ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zawsze znajdÄ coÅ dla siebie. Obuwie na kaÅŒdÄ okazjÄ, rewelacyjne torebki i mnóstwo innych rzeczy. Zawsze wszystko wykonane z naleÅŒytÄ starannoÅciÄ . Jako, ÅŒe jest to firma z duÅŒymi tradycjami i doÅwia... ãã£ãšèŠã
od lat dokonuje zakupow obuwia w Wojas online nigdy nie mialam zadnych problemow z zamowionym towarem no moze za wyjatkiem ostatnio zamowionymi kapciami,ktore dla mie sa troche ciezkie,ale jest to dro... ãã£ãšèŠã
Opis obuwia pozwoliÅ na dobranie wÅaÅciwego modelu. W tabeli rozmiarów brakuje mi szerokoÅci/tÄgoÅci. Na szczÄÅcie byÅa uwaga od klienta, za buty raczej na wÄ skÄ stopÄ, co zadecydowaÅo o zakupie.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
WyÅmienita jakoÅÄ butów
WyÅmienita jakoÅÄ butów, uprzejma i profesjonalna obsÅuga.
PodobajÄ mi siÄ torebki i buty
PodobajÄ mi siÄ torebki i buty, jakoÅÄ produktów znakomita.Jestem zadowolona z zakupów.
Mam bardzo wysokie wymagania wzgÄdem noszonego obuwia.
KupujÄ Wasze obuwie i galanteriÄ od poÅowy lat 90-tych. Wasze produkty to 75 procent noszonego przeze mnie przez 30 lat obuwia. Jest wykonane bardzo starannie z dobrej jakoÅci materiaÅów. SÄ bardzo wygodne. Szkoda jednak, ÅŒe tak wiele modeli nie doczekaÅo siÄ wznowieÅ. PowinniÅcie paÅstwo na stronie internetowej Sklepu Wojas zamieÅciÄ katalog ze wszystkimi wyprodukowanymi od poczÄ tku modelami butów z moÅŒliwoÅciÄ oznaczania przez klientów obuwia, z którego wznowienia byliby bardzo zadowoleni.
Dobrej jakoÅci buty i wygodne
Dobrej jakoÅci buty i wygodne
CzÄsto korzystam z zakupów w Wojas
Buty i torebki Wojas sÄ wykonane zâŠ
Buty i torebki Wojas sÄ wykonane z najwiÄkszÄ starannoÅciÄ z wysokiej jakoÅci materiaÅów.
Renata
Pozytywna jest moja ocena. Szybka realizacja zamówienia ð Åadnie zapakowany produkt.
Firma z ustalonÄ renomÄ
JakoÅÄ bardzo dobra, dostawa szybka i terminowa
Marka ma znaczenie ð
klarowny sposób zakupy bÅyskawicznaâŠ
klarowny sposób zakupy bÅyskawiczna wysyÅka brak problemów przy zwrocie
MajÄ c 80 lat procedura byÅa przejÅŒysta
PorzÄ dny sklep
Wygodne, bezpieczne zakupy w dobrych cenach. Asortyment duÅŒy i w dobrej jakoÅci.
Produkt bardzo dobrze wykonany butyâŠ
Produkt bardzo dobrze wykonany buty mieciutkie.Szybka dostawa.
Warto wspieraÄ polskie firmy
LubiÄ wspieraÄ polskie firmy, szczególnie te, które dbajÄ o jakoÅÄ swoich produktów i stawiajÄ na wysokie standardy Åwiadczonych usÅug.
Opis obuwia pozwoliÅ na dobranieâŠ
Udane zakupy
Udane zakupy, polska firma, polecam! dziÄkujÄ, BoÅŒena
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã