Vriendelijk, snelle verzending en een erg breed assortiment aan sensorisch speelgoed. Zal hier zeker weer opnieuw bestellen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
snelle feedback op berichten vanuit de winkel. snelle verzending. Helaas liep verzending met GLS niet zo vlot, pakket was geleverd aan andere kant van onze straat, niet handig en niet vermeld door d... ãã£ãšèŠã
Al meerdere keren besteld en altijd snel persoonlijk gebracht. (ik woon in dezelfde woonplaats). Dit keer had ik Makotoys dieren besteld, die zijn prachtig! Hier kun je met een gerust hart bestellen.
Mooie website met genoeg keuze in sensorisch en open einde speelgoed. Heb hier de playtray van Inspire My Play voor een mooie prijs gekocht en ook genoeg aanvulling hierop.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij WoeWoe zijn we gepassioneerd over de ontwikkeling van kinderen en geloven we dat creativiteit de sleutel is tot eindeloos plezier en groei. We hebben een uitgebreid assortiment creatief, sensorisch en open einde speelgoed samengesteld, allemaal met één doel voor ogen: de verbeelding van kinderen stimuleren en hun creatieve talenten ontdekken.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aanrader!
Leuke producten die gezellig ingepakt zijn bij levering. Producten worden snel geleverd. De eigenaresse van deze webwinkel is erg vriendelijk en reageert snel op berichtjes.

WoeWoe ããã®åç
Onze kleinkinderen zijn heel blij metâŠ
Onze kleinkinderen zijn heel blij met het kartonnen huis! Ze kunnen het fantasie rijk inkleuren!
Het kartonnen huis werd netjes ingepakt en vrij snel bij ons thuisbezorgd!

WoeWoe Levenscyclus
Snelle levering.
De WoeWoe levenscyclus is echt geweldig! Voor veel doeleinden te gebruiken.

Een aanrader!
Duidelijke beschrijving op de website en snelle service. Het huisje is heel leuk om mee en in te spelen en tegelijk een mooi knutselproject. Een aanrader!

Missend onderdeel
En super leuk speelhuis va karton besteld. Deze kwam na bestelling vlot binnen. Had hem even weg gelegd voor een verjaardag. Toen bij het uitpakken we er achter kwamen dat er een deel miste.
Woewoe gemaild. Direct fijn mailcontact. Met als resultaat het onderdeel als nog ontvangen. Heel erg fijn en super goed contact en service.

WoeWoe ããã®åç
Snelle levering, fijne communicatie. Prima product, goeie prijs-kwaliteitverhouding

Mooi product
Ik heb een kartonnen auto voor mijn neefjes gekocht. Werd snel geleverd en product ziet er mooi uit!

WoeWoe ããã®åç
Vind de kwaliteit niet ok
Vind de kwaliteit niet ok , had het karton veel dikker verwacht ,mvg Evi

WoeWoe ããã®åç
Fijne website om voor alle leeftijdenâŠ
Fijne website om voor alle leeftijden kids een creatief cadeau te scoren in verschillende prijs categorieën. Heb goed kunnen sintshoppen dit jaat bij woewoe.

WoeWoe ããã®åç
Super snelle levering en helemaal watâŠ
Super snelle levering en helemaal wat we er van verwacht hadden. Top!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã