De har desvÊrre fjernet muligheden for at kÞbe et gavekort til gavekortet/gogift udenxat erstatning med anden gavekort leverandÞr. ÃV!!!!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har bestilt 9 pakker hos Wistore og kun fÃ¥et de 8 pakker i forbindelse med black friday, selvom Wistore skrev, at alle pakker var pÃ¥ vej. Jeg kan ikke engang rykke efter pakken fra GLS, som Wistor... ãã£ãšèŠã
PÃ¥ske-svindel⊠Jeg faldt desvÊrre ogsÃ¥ i deres âpÃ¥ske tilbudâ. Heldigvis var det da kun point som jeg mistede, men jeg er da fÊrdig med at hjÊlpe med spÞrgeskemaer fremover⊠Mon de virksomheder, s... ãã£ãšèŠã
Plejer at vÊre et godt sted at handle, men den sidste levering gik der 14 dage fÞr det blev afsendt. Jeg forsÞgte at kontakte selskabet i mellemtiden bÃ¥de via mail, telefonisk og Facebook. Intet svar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
WiStore.dk er en anderledes webshop. Her bruger du nemlig point som betaling. Pointâene optjener du som medlem af internetpanelet Wilke Wisdom og via spÞrgeskemaundersÞgelser. WiStore.dk er Ã¥ben for alle og tilbyder et hav af unikke fordele som levering indenfor 1-3 dage, gode tilbud, fÞlge os pÃ¥ Facebook og Twitter samt tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du fÃ¥r dog langt flere fordele som medlem af Wilke Wisdom internetpanelet, sÃ¥som fri fragt og muligheden for at optjene rabat pÃ¥ alle varer.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meget nemt og meget hurtig levering
Fine gaver og hurtig forsendelse
Varen kom som aftalt.
Hurtig og prÊcis levering
Hurtig og prÊcis levering. Dejligt :)
Mangle information om romglas
KÞbte en rum, hvor der stod, at der skulle fÞlge 6 romglas med
Gjorde der også, men jeg blev nÞdt til at spÞrge dem, da der ved andre rom stod inkl. 6 glas, men stod der ikke ved denne!
De fulgte dog med - tak
Sidste stjerne havde de fået, hvis hjemmesiden havde vÊret opdateret!
Det virker pakke kom hurtigt
Ikke modtaget varer.
Har endnu ikke modtaget mine varer. Pengene blev hÊvet på min konto for 14 dage siden.
EfterfÞlgende vÊlger man ikke at svarer på mine henvendelser.
Hurtigt og nemt
HÞj kvalitet og hurtig levering
Der er hurtig levering og forsvarligâŠ
Der er hurtig levering og forsvarlig pakning af de produkter som bestilles fra Wistore. Jeg ville personligt gerne se et lidt stÞrre udvalg af varer, også med stÞrre prisvariation, men ellers er jeg godt tilfreds med denne service.
Det er en god side at "handle" ind på
Det er en god side at "handle" ind på. Jeg optjener point til at handle for via en undersÞgelses app
Tip top
Bestil onsdag eftermiddag - pakken var der torsdag inden klokken 8! Og så indda pakket ind! 5/5 stjerner
Hurtig behandling af ordre og fremme pÃ¥âŠ
Hurtig behandling af ordre og fremme på få dage.
Vi fik brugt vores point
Vi fik brugt vores point - alt var helt perfekt. Levering af karameller og lakrids med chokolade var super godt.
Nemt og til tiden!
God service hos wi-store
KÞb af isterningebakke
KÞb af isterningebakke. Super nem og brugervenlig hjemmeside.
Hurtig levering.
alt som det skal vÊre
alt som det skal vÊre - og hurtig levering
Gode priser og superhurtig levering!
Hurtigt og nemt
Hurtigt ,nemt at handle, godt vare udbud, hurtig levering
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã