Dejlig tÞj og pasform virkelig god til fornuftige priser. Hertil ogsÃ¥ hurtig levering. Skulle returnere en vare kÞbt i forkert stÞrrelse og havde et spÞrgsmÃ¥l. Det svarede pÃ¥ pÃ¥ kort tid efter pÃ¥ en s... ãã£ãšèŠã
Super gode sportstÞj , den bedste sports top jeg har prÞvet , så nu har jeg kÞbt en mere + fin lÞbejakke som kan bruges som sommerjakke .
Afgav en ordre pÃ¥ thighs og jakke. Jakken er modtaget, men aldrig bukserne. Jeg blev ringet op af Rasmus, der forklarede der var leverings vanskeligheder med thighs, men jakke kunne de levere nu ( og... ãã£ãšèŠã
Virkelig en god oplevelse. God hjemmeside, meget hurtig levering og virkelig god kvalitet. Dejligt med tights med ekstra lÊngde i stÞrrelse XS. Det kunne vÊre dejlig hvis der kunne komme overdele med... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Mega lÊkkert tÞjð mÃ¥tte bestille nogetâŠ
Mega lÊkkert tÞjð mÃ¥tte bestille noget mere da jeg fÞrst havde prÞvet kvalitetenâºïžð
Fantastisk pasform
Fantastisk pasform, my body feels as a winnerððŒ
LÊkker kvalitet
LÊkker kvalitet, gode priser, hurtig afsendelse
Absolut ikke sidste gang
Absolut ikke sidste gang, jeg handler winnershape
Super lÊkker kvalitet og pasform
Hurtig levering og stÞrrelsesguiderneâŠ
Hurtig levering og stÞrrelsesguiderne på produkterne hjÊlper til at man får den rigtige str. Så tjek dem, da nogen af produkterne er lidt små i str.
Kvaliteten er super god
Hurtig levering og lÊkkert tÞj
Hurtig levering og lÊkkert tÞj.
Jeg har kÞbt trÊnings tights. Det er lÊkkert med lommer i siden. Synes måske de er lidt små i stÞrrelsen og er ikke så elastiske over lårene, så de kravler lidt ned på mig.
Kvalitet og god service
Nem og overskuelig hjemmeside. Fik hurtig svar, da jeg havde spÞrgsmål angående returnering.
Er isÊr glad for min vest og jakke, lige hvad jeg manglede til min udendÞrs trÊning. God kvalitet.
LÊkre trÊnings tights og top i hÞjâŠ
LÊkre trÊnings tights og sweatshirt i hÞj kvalitet.Det er ikke sidste gang jeg handler herð
Stor anbefaling
Nemt at finde rundt på siden og super hurtig levering og passer som det skal
Super lÊkre varer
Super lÊkre varer. Jeg har ikke handket der fÞr men meget lÊkkert. Hurtig forsendelse. Gode priser. Alt er godt
Hurtig levering og lÊkre varer
Gode tilbud, lÊkre varer og hurtig levering.
GlÊder mig til at trÊne i det lÊkre tÞj.
Nemt at bestille og hurtig levering ðâŠ
Nemt at bestille og hurtig levering ð Jakken er lÊkker og i god kvalitet.
Hurtig bestilling
Det var nemt at bestille og min pakke var hurtig om at komme. Jeg havde hÞrt godt om jeres tÞj og det lever op til forventningerne
God og hurtig serviceð
Perfekt til sport men også til hverdag
For det fÞrste kom varen rigtig hurtigt. Den levede fuldstÊndig op til beskrivelsen af pasform og kvalitet. Specielt detaljen med hÊtten som er tÊtsiddende og halsen som går op over hagen er lige mig. Og lynlåsen bliver dÊkket af et stykke stof når den er helt lynet op. Helt tydeligt den er designet af en som ved hvad man har brug for comfortmÊssigt bår man dyrker sort. Jeg bruger den nu også hele tiden under mon hverdagsjakke, fordi den holder mig varm på maven og det ser pÊnt ud med hÊtten over min jakke. Super tilfreds med den.
DÃ¥rlig information omkring restordre og forkerte sendte varer
DÃ¥rlig information omkring restordre og forkerte sendte varer. Hvis man prÞver og fÃ¥ et ordenligt svar, skriver de at varen kommer ugen efter, og der gik sÃ¥ smÃ¥ 4 ugerâŠ

Winnershape ããã®åç
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service. Varen kan jeg ikke udtale mig om da det er en gave ð«¶ð». Men ved hun har handlet hos jer fÞr.
Hurtig levering
Hurtig levering
LÊkre tights
Top lige lav nok ellers virkelig flot
Tip top