Fra jeg havde bestilt min halskÊde pÃ¥ hjemmesiden til at jeg kunne hente den i pakkeshop gik der under 24 timer - virkelig god og hurtig service! HalskÊden er pakken ind i en sÞd og flot Êske, hvilke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meget smukt forarbejdet armbÃ¥nd der kan reguleres i stÞrrelsen. Designet passer bÃ¥de til mit barnebarn pÃ¥ 17 Ã¥r og til mig. Forsendelsen var hurtig og forsvarlig indpakket. Vil anbefale dette firma.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har kÞbt adskillige smykker hos Wioga og mine bÞrnebÞrn elsker at fÃ¥ en gave derfra. Smykkerne er unikke og passer perfekt til bÃ¥de et par cowboybukser eller til en fin kjole. Jeres kundeservic... ãã£ãšèŠã
Havde haft mine Þreringe fra Wioga i 3 uger og så gik de i stykker⊠jeg skrev så til deres kundeservice og forklarede dem hvad der var sket. Få dage efter sendte de et helt nyt par til mig
äŒæ¥æ å ±
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God/hurtig service og smukke smykker
Fra jeg havde bestilt min halskÊde på hjemmesiden til at jeg kunne hente den i pakkeshop gik der under 24 timer - virkelig god og hurtig service!
HalskÊden er pakken ind i en sÞd og flot Êske, hvilket jeg vÊrdsÊtter som kunde når jeg bestiller smykker. Jeg bestilte deres forgyldte Magdalene halskÊde og den er super smuk og ved allerede nu jeg kommer til at gå med den meget. Kan ikke sige så meget om kvaliteten, da jeg lige har modtaget pakken, men overordnet set har de ydet super god, hurtigt og effektiv service - derudover er deres smykker smukke. Kommer 100% til at handle der igen og kan klart anbefales.
Havde haft mine Þreringe fra Wioga i 3âŠ
Fejl i ordren - glÊde på vejen!
Min kÊreste havde bestilt en halskÊde og et armbånd til mig i julegave. Han får så den forkerte halskÊde. Derefter kontakter han selvfÞlgelig dem og siger at han har fået en forkert halskÊde. Han får afvide at de sender den rigtige halskÊde men fÞrst efter nogle dage skriver de at de dsv ikke har flere af den rigtige halskÊde.
De tilbyder så at de kan sende halskÊden når den kommer hjem igen og at de så kan sende et gavekort på 500 kr som undskyldning.
Han får selvfÞlgelig også gratis returseddel!
Da pakken så ankommer med den rigtige halskÊde i, er der dsv ingen gavekort i.
Han skriver så endnu engang til dem ift at der ingen gavekort er i, som de har lovet at de ville sende.
Herefter sender de et digitalt gavekort over mail med 500 kr på som lovet.
Mega fedt at de har så god kundeservice og tilbyder gavekort efter flere fejl/mangler i samme ordre.
For man skal stå ved sine fejl og det gÞr de!
SÃ¥ dejligt at et firma kan se kunderne âi Þjneneâ og tilbyde ekstra for sine smÃ¥ fejl.
SÃ¥dan skal det vÊre!ð

Wioga ããã®åç
Meget smukt forarbejdet armbÃ¥nd der kanâŠ
Meget smukt forarbejdet armbånd der kan reguleres i stÞrrelsen. Designet passer både til mit barnebarn på 17 år og til mig.
Forsendelsen var hurtig og forsvarlig indpakket. Vil anbefale dette firma. Og dejligt det er dansk ðð«¶

SÃ¥ smukke smykker!
Fantastisk kundeservice! Virkelig smukke smykker. 5 âïžâïžâïžâïžâïž her fra!

Verdens bedste kundeservice!!
Verdens bedste kundeservice!!! Lynhurtig levering og nogle virkelig smukke smykker. Her handler jeg gerne igenð

Meget tilfreds
Jeg havde en virkelig fin halskÊde som desvÊrre knÊkkede efter 1/2 års tid. Wioga var dog så sÞde at sende mig en ny, så tusind tak for det:)

Wioga ããã®åç
Venlig og imÞdekommende service iâŠ
Venlig og imÞdekommende service i forbindelse med en telefonisk forespÞrgsel. Meget hurtig leveringð

Super tilfreds
Super hurtig levering, god pris og godt udvalg. God oplevelse

Wioga ããã®åç
Super service og refusion af forsinketâŠ
Super service og refusion af forsinket rabat!
//Eriksen

Wioga ããã®åç
Rigtig god varer og hurtigâŠ
Rigtig god varer og hurtig levering.tilfreds kundeð
Super service og god hjemmeside
Super service og god hjemmeside

Wioga ããã®åç
Alt fungerede uden udfordringer ogâŠ
Alt fungerede uden udfordringer og leveringtid var helt acceptabel

Wioga ããã®åç
Nem og hurtig levering âïžâïžâïžâïžâïž

Wioga ããã®åç
Jeg har mÞdt en kundeservice iâŠ
Jeg har mÞdt en kundeservice i forbindelse med kÞbet,som man i dag sjÊldent oplever .Hele forlÞbet har vÊret prÊget af en enorm Êrlig,og hjÊlpsomhed.En stor tak herfra.lis jakobsen

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