レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Jeg fik en vin til nytÃ¥rsaften fra mit abonnement hos Winecolletor, som desvÊrre havde en sjov prop og en lidt sjov smag. Det fortalte jeg dem, og nÊste dag havde jeg en ny. Og vinen de levere er fant... もっず芋る

Har handlet pÃ¥ sitet i dag - var lidt skeptisk da der ikke var nogen anmeldelser her pÃ¥ TP og en nyopstartet webshop med billige priser - valgte at skrive SMS og fik hurtigt svar tilbage - jeg kunne... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt igennem fantastisk og gennemfÞrt service. Bestilte min ordre, fik umiddelbart en bekrÊftelse, herefter en direkte e-mail henvendelse omkring selve leveringen pÃ¥ adressen. Ordren ankom fakt... もっず芋る

䌁業情報

1. ワむン専門店
  2. アルコヌル飲料卞業者
  3. 酒類卞業者
  4. ワむン クラブ
  5. ワむン貯蔵斜蚭

圓該䌁業による蚘述

Samler du ogsÃ¥ pÃ¥ vin eller overvejer du, at begynde? Winecollector.dk er for dig, der vÊrdsÊtter udsÞgt og eksklusiv vin og champagne - endda til de bedste priser🍷🥂🍇

4.8

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Fantastisk hjelpsom!

Fantastisk hjelpsom!
God kommunikasjon, svarte på alle mine spÞrsmål og gikk virkelig "all in" for å hjelpe emg emd å få gjennomfÞrt betaling og levering på en passende måte.
A+++

2025幎3月13日

WineCollector.dk からの回答

Tusen takk for din flotte anmeldelse og for de fem stjernene!

Vi er utrolig glade for Ã¥ hÞre at du hadde en god opplevelse med oss. Hos WineCollector setter vi stor pris pÃ¥ muligheten til Ã¥ hjelpe, og vi strekker oss gjerne litt ekstra – spesielt nÃ¥r vi fÃ¥r lov til Ã¥ levere vin til vÃ¥re kjÊre naboer i Norge. 🇳🇎🍷

Din tilbakemelding gir oss masse motivasjon til å fortsette å yte vårt aller beste. Vi gleder oss allerede til å hjelpe deg igjen en annen gang!

Skål,

For vild service

Forleden bestilte jeg noget vin, som skulle leveres med GLS. Jeg kunne fÞlge levering pÃ¥ GLS app og konstatere, at den ene kasse rÞg retur fordi den var for tung til pakkeshop (🀷‍♂). Jeg henter den kasse i pakkeshop som ER ankommet og tÊnker, at jeg mÃ¥ have fat i Winecollector og hÞre hvad der sker
 sÞreme om ikke de kom mig i forkÞbet - endda ved selv at mÞde op pÃ¥ min adresse med den ‘for tunge kasse’. Klasse service. Bedste anbefalinger fra en ny stamkunde. 👍😊.

2025幎1月22日

WineCollector.dk からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord! ⭐

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse – og at vi nÃ¥ede at komme dig i forkÞbet. Hos WineCollector gÞr vi altid vores bedste for at sikre, at vores vin nÃ¥r sikkert frem, ogsÃ¥ nÃ¥r udfordringer som en "for tung kasse" opstÃ¥r. 🍷📊

Det betyder meget for os at hÞre, at du nu ser dig selv som en ny stamkunde – vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Teamet hos WineCollector

Rart at modtage en så dyr vare i så god

Rart at modtage en sÃ¥ dyr vare i sÃ¥ god og forsvarlig indpakning. Meget tilfreds med tiden der gik inden jeg modtog pakken. Vil anbefale jer til andre nÃ¥r der skal kÞbes dyre vine 👍🀩

2024幎12月11日

WineCollector.dk からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! ⭐

Vi ved, hvor vigtigt det er, at en vÊrdifuld vin ankommer sikkert og i perfekt stand – derfor betyder det ekstra meget for os at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de indpakningen og leveringstiden. 📊🍷

Tak fordi du vil anbefale os videre – det er den stÞrste anerkendelse, vi kan fÃ¥. Vi glÊder os til at sende endnu flere gode vinoplevelser din vej i fremtiden!

Awesome service

Awesome service

2024幎11月28日

KÊre Wissam,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at du er tilfreds med vores service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! 🍷

William, Wine Collector

KÞbte en vin der var udsolgt.

KÞbte en vin der var udsolgt.
De ringer mig op og tilbyder mig en bedre årgang uden afregning. Hurtigt og effektiv god service! Handler gerne igen.

2024幎12月4日

KÊre Daniel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og at du vÊrdsatte vores lÞsning🍇

God service og tilfredse kunder er vores hÞjeste prioritet, så det betyder meget for os at hÞre, at du er glad.

Vi glÊder os til at handle med dig igen!

Bedste hilsner,
William, Wine Collector

Super service og god vin

Super service. Venlige mennesker. God vin.

2024幎10月21日

KÊre Mads,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! 🙏 Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du satte pris pÃ¥ bÃ¥de vores service, den venlige atmosfÊre, og selvfÞlgelig vinen. 🍷😊

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Hurtig og udprÊget venlig

Hurtig og udprÊget venlig, kyndig betjening.

2024幎8月5日

KÊre Paul,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏 Det er skÞnt at hÞre, at du oplevede vores betjening som bÃ¥de hurtig, venlig og kyndig. 🏃‍♂😊 Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine rosende ord og glÊder os over, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Vi ser frem til at betjene dig igen snart! 🌟

Skarpe priser

Skarpe priser, nemt og effektivt.

2024幎4月22日

KÊre Jacob

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glÊder os, at du oplever vores priser som skarpe og finder vores service nem og effektiv. Vi gÞr vores bedste for at give den bedst mulige oplevelse, og det er fantastisk at hÞre, nÃ¥r det bliver vÊrdsat! 🎯🚀

Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

William, Wine Collector

Rigtig godt udvalg og gode priser

Rigtig godt udvalg og gode priser. De havde ikke den jeg Þnskede, men jeg fik to andre lÊkre vine til én pris.

2023幎4月5日

KÊre Song

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du fandt nogle lÊkre vine, selvom vi desvÊrre ikke havde den, du oprindeligt ledte efter.🍷😊Vi hÃ¥ber at kunne byde dig velkommen igen snart og finde lige prÊcis det, du sÞger nÊste gang!
Tak for din stÞtte! 🙏✚

Bedste service EVER

Bedste service EVER. Super hurtig levering. Garmon 2016. Fantastisk vin. Kan varmt anbefale den og Winecollector.

2021幎10月1日

KÊre Claus
Tusind tak for din anmeldelse, anbefalingen og stjernerne. Dem er vi superglade for og herligt at Garmón smagte dig :-)

Mh
Rikke / Wine Collector

Det har vÊret den bedste oplevelse at

Det har vÊret den bedste oplevelse at handle med winecollector, helt utrolig god kundeservice og hjÊlp. Gode produkter og hurtig levering. Kan helt klart anbefale dem og jeg handler selv her fremover.

2021幎6月28日

KÊre Kim

Tusind tusind tak for at have taget dig tid til at skrive den flotte anmeldelse og givet os 5 stjerner, det betyder utrolig meget for os. Vi glÊder os meget til at berige jer med dejlig vin fremover.
Igen tak og rigtig god varm dag :-)

De bedste hilsener

God opfÞlgning

Tak for god opfÞlgning vedrÞrende min bestilling.

2021幎3月12日

KÊre Michael
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget taknemmelige og glade for at opfÞlgningen gjorde en forskel. Vi glÊder os til at vi forhåbentlig kan sende flere herlige vine til dig.

Mange hilsener Rikke / Wine Collector

Skuffer aldrig.

Har nu handlet flere gange hos Winecollector og er aldrig blevet skuffet.

Deres udvalg er fremragende - deres service endnu bedre.
Har kun de varmeste anbefalinger at sende deres vej, og glÊder mig allerede til nÊste handel.

2020幎12月12日

KÊre Martin

Tusinde tak for din anmeldelse. Den er vi super glade for og det er en stor fornÞjelse at handle med dig.

Kanon oplevelse.

Kanon oplevelse.

Nemme at tale med, et flot udvalg og super hurtig levering.

2019幎12月20日

KÊre Daniel

Tusinde tak for din anmeldelse - det betyder meget for os, så tak for det (bedre sent end aldrig ;-))

Rikke

Helt igennem fantastisk og gennemfÞrt

Helt igennem fantastisk og gennemfÞrt service. Bestilte min ordre, fik umiddelbart en bekrÊftelse, herefter en direkte e-mail henvendelse omkring selve leveringen på adressen.

Ordren ankom faktisk fÞr det lovede tidspunkt hvilket bare er helt top; da det indgik I aftalen at der var fleksibel modtagelse.

Yderligere har jeg fået et parti vin som nu er vanskeligt at skaffe, og som ikke er tilgÊngelig mange steder lÊngere og så til markedets bedste pris.

Winecollector får de bedste anbefalinger fra mig 5*+

2019幎8月22日

KÊre Finn

Det er lÊnge siden, at du har givet os din flotte anmeldelse, men tusinde tak for den. Vi er virkelig glade for, at dit vinkÞb hos Wine Collector gav dig så fin en oplevelse.

Perfekt service

Perfekt service. Bestilte for et par dage siden og mine vine er allerede kommet frem - endda en sÞndag :)

Tak for virkelig god service.

2019幎6月16日

KÊre Peter

Det er lÊnge siden at du har givet os dine 5 stjerner, men aldrig for sent at sige tak for dem. Vi er meget taknemmelige for anmeldelsen.

Rikke / Wine Collector

Har handlet på sitet i dag

Har handlet på sitet i dag - var lidt skeptisk da der ikke var nogen anmeldelser her på TP og en nyopstartet webshop med billige priser - valgte at skrive SMS og fik hurtigt svar tilbage - jeg kunne komme og afhente det bestilte.

Alt var lige efter bogen, og jeg handler der gerne igen.

2019幎3月18日

KÊre Frank,

Tusind tak for din Êrlige og positive anmeldelse! 🙏 Vi forstÃ¥r godt, at man kan vÊre skeptisk, nÃ¥r der er tale om en nyopstartet webshop, sÃ¥ vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger og give dig en god oplevelse. 📊😊

Vi sÊtter stor pris på, at du tog kontakt, og det betyder meget for os, at du vil handle hos os igen!

Vi glÊder os til at betjene dig fremover.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。