Witjes Verzendhuis レビュー

1,599
TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Ik bestel al jaren bij Witjes en altijd naar tevredenheid. Ik heb nooit klachten gehad over de leveringen, en ja helaas kunnen mijn dieren me niet vertellen of de snacks lekker zijn maar ik denk het w... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ad heeft me fantastisch geholpen tijdens mijn zoektocht naar pootbescherming voor mijn hond na een onverwachte ingreep. Na betaling werd dit direct verstuurd; de volgende dag ontvangen en kunnen geb... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Schneller Versand, doch leider kam die Ware nicht an. Mich hätten die bestellten Artikel am 30.8. erreichen sollen. Irgendetwas auf dem Transportweg oder bei der Auslieferung ging jedoch schief.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

25 juli 2019 bestelling geplaatst en betaald doch nooit iets ontvangen. Er was schijnbaar bij koerier DPD iets misgegaan maar Witjes is hier verantwoordelijk voor ! 2 x telefonisch contact gehad daa... もっと見る

企業情報

1. ペットショップ

さまざまな外部ソースから提供された情報

Witjes Verzendhuis uw groothandel in dierenbenodigdheden. 20-40% korting op winkelprijzen. Verzending in binnen en buitenland. Groot assortiment, snel en veilig bestellen.

連絡先

(1,599)

過去12か月のレビュー数: 6

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

J'ai reçu ma commande mais qu'elle…

J'ai reçu ma commande mais qu'elle surprise.... Rien dans le carton ne fait partie de ma commande.
Mail envoyé pour réclamation mais aucune réponse.
Je me retrouve donc avec 67 euros de " bonbons" que mes chiens ne mangeront pas.😡😡😡

2026年7月31日

Hondenbench

Ik had een vraag voordat ik mijn bestelling wilde plaatsen. Kreeg een aardige dame aan de lijn. Maandag 29 december bestelling geplaatst en woensdag 31 december geleverd. Prachtige solide bench die niet misstaat in mijn interieur.

2025年12月29日

Veel te lange levertijd

Besteld op maandag, maar pas een week later geleverd. Tracking en communicatie zijn slecht. Erg frustrerend, verwacht betere service. Er staat 1-2 dagen maar duurde dus 8 dagen. Werd pad verzonden naar DPD na 4 dagen.

2025年12月5日
5つ星のうち1の評価

Mooie beloftes rond Dierendag, maar geen levering en veel teleurstelling

Ik ben zeer teleurgesteld in Witjes Verzendhuis. Rond Dierendag maken ze mooie reclame, maar als je vervolgens iets bestelt voor je huisdier, blijft levering uit. Geen bericht dat het pakket verzonden is, niets. Mijn huisdier zat op Dierendag teleurgesteld te wachten op zijn cadeau, terwijl ik in de reclame van Witjes Verzendhuis ben getrapt. Ze maken niet waar wat ze beloven. Ik raad anderen daarom af om hier te bestellen.

2025年10月4日

Geweldige service…

Ik ben door de medewerkers van Witjes verzendhuis, super goed en met heel veel geduld geholpen met het uitkiezen van een honden fietskar/buggy.
De service is geweldig!
Bedankt!

2025年5月15日

ballentent

ballentent, tot 2 keer toe op verschillend producten die leverbaar zouden moeten zijn te horen gekregen dat ze niet beschikbaar waren. Toen zou de laaste bestelling uiterlijk de volgende dag binnenkomen. Dat werd mij verzekerd....niets niet eens fatsoenlijke communicatie om te melden dat het niet is gelukt. Ik geef het op deze toko is niet te redden. Dingen kunnen fout gaan maar dan kan je nog blijven communiceren en zelfs dat lukt niet.

2025年2月3日

Slecht product, slecht service

In Mei een bench besteld, koste +-€150.
1e keer kreeg ik een kapotte bench, op vertrouwen nog 1 besteld.
Zodat ik hem kon ‘omruilen’, t hek van de bench was iets gebogen, ik dacht kan geen kwaad.
Nog geen half jaar later, is het helemaal krom, ik een mail gestuurd ; valt niet onder garantie’
U hond heeft dit zelf gedaan? Door eraan te trekken, over heen te plassen etc.
Uitgelegd, dat dit mijn heel sterk lijkt.
Vervolgens kreeg ik dat de bench er ernstig gebruikt uitziet.. zit geen kras op of in de gehele bench.
Wordt totaal niet mee gedacht in een oplossings.
Ja onvriendelijkheid kan je krijgen, en een ‘€20’ tegoed bon wat je bij hunzelf kan besteden.. wat een giller

2025年1月13日

Goede service en klantvriendelijk

Stretchers besteld voor mijn honden maar deze scheurden na een maand, was geen enkel probleem toen ik dit gemeld had kreeg ik direct een antwoord en nieuwe stretchers van betere kwaliteit opgestuurd. Petje af voor de goede en snelle service. Zeer klantvriendelijk bedankt

2024年10月21日

Klantonvriendelijk bedrijf!

Een bedrijf wat zeer slecht bereikbaar is, zowel telefonisch als per mail. Website niet op orde, en medewerkers die nauwelijks affiniteit hebben met hetgeen waarvoor ze zijn ingehuurd! Het bedrijf is laatste jaren qua klantenservice enorm achteruit gegaan, ook veel verloop van personeel!!

2024年9月25日
5つ星のうち2の評価

Iets retour gestuurd

Iets retour gestuurd. In de bevestiging wordt aangegeven dat ik mijn geld binnen enkele werkdagen terug heb. Nee dus. E-mail gestuurd… het zou echt snel komen…
Niet fijn!!!

2024年9月11日
5つ星のうち5の評価

heel goede buggy hele goede service de…

heel goede buggy hele goede service de buggy is van kwaliteit. vriendelijke mensen ik wou een zwarte de zwarte was op ik mocht een andere kleur kiezen ondanks dat de prijs anders was op de site van bol. com. en zeer rap antwoord. echt als ik nog een buggy nodig heb voor mijn chihuahuatjes dan ben ik zeker dat ik het terug daar zal bestellen. dus heel erg bedankt voor jullie uitstekende service en de snelle levering van de buggy met perfecte handleiding. mvg

2024年7月8日

10 meter rol vetbed

Wij hebben een 10 meter rol vetbed besteld .. Was van zeer slechte kwaliteit , echt heel veel pluisjes en heel erg dun .
Wij zijn er zelfs bijna een pup door verloren die had een hele grote pluis in zijn mondje , het blijft vast zitten aan hun kleine nageltjes tijdens het schuiven, dus het is geen aanrader !!
Wij contact opgenomen , daarna foto's verstuurd , en krijgen als antwoord een wasbeschrijving en uitleg hoe zo'n vetbed werkte .. Dat wisten wij zelf ook wel al meerdere keren gebruikt .. Wij weer een mail terug gestuurd en dan word je genegeerd... sorry maar ik raad dit bedrijf niet aan ..

2024年6月26日

waardeloze service

Een plastic hondenmand besteld, de hond heeft er twee weken in gelegen en er zat een scheur in de bodem van 20 centimeter. Ik stuur netjes met foto's de klacht en ik krijg als reactie dat dat niet onder de fabrieksgarantie valt. Echt waardeloos! Nog nooit mee gemaakt, gewoon geen service..

2024年3月18日
5つ星のうち5の評価

Product bleek niet leverbaar door hun leverancier. Ze hebben mij een goed alternatief aangeboden zonder extra kosten. De volgende dag had ik het al in huis 👍

2024年1月31日

Trustpilot エクスペリエンス