レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb al verschillende keren wissel.nl gebruikt en maar 1 keer een probleem gehad dat snel werd opgelost door mijn geld terug gestort te zien. Verder hoop ik dat het assortiment van winkels vergroo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik was erg sceptisch toen ik dit langs zag komen. Maar wat een geweldige website. En goede service. Voor het eerst een bon ingewisseld. Binnen een half uurtje geregeld. Er was iets mis gegaan maar toe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tot gisteren avond wist ik niet eens dat dit soort diensten bestonden. Was er niet helemaal zeker van, had immers nog nooit van wisselnl gehoord laat staan van de dienst die zij aanbieden. Na m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Met het opruimen van een kast, kwam ik diverse oude kado bonnen tegen. Vele natuurlijk verlopen, maar ik dacht ik ga eens googlen. En zo kwam ik uit bij wissel nl. Mooie oplossing, je hebt diverse... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. クヌポン サヌビス
  3. オンラむン垂堎

圓該䌁業による蚘述

Per 1 februari 2024 stappen wij helemaal over op Google Reviews. Hierdoor zijn de Trustpilot reviews niet meer zichtbaar op onze site. Dank voor alle reviews op Trustpilot! Groeten het Wissel Team In- en verkoop van 2e hands cadeaubonnen, tegoedbonnen, cadeaukaarten, reischeques en vliegvouchers. Wissel.nl betaalt de beste prijs voor jouw ongewenste cadeaubonnen. Wij zijn 7 dagen per week geopend van 07:00 tot 21:00. Altijd binnen 1 dag uitbetaald meestal al binnen enkele uren. Spoedbetaling is mogelijk. Ben jij op zoek naar korting? Bij wissel.nl vind je altijd honderden verschillende cadeaubonnen met aantrekkelijke korting. Codes worden direct per e-mail geleverd, natuurlijk mét kopersgarantie. (Wehkamp, Bol.com, Zalando, Bijenkorf, Cooblue, Apple, Bioscoopbon, Diner bon, Rituals en nog tientallen andere merken)

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Normaal neem ik de tijd niet voor

Normaal neem ik de tijd niet voor reviews.

Maar zojuist een overbodige vvv cadeaubon van 50 kunnen laten uitbetalen voor 40.

Binnen 5 min stond het geld op me rekening.

Jullie hebben me enorm gered.

Top service.

2026幎1月6日

Wissel.nl からの回答

Hi Consumer, bedankt dat je voor ons een uitzondering hebt gemaakt en de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dat waarderen wij enorm! Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen. Fijne dag nog!

5぀星のうち5の評䟡

Super snel geregeld en uitbetaald

Super snel geregeld en uitbetaald. Werkt perfect.

2025幎12月29日

Wissel.nl からの回答

Hi Onnie, bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. We zien je graag snel weer terug!

Top website

Bijna ieder jaar wisselen wij cadeau kaarten in voor geld.
Gaat heel makkelijk. Ze reageren snel, en betalen gelijk uit als alles klopt.
Nog nooit een probleem gehad.
Helemaal top.

2025幎12月22日

Wissel.nl からの回答

Beste mevrouw Overloop, bedankt voor de mooie beoordeling en het jarenlange vertrouwen in ons! Dat betekent veel voor ons. Nog een fijne dag gewenst en graag tot de volgende keer!

Gewoon perfect

Gewoon perfect, makkelijk site, makkelijk bon in te wisselen en volgens mij binnen een uur geregeld. Er zitten voldoende wissel bonnen bij, prijs verschilt die je ervoor terugkrijgt, maar ben tevreden met de wissel.

2025幎12月21日

Wissel.nl からの回答

Hi Maurits, bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over het bod en gebruiksgemak van ons platform. Wist je dat je naast het inwisselen van bonnen ook cadeaubonnen met korting bij ons kunt kopen? Wie weet kun je zo nog een leuk bedrag besparen op je kerst inkopen. Hopelijk zien we je snel weer terug!

Overzichtelijk aanmeldingsproces

Overzichtelijk aanmeldingsproces. Een redelijke prijs ontvangen. Zeer snelle uitbetaling.

2025幎12月13日

Wissel.nl からの回答

Hi P., bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons gehele inwisselproces, bod en de verwerkingssnelheid. Fijne dag gewenst en graag tot de volgende keer!

Werkt altijd super!

Werkt altijd super!
Vandaag een cadeaubon gekregen waar minder saldo op stond dan werd vermeld. klantenservice bericht en super snel een goede oplossing gekregen.
Hierdoor hoef je als klant niet in spanning te zitten of het wel goed komt.
Top bedrijf!

2025幎12月13日

Wissel.nl からの回答

Hi Jasper, bedankt voor de mooie beoordeling! Wat vervelend dat je kaart niet het juiste saldo had, maar goed dat je hier direct contact over hebt opgenomen. Hoewel we ons best doen alle kaarten zorgvuldig te controleren kan het soms voorkomen dat er toch een foutje wordt gemaakt. Mocht dit zich toch onverhoopt voordoen, zoals helaas bij jou het geval was, lossen wij dit altijd zo snel mogelijk op. Wij bieden namelijk altijd 100% kopersgarantie op al onze bonnen. Fijn dat we het zo snel voor je hebben kunnen oplossen! Veel plezier van je aankoop en nog een fijne dag, tot de volgende keer!

Niet doen

Ik lever een jaar in van 20 in totaal maar lever maar 10 in nu is de hele kaart leeg 🖕🏻

2025幎12月11日

Wissel.nl からの回答

Hi Fenn, erg vervelend om te lezen het inwisselen van je cadeaukaart niet naar wens verlopen is. Vanaf jouw review is niet te zien om welke aanvraag het gaat. Zou je met ons hierover per mail contact kunnen opnemen?

goede klantenservice

Ik heb een aankoop gedaan van een cadeaubon, en eerst die werkte niet. Ik heb de klantenservice gecontacteerd en ze hebben dit direct, super snel opgelost. Super!

2025幎12月8日

Wissel.nl からの回答

Hi Wiktoria, bedankt voor je review! Wat vervelend dat de cadeaubon eerst niet werkte, maar goed dat je direct contact met onze klantenservice hebt opgenomen. Hoewel wij onze cadeaubonnen altijd zorgvuldig controleren kan het soms voorkomen dat er zich toch problemen voordoen. Daarom bieden wij altijd 100% kopersgarantie op al onze bonnen en proberen wij het zo snel mogelijk voor je op te lossen. Bedankt voor het vertrouwen in ons en hopelijk zien we je snel weer terug!

Op vrijdag rond 16:15 reed ik vanaf

Op vrijdag rond 16:15 reed ik vanaf Amersfoort naar Lelystad en zag een kleine auto van Wissel.nl zeer agressief rijden. Bumperkleven en rechts proberen in te halen. Echt heel erg slim om dit met reclame op de auto te doen. Kenteken auto was is met GLL 40 zoiets. Geen beste reclame. Aso rijder!

2025幎11月21日

Wissel.nl からの回答

Beste Michiel, als eerste excuses voor het ongemak! Dit is inderdaad niet handig en netjes van de bestuurder. Zou je met ons contact willen opnemen via klantenservice@wissel.nl?

5぀星のうち3の評䟡

Ruilen met 10 euro minder

Ik wil graag mijn bol cadeaukaarten gaan wisselen voor HEMA daar rekenen ze een 10 euro voor wat ik minder zou krijgen toch jammer ik snap dat er aan verdiend moet worden maar ruim een 10 tje vind ik zelf wel flink op 65 euro bol en 55 euro HEMA ervoor terug

2025幎11月17日

Wissel.nl からの回答

Beste Chantal, wanneer je bij ons een cadeaukaart inwisselt of ruilt lever je daar altijd een klein beetje op in. Dit is een vaststaand percentage wat verschilt per kaartmerk en onder andere afhankelijk is van factoren als populariteit. De reden dat je niet het volledige bedrag kunt ruilen/uitbetalen is omdat wij operationele kosten hebben en de kaarten ook weer met korting doorverkopen. Mocht je nog willen shoppen raad ik je aan om onze webshop eens te bekijken met cadeaubonnen met korting. Nog een fijne dag!

3 steam kaart codes aan hun verkocht

3 steam kaart codes aan hun verkocht

Ineens een mailtje met dat ze afgekeurd zijn en t niet doen terwijl ze net uit de winkel komen en Steam geeft aan dat ze 2 dagen geleden gebruikt zijn op het moment dat ik ze heb verkocht aan hun

Eindstand 70 euro kwijt:)

2025幎10月29日

Hi Mika,

Bij het controleren van de Steam kaarten bleek dat deze al aan een account gekoppeld waren. Hierover heb je bericht ontvangen met de onderbouwing waarom wij de kaarten niet kunnen innemen. Hierbij is er uitgebreid mailcontact met je geweest. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via klantenservice@wissel.nl.

