レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Woeffie.com is een hele fijne webshop! De service die ze verlenen is super goed en je vragen worden snel beantwoord!! Super snelle verzending en daardoor ook snel mijn pakketje in huis. Ik kan woef... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onze bestelling was erg leuk goede prijs/kwaliteit verhouding fijne service met het uitkiezen van de juiste maten! Leuke producten en zeer snel/ netjes geleverd! Happy dogs bij ons🀗🫶🏌🐟

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg tevreden over de tuigjes van

Ik ben erg tevreden over de tuigjes van Woeffie. Mijn pup Sammy heeft er inmiddels twee en ze zitten haar erg mooi. De tuigjes sluiten goed aan en zijn makkelijk te verstellen, wat zorgt voor een fijne pasvorm.

Ze was uit één tuigje gegroeid, daarom heb ik een nieuwe besteld uit de nieuwste collectie. Ook deze voldoet weer helemaal aan mijn verwachtingen.

Bij mijn eerste bestelling kreeg ik bovendien een leuke gratis bandana voor de feestdagen, wat een mooie extra was.

Al met al ben ik zeer tevreden over de kwaliteit, pasvorm en service. Zeker een aanrader!

2026幎4月3日
5぀星のうち5の評䟡

Ontzettend blij met de tuigjes van

Ontzettend blij met de tuigjes van Woeffie. Ze zijn erg mooi , vrolijk en kleurrijk en het belangrijkste heel erg hond vriendelijk. De tuigjes kunnen op 3 punten geopend en gesloten worden, waardoor de tuigjes niet over het koppie hoeven. Voor elke hond ideaal die een tuigje spannend vinden. Ze zijn erg stevig gemakkelijk schoon te maken. Elke collectie ziet er topp uit ! Wij bevelen Woeffie 100% aan !

2026幎4月3日
5぀星のうち5の評䟡

Woeffie.com is een hele fijne webshop!

Woeffie.com is een hele fijne webshop!
De service die ze verlenen is super goed en je vragen worden snel beantwoord!!
Super snelle verzending en daardoor ook snel mijn pakketje in huis.
Ik kan woeffie.com zeer aanraden, ze hebben goeie kwaliteit en super lieve en vooral behulpzame medewerkers!!

2026幎3月30日

Eerste bestelling

Eerste keer mijn tuigje en tekenband besteld. Moest even wachten omdat de tekenband met de hand gemaakt wordt. Maar dit stond goed vermeld. Heel tevreden over de producten. Daarnaast goed geholpen met de vragen die ik had. Ik zal zeker weer opnieuw bestellen.

2026幎4月2日
5぀星のうち5の評䟡

Hele fijne stevige en mooie tuigen en

Hele fijne stevige en mooie tuigen en lijnen. Die je als set kan aanschaffen, lijn, tuig, snoepzakje, poepzakjeshouder en autogordel. Maar ook alles apart. Hele mooie kleuren. Super slowfeeders. En ook nog is mooie anti teken/vlooien banden. Al een aantal bestellingen gedaan, en hartstikke tevreden. Ook het maatadvies voor de tuigen en halsbanden(anti teek/vlo) zijn accuraat en goed.
Super lieve meid die er alles aan doet om je zo goed mogelijk te helpen. Hart voor de zaak, hart voor honden, hart voor haar klanten.

Al met al, topservice & topproducten!

2026幎4月1日

Aanrader

Snelle levering.
Mooi tuig.. zit goed..ook het handvat is precies goed.... heerlijk zacht.
Mooie bijpassende riem. Ga ook de grotere bestellen want ligt heerlijk in de hand..
Ook leuk dat je een hele bijpassende set kan maken en bestellen..
Ook de badjassen zijn heerlijk zacht..

2026幎3月27日
5぀星のうち5の評䟡

Op zoek naar een makkelijk en fijn tuig? Zoek dan niet verder!

Woeffie is mij aangeraden door een vriendin. Ik kon maar geen tuigje vinden die en de goede pasvorm had en die makkelijk aan en uit te krijgen is. Dit is van belang met het haar van mijn Keeshond.

Woeffie heeft een sluiting nog extra bij de nek waardoor het aan en uit doen van het tuigje helemaal geen probleem meer is. Ook heeft Woeffie super toffe collecties!

Verder Super leuke content en veel leuke lives op tiktok met winacties! Al met al een super service en top kwaliteit!

2026幎3月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス