan ikke andet, end at anbefale William.

2024年2月20日

Trustpilot エクスペリエンス