Vriendelijk, snelle verzending en een erg breed assortiment aan sensorisch speelgoed. Zal hier zeker weer opnieuw bestellen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
snelle feedback op berichten vanuit de winkel. snelle verzending. Helaas liep verzending met GLS niet zo vlot, pakket was geleverd aan andere kant van onze straat, niet handig en niet vermeld door d... ãã£ãšèŠã
Al meerdere keren besteld en altijd snel persoonlijk gebracht. (ik woon in dezelfde woonplaats). Dit keer had ik Makotoys dieren besteld, die zijn prachtig! Hier kun je met een gerust hart bestellen.
Mooie website met genoeg keuze in sensorisch en open einde speelgoed. Heb hier de playtray van Inspire My Play voor een mooie prijs gekocht en ook genoeg aanvulling hierop.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij WoeWoe zijn we gepassioneerd over de ontwikkeling van kinderen en geloven we dat creativiteit de sleutel is tot eindeloos plezier en groei. We hebben een uitgebreid assortiment creatief, sensorisch en open einde speelgoed samengesteld, allemaal met één doel voor ogen: de verbeelding van kinderen stimuleren en hun creatieve talenten ontdekken.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Leuk speelgoed voor verschillendeâŠ
Leuk speelgoed voor verschillende leeftijden. Producten zijn niet goedkoop. Wel snelle levering.
Had iets meer verwacht van bepaalde producten die ik bestelde..

Hele fijne webshop!
Hele fijne webshop!
We werden goed op de hoogte gehouden, en was sneller verzonden dan verwacht.

Beste speelgoed winkel
Goede contact met de winkel gehad, snelle levering en zeer goede prijzen!

WoeWoe ããã®åç
Hele goede deal voor een stapelsteinâŠ
Hele goede deal voor een stapelstein set met balance board. Van te voren duidelijk geïnformeerd dat de levering iets langer kon duren, maar daar hadden we het voor over met deze deal. Het was binnen 5 werkdagen binnen. Super!

WoeWoe ããã®åç
Goede collectie leuk speelgoed.
Goede collectie leuk speelgoed.
Snelle verzending en bij vragen snel contact.

WoeWoe ããã®åç
Het bedrijf heeft me netjes op deâŠ
Het bedrijf heeft me netjes op de hoogte gehouden wanneer het pakket werd verzonden. Na verzending was het de volgende dag binnen.

WoeWoe ããã®åç
WoeWoe heeft een sympatieke webshop
WoeWoe heeft een sympatieke webshop. De bestelling ging probleemloos en de bezorging was snel.
Zeer tevreden.

WoeWoe ããã®åç
Snelle levering en produkten zijn zoalsâŠ
Snelle levering en produkten zijn zoals voorgesteld

Kartonnen villa
Makkelijk bestellen en snel ontvangen, degelijk materiaal. Gekozen voor de kartonnen villa, kids hebben er al uren plezier van gehad ze houden niet op met kleuren en plakken!

WoeWoe ããã®åç
Contact per mail verliep heel vlot
Contact per mail verliep heel vlot. Daardoor kon mijn bestelling verzonden ipv opgehaald worden en heb ik ook een ander formaat tray kunnen bestellen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã