レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

The actual slot games from providers are fine, same as everywhere. Everything around them is the issue: clumsy cashier, slow verification, confusing promotions. You can get the same games on sites tha... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Der findes mange der sælger vin, men Wineninja kan noget særligt. Enorm meget knowhow og passion for alt der har med vin at gøre. Evnen til at dele begejstringen og passionen under en vinsmagning e... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

The history section is just long lists of numbers and codes, no clear way to see what you actually played and when. I wanted to track my spending but gave up.

企業情報

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Withdrawal cancelled with no reason

I requested a cashout, it was pending for two days, then suddenly cancelled. No email, no explanation. I had to contact chat and they said there was a “technical issue” and to try again. Doesn’t feel very professional when it’s my money.

2026年4月25日

No dark mode

I often play at night and the bright white background is really harsh. More and more sites offer dark mode, but not this one. Ended up leaving just to save my eyes.

2026年4月20日

Live dealer lag fest

Tried the live roulette. Video kept freezing, dealer’s voice out of sync, bets sometimes not registering in time. I missed a winning number because of their lag. Support didn’t care at all.

2026年4月20日

Glad for mad og drikke.

En meget kyndig og professionel service, med god tid til at fortælle og forklare hvad vi fik i glasset på tallerkenen😊. Omgivelserne er skønne og alternative, rigtig hyggelig på den danske måde. Mange tak for din væremåde. Glæder mig til næste gang 🍷🍷🍷

2024年8月23日

God kundeservice

God kundeservice, hurtigt svar på spørgsmål, fin levering.💪💪💪

2024年7月19日

Sportuna🧩 からの回答

Mange tak for dit feedback. Og også en tak for din information med mere.

Skål herfra

5つ星のうち2の評価

Bestilte en vin fra 2021

Bestilte en vin fra 2021, fik tilsendt en fra 2023.

2024年5月28日

Hey Ole.

Det er en klar fejl fra min side. Da vinen ikke er årgangsspecifik har jeg ikke skrevet årgang på Navn og Beskrivelsen.

Men jeg har ikke være opmærksom på at billedet jeg har taget er fra min første årgang jeg havde af alicia og det var 2021. Og det er jeg rigtig ked af.

Hvordan kan jeg løse det bedst muligt ?

Du kan sende vinene retur og jeg kan refundere det fulde beløb samt fragten.

Eller jeg kan også lave en gavekorts kode til dig på 200 kr. som en undskyldning for min klare fejl.

Hvad syntes du ?

Super dygtig vinmand

Super dygtig vinmand. Han ved hvad han taler om. Lækre vine, den perfekte vinsmagning var en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales.

2024年3月16日

Hey Claus

Mange tak for de søde ord. Håber på vi ses en anden god gang :D

Med vin-lig hilsen
WineNinja

5つ星のうち5の評価

Stefans kendskab og passion smitter

Der findes mange der sælger vin, men Wineninja kan noget særligt.
Enorm meget knowhow og passion for alt der har med vin at gøre. Evnen til at dele begejstringen og passionen under en vinsmagning er eminent. Man føler sig tryg på en eller anden måde. Lidt ligesom når man har haft den samme pålidelige mekaniker gennem mange år.
Wineninja fortjener alle 5 stjerner

2024年4月17日

Heysa.

Mange tak for de søde ord.
Jeg tager imod de 5 stjerner med kys hånd. Og glæder mig til næste gang vi ses :D

5つ星のうち5の評価

Vi har været med til vin smagning

Vi har været med til vin smagning, der var rigtig godt, gode vine og Stefan var rigtig dygtig og rar

2023年6月15日

Hey Britt

Mange tak for de søde ord. Det var også en super hyggelig smagning :D
Håber I fandt nogen vine I kunne lide :D

Med Vin-lig hilsen
Wineninja

5つ星のうち5の評価

Vi har haft Stefan som foredragsholder…

Vi har haft Stefan som foredragsholder til vinaften for et stort publikum på 150 mand.
Det klarede han rigtig flot og deltagerne har kun haft positive tilbagemeldinger.
Stefan er god til at holde foredrag hvor alle føler de får noget ud af det.

De bedste anbefalinger herfra

Jens, Kvickly Vejen

2024年4月5日

Hey Jens

Det var også en super hyggelig aften. Med masser af god vin og hygge. Så er det nemt være mig :D

Jeg glæder mig allerede til næste gang.

Med Vin-lig hilsen
Wineninja