Heel goede omschrijving van de wijnen, snelle verzending, perfecte verpakking en ook nog snel afgeleverd De wijnen zelf precies zoals gezocht, beschreven en gekozen, top
レビュアーのコメントを見てみましょう
Levering was snel en netjes verpakt, contact was goed verlopen, prijs was concurrerend.
Goeie comunicatie Oplossing gericht Snelle verzending Zeer fijn bedrijf op zaken mee te doen
Uitstekende zorg naar klant. Wijn keurig verpakt en toen de levering door Post nl een probleem werd, werd persoonlijk contact met mij opgenomen om te informeren of het probleem inmiddels was opgelo... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Wij hebben een breed assortiment heerlijke kwaliteitswijnen, persoonlijk geselecteerd door een gediplomeerd wijnexpert. We zijn maatschappelijk betrokken doordat de wijnen worden met zorg worden ingepakt door de cliënten van Propak (stichting de Passerel). Onze missie met Wit of Rood is om mensen blij te maken met een goed glas kwaliteitswijn. Vanuit Italië wijnen o.a. uit de regio Veneto, Toscane , Chianti, Puglia en Piemonte. Ook veel wijnen uit Frankrijk zoals de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Rhone, Champagne. De wijnen uit de nieuwe wereld blijven ook niet achter, uit Chili, Australië, Zuid-Afrika komen mooie pareltjes. Druivensoorten: Primitivo, Merlot, Carbernet Sauvignon, Chardonnay, Malbec, Sangiovese Nebbiolo, Albarino, Viognier Sauvignon blanc, Pinotage, Pinot grigio, Tempranillo, Rioja, enz. Bij ons kunt u gemakkelijk zoeken op witte of rode wijn. Droge of zoete wijn. Wijnen voor bedrijfsborrels, tuinfeesten, BBQ, relatiegeschenken of restaurants. Ook Vegan wijnen!
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Meedenken
Meedenken, flexibel, zeer vriendelijk. Ik ben goed geholpen. Het is een samenwerking geworden.

Wit of Rood からの回答
Goede service en voorzien van een l uk…
Goede service en voorzien van een leuk boekje over het wijngebied op mijn verzork. Goede, snelle communicatie en dito levering. Ben zeer tevreden

Wit of Rood からの回答
Выне на адрес прислали посылку я…
Выне на адрес прислали посылку я доячегт вписывал адрес чтоб вы мне прислали на мой адрес где я живу отвратительно

Wit of Rood からの回答
Ik was op zoek naar een speciaal soort…
Ik was op zoek naar een speciaal soort wijn als verrassing voor mijn man, kreeg er toen een mooie cadeau verpakking bij.
Vriendelijk en bijzonder prettig app contact mogelijk.

Snel geleverd.
Snelle levering in goede en degelijke…
Snelle levering in goede en degelijke verpakking. Heel tevreden.
Omdat het pakket eerst niet aan kwam en…
Omdat het pakket eerst niet aan kwam en ik persoonlijk bericht daaarover kreeg. Hans heeft het top opgelost.

Zeer tevreden
De bestelling werd snel geleverd, het aanbod van de wijnen is gevarieerd.
Zeker een aanrader om hier te kopen, het aanbod is ook nog tegen redelijke prijzen.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。