Elsker den halskæde jeg har købt men der var en lidt besværlig knude på den da jeg tog den op af æsken (det tog mig 10 minutter at få den op)
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har tidligere skrevet negativt om winga fordi min pakke ikke var blevet leveret, men det viste sig at det var dao der var problemet. Da jeg henvendte mig til winga, svarede kundeservice indenfor... もっと見る
企業が回答しました
Jeg købte et par bh-stropper, som var helt som forventet, og meget nydelige . Det bedste var den hurtige levering og den ualmindeligt fine indpakning og den søde og personlige hilsen der var vedlagt.... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Dejlig hurtig ekspederen og…
Dejlig hurtig ekspederen og forsendelse. Mit indkøb var så fint pakket ind og sendt i en kasse så flot, at jeg ikke nænner at smide den ud.
Min anbefaling herfra - kun positiv oplevelse
Jeg har kun positiv erfaring med Winga. Nemt at bestille, hurtig levering og selve indpakningen er en oplevelse i sig selv. Flot indpakning og personlig kort - der bliver kræset for kunden, og det er en rar oplevelse.
Flot indpakning men…
Flot indpakning men smykkerne jeg købte er for sårbare til brug og prisen er for høj til kvaliteten
Hurtig og let at bestille
Hurtig og let at bestille. Varen hurtig aflevering. Bestiller gerne her igen.
Fint men meget dyr forsendelse
Jeg modtog en god vare
Jeg modtog en god vare, som jer er tilfreds med, og som var til en billig pris.
Tilfreds
Hurtig ordreopfyldelse og levering. Meget flotte og gode kvalitetsprodukter. Varer flot indpaket. Jeg kan anbefale.
Super fint armbånd
Super fint armbånd. Brugt som personlig gave til kommende gudmor. Flotte farver og passede perfekt i størrelsen. Selvom jeg tog et gæt.
Fik af vide der ville gå 2-4 dage i levering. Det ankom på knap 24 timer. Super fedt :-)
Hurtigt og effektiv levering🤩
Super fint armbånd med personlig…
Super fint armbånd med personlig morsekode - virkelig hurtig levering og god service. Hurtigt svar fra forhandler.
Ringe leveringstid og muligheder
Øv øv, vi skrev og fik bekræftet at produktet ville blive leveret inden det skulle bruges, det skete bare ikke og blev først leveret dagen efter.
Produktet virker ellers fint og det er flot indpakket.
Super god service
Jeg havde købt et morsekode armbånd, hvor nogle af perlerne desværre blev misfarvet efter kort tid, det er jo hvad der kan ske, jeg skrev til Rikke fra Winga vedr. problemet og der blev lynhurtig og helt uden problemer lavet det nyt armbånd til mig
Nemt at finde de armbånd jeg ville…
Nemt at finde de armbånd jeg ville have, og billederne levede op til dem jeg fik købt 😊
Smukt armbånd
Smukt armbånd, nemt at bestille, hurtig levering og så var den lille personlige hilsen prikken over i’et. Jeg vender 100% tilbage
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, havde 3 tøser der blev meget glade for sine årstals halskæder 🤗
Og mega hurtigt levering 🥳
Trustpilot エクスペリエンス