1 WOORD: B-E-L-A-C-H-E-L-I-J-K

2x airpods voor de kinderen willen bestellen bij apple, had ze beloofd dat ze de volgende dag in huis zouden zijn... leverbelofte komt apple wel na! Echter liet wissel.nl het afweten... via via de tip gekregen bestel bij wissel wat giftcards zo krijg je een leuke korting op je bestelling. ik bestel voor 300 euro aan giftcards van apple en mijn bestelling is in behandeling en wordt handmatig gecontroleerd.... het STOOM kwam uit mijn horen, wat krijgen we nou????!!!!!! op de website weergeven dat er direct wordt geleverd en dan dit soort praktijken??!!!!!!! En dan de manier waarop dit wordt afgehandeld.... een simpel mailtje de betaling kon niet worden verwerkt je bedrag wordt teruggestort. NOU IK ZAL JE IS WAT VERTELLEN DE BETALING WAS HELEMAAL WEL VERWERKT!!! DE ZAKEN HADDEN JULLIE ZELF NIET OP ORDE!!! EN het afschuiven op de klant man man man..!!! er was ZEKER WEL MEER DAN 300 AFGESCHREVEN VAN MIJN REKENING HIER HEB IK 6 DAGEN OP MOETEN WACHTEN!!! KORTOM mijn kinderen hebben 8 dagen later hun airpods gekregen. elke dag zeiden ze papa wanneer ga je nou bestellen. zo zie je maar weer.. is het te mooi om wwaar te zijn dan is dat het ook!!!! goedkoop is duurkoop!!!! denk even heel goed na voor je met deze partij in zee gaat. nachten slecht geslapen

2025幎10月1日

Wissel.nl からの回答

Hi Sam, we hebben een verzoek gedaan voor meer informatie. Wanneer ik zoek op je naam in ons systeem kan helemaal niks vinden. Zou je misschien contact op kunnen nemen met klantenservice@wissel.nl, al dan niet onder vermelding van je bestelnummer? Dan kunnen wij onderzoeken wat er is gebeurd. We horen graag van je!

Update: Beste Sam, jammer genoeg hebben we nog steeds niks van je gehoord. Zonder verdere informatie kunnen wij helaas niet achterhalen wat er is gebeurd. Wanneer wij overgaan tot een terugbetaling staat dit altijd dezelfde dag nog op de rekening, wat jouw verhaal des te merkwaardiger maakt. Bij deze nogmaals het verzoek om contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen uitzoeken.

5぀星のうち5の評䟡

Erg tevreden, snelle service!

Ik heb een drietal cadeaubonnen besteld, en die heb ik direct ontvangen. Helaas bleek dat een van de bonnen al voor de helft gebruikt was.

Toen heb ik met hun klantenservice contact opgenomen. Direct kon ik kiezen voor een nieuwe cadeaubon met extra saldo, of om het geld terug te laten storten. Binnen een half uur heb ik het teveel betaalde bedrag teruggestort gekregen op mijn rekening. Het was zondagmiddag, dus dat had ik niet verwacht.

Dank voor de supersnelle levering, service en afhandeling!

2025幎10月26日

Hi Tim,

Dankjewel voor je beoordeling! Wat ontzettend vervelend dat een van de cadeaubonnen al voor de helft gebruikt was. Hoewel wij altijd ons best doen om alles zorgvuldig te controleren kan het helaas toch soms voorkomen dat er eentje tussendoor glipt die niet helemaal klopt. Onze excuses daarvoor!
In ieder geval fijn om te lezen dat het goed is opgelost. Goed van je om direct contact op te nemen met de klantenservice. Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens kantooruren en per mail zijn wij iedere dag (ook tijdens feestdagen en in weekenden) van 07:00 tot 21:00 uur bereikbaar.
Fijn dat het zo snel is opgelost!

Veel plezier van je aankoop en nog een fijne dag gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

WissWissel.nl: De Slimme Keuze voor Cadeaubonnenel.nl is dé bekende webshop waar je

Wissel.nl is dé bekende webshop waar je tweedehands cadeaubonnen met korting kunt kopen. De kortingen variëren meestal van 5% tot 10%, en soms zelfs meer.

Heb je een cadeaubon die je niet gebruikt? Dan kun je deze bij Wissel.nl inwisselen voor geld of een andere cadeaubon. Dit proces is uiterst eenvoudig: je ontvangt een bod op je ongebruikte bon en kiest of je dit bod accepteert.

Uiteraard ligt de inruilwaarde altijd lager dan de oorspronkelijke waarde. Voor een cadeaubon van € 25,- ontvang je bijvoorbeeld circa € 20,-. Je kunt er echter ook voor kiezen om de waarde van de bon om te zetten in een cadeaubon van een ander merk, wat vaak voordeliger is. Stel, je ruilt een Gall & Gall cadeaubon van € 25,- in voor een Bol.com bon; dan kan dit je zomaar € 22,- opleveren.

Zij verdienen aan de marge, maar jij als koper profiteert van de korting. Dit is het grote voordeel van de website.

Het aanbod is enorm ('keuze is reuze') en de afhandeling van alles is snel en goed geregeld. De klantenservice is zeven dagen per week bereikbaar en je wordt altijd netjes te woord gestaan. Mocht er iets misgaan of mocht je een bon ontvangen die niet werkt, dan krijg je je volledige geld terug. Dit maakt de webshop een betrouwbare plek om te winkelen.

Kortom, Wissel.nl is dé plek om met korting leuke aankopen voor jezelf of voor een ander te doen. Dit is extra prettig rondom feestdagen en verjaardagen!

2025幎10月21日

Hi Evert,

Wat een geweldige en uitgebreide review! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring zo helder te delen! Het is fantastisch om te lezen dat je onze service, het aanbod en de manier van werken waardeert. We doen elke dag ons best om het kopen én inwisselen van cadeaubonnen eenvoudig, veilig en voordelig te maken, en het is fijn om terug te krijgen dat dit ook zo wordt ervaren.

Ook je uitleg over hoe ons platform werkt is spot-on, daar kunnen andere bezoekers zeker iets aan hebben. Transparantie en betrouwbaarheid vinden wij heel belangrijk, dus we zijn blij dat jij dat ook zo hebt ervaren. En mocht er ooit iets zijn waarbij we kunnen helpen: je weet ons te vinden, we staan altijd voor je klaar!

Nogmaals bedankt voor deze topreview, tot een volgende keer bij Wissel.nl!

Team Wissel.nl

Fantastische klantenservice

Fantastische klantenservice. Mijn kaart was alleen bruikbaar in het buitenland, en dit werd binnen 5(!!!) minuten opgelost!

2025幎10月20日

Wissel.nl からの回答

Hi Sue, bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat je kaart het aanvankelijk niet deed, maar fijn dat we dit zo snel voor je hebben kunnen oplossen. Veel plezier van je aankoop en nog een fijne dag gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

Meestal sla ik deze stap over om een

Meestal sla ik deze stap over om een review te plaatsen, maar deze partij heeft het dubbel en dwars verdiend!
Hier heb ik mijn cadeaubon ingewisseld voor geld. Ik kreeg vrijwel direct een reëel bod en binnen het half uur was het gestort.
Ongekend snelle service en afwikkeling.

2025幎10月16日

Wissel.nl からの回答

Hi Stefan, hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om hier je ervaring te delen! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons proces en de verwerkingssnelheid. We zien je graag snel weer terug! Nog een fijne dag gewenst!

Net 2 bol,com kaarten van 100 euro

Net 2 bol,com kaarten van 100 euro ingeruild voor cash, en ik weet al dat ik het geld vandaag krijg, vandaar alvast de 5 sterren. Vorige jaar een keer iets om 6 uur in de ochtend ingechekt en had het geld om half 7 dan zijn ze nog niet eens open.Dan weet je dat de service top is.Udate geld was er om.15:58 amper 30 minutes, bizar gewoon 6 van de 5 sterren.

2025幎10月17日

Wissel.nl からの回答

Hi Daan, bedankt voor de mooie beoordeling! We zijn blij dat je zo positief bent over onze verwerkingssnelheid. We blijven ons best om je ook in de toekomst de service te verlenen die je van ons gewend bent. Fijne dag nog!

Super simpel en snel!

Dit was de eerste keer dat ik Wissel heb gebruikt om een cadeaubon te verkopen en ben super tevreden!
Ik zag het voorbij komen bij Bas Smit.
Het is eenvoudig in gebruik en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. De uitbetaling vond ook heel snel plaats, ondanks dat het weekend was. Mooie oplossing voor een bon die je niet gaat gebruiken.

2025幎10月5日

Wissel.nl からの回答

Hi Jacqueline, bedankt voor je mooie beoordeling en wat leuk dat je ons via Bas Smit hebt leren kennen! Fijn dat je het proces als snel en eenvoudig hebt ervaren. Naast het inwisselen van cadeaubonnen kun je bij ons bonnen met korting kopen waarmee je kan besparen op tal van aankopen. Hopelijk zien we je snel weer terug, nog een fijne dag!

Uitstekend.

Vandaag twee bonnen gekocht en gebruikt. Scheelde ons 27,50 op de aankoop. Het was voor ons de 1e keer en het is helemaal goed gegaan. Prima!!

2025幎10月1日

Wissel.nl からの回答

Hi Jan, bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je voor het eerst gebruik hebt gemaakt van Wissel.nl en gelijk al mooi hebt kunnen besparen! Mocht je een keer onverhoopt tegen problemen aanlopen dan kun je 365 dagen per jaar van 07:00 tot 21:00 uur contact opnemen met onze klantenservice. Wij bieden namelijk altijd 100% kopersgarantie op al onze producten en onze collega's staan klaar om je te helpen. Veel plezier gewenst van je aankoop en wie weet tot snel! Alvast een fijn weekend!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。