Wolpleinレビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Ik was altijd fan van Wolplein maar ik vind dat er veel te veel garens op de site staan die niet meer leverbaar zijn. Zo scroll je je dus een ongeluk tussen keuzes en als je denkt er één gevonden t... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Garen is prima, heel fijn garen om mee te werken. Jullie hebben het snel verpakt en verzendklaar gemaakt. Had alleen aangegeven dat ik het met DHL verstuurd wilde hebben, omdat post. nl er op moment... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altijd goede ervaringen gehad. Website is makkelijk in gebruik, duidelijke foto's, de bezorging is altijd snel en je krijgt wat je besteld hebt. Aanrader!

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en mooie kwaliteit wol. Kleur kwam ook overeen met de website. Goeie prijs kwaluteit verhouding.

企業情報

1. 糸店
  2. 毛糸店

当該企業による記述

Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechnieken zoals punchen, macramé, weven, kumihimo en borduren. Je vindt er wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, brei- en haaknaalden, boeken en magazines van zowel bekende merken als Wolplein-eigen merk. Wolplein.nl is ook actief in Duitsland onder de naam Wollplatz en wereldwijd onder de naam Yarnplaza. Wij staan voor: Dagelijks nieuwe inspiratie in de vorm van patronen en pakketten; Eigen merken; A-merken; Vakkundige klantenservice; Beste prijs; Snelle levering.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 402

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Tevreden over mijn bestellingen bij deze webshop

Artikelen worden lang bewaard in het mandje. Bestelling plaatsen gaat gemakkelijk. Snelle verzending. Ik ben tevreden! Enige wat soms afwijkt is de verwachting van de kleur van het garen. Maar dat komt omdat je het niet goed kan inschatten vanaf een scherm, dat ligt niet aan wolplein;)

2026年3月11日

2026年3月18日

2026年3月18日

Tevreden

Tevreden over mijn aankoop

2026年3月15日

tevreden klant

correcte uitvoering van mijn bestelling - koopwaar geleverd in een degelijke verpakking - ik ben tevreden!

2026年3月13日

Wederom super tevreden

Ruime keuze, mooie prijs, super snelle bezorging!

2026年3月13日

5つ星のうち3の評価

Kleine teleurstelling

Normaal ben ik super tevreden, maar teveel besteld garen moet binnen 30 dagen teruggestuurd worden, bij andere webshop is dat 180 dagen. Heel jammer dit, volgende keer maar beter tellen wat ik nodig heb.

2026年3月12日

Beste,

Bedankt voor jouw waardevolle beoordeling.
Wij nemen je feedback zeker mee.

Prima kwaliteit breigaren

Prima kwaliteit breigaren. Vlotte levering.

2026年3月12日

5つ星のうち5の評価

Heel mooi assortiment en aardig communicatie

Heel mooi assortiment, goed communicatie met de winkel. Bij gebrek aan genoeg garen constructief en laagdrempelig opgelost. Heel tevreden

2026年3月10日

5つ星のうち2の評価

Zending wordt niet verstuurd omdat een…

Zending wordt niet verstuurd omdat een artikel niet meer op voorraad is, ook na de termijn waarop het ontbrekende artikel zeker aangevuld zou moeten zijn, wat helaas niet is, worden de overige artikelen niet verstuurd. Wacht nu al ruim 3 weken. Ik word aan het lijntje gehouden en niet correct geïnformeerd

2026年3月9日

Beste,

Wij zien dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice over uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak en het langere wachten.

Uw feedback nemen wij mee zodat we onze communicatie en afhandeling in dit soort situaties kunnen verbeteren.

Zeer goed

Zeer goed! Op zondag besteld, en de volgende dag in huis. Dus goede service en goed verpakt.👍

2026年3月1日

Top winkel!

Wolplein is mn favoriete winkel online om garen en andere benodigdheden voor mijn hobby te kopen. Altijd snel binnen, heldere communicatie. Top bedrijf!

2026年3月2日

Top!

De website is duidelijk, ruime keuze en vriendelijke prijzen. De levering was vlot.

2026年3月7日

Fijne site

Fijne site, korting als je lid bent.
Mooie materialen en vlot geleverd.
Keurig!!

2026年3月7日

5つ星のうち5の評価

De winkel is zeer correct

De winkel is zeer correct, betrouwbaar en zeer prijselijk in vergelijking met andere winkels. Ook zeer vlugge levering, op donderdagnamiddag besteld en vrijdagvoormiddag al geleverd.

2026年2月27日

5つ星のうち1の評価

Zeer teleurstellende ervaring met…

Zeer teleurstellende ervaring met Wolplein

Op de website van Wolplein staat duidelijk vermeld: “vandaag besteld, morgen in huis.” Helaas klopt hier helemaal niets van.

Mijn bestelling werd niet de volgende dag geleverd, maar pas na 9 dagen. Daarnaast bleken twee keer de door mij gekozen kleuren niet leverbaar te zijn. Uiteindelijk moest ik zelfs een derde keuze maken. Dat is ontzettend frustrerend als je bewust bepaalde kleuren uitkiest voor een project.

Er werd mij beloofd dat alles op donderdag in orde zou worden gemaakt, maar uiteindelijk duurde het wéér 5 dagen voordat ik mijn bestelling ontving. Als verklaring kreeg ik: “Door een kleine storing in ons systeem is uw bestelling vertraagd. Wij waren hier helaas niet direct van op de hoogte.”

Dit vind ik geen acceptabel excuus. Als klant mag je verwachten dat voorraadinformatie klopt en dat bestellingen volgens de belofte op de website worden geleverd.

Al met al een zeer vervelende ervaring. Misleidende levertijden, slechte communicatie en veel onnodige vertraging. Voor mij geen bestelling meer bij Wolplein.

2026年3月3日

Beste,

Excuses voor de vertraging in onze reactie en de bestelling. Bedankt voor de feedback die u met ons heeft gedeeld.

Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze meenemen om in de toekomst tot betere oplossingen te komen.

5つ星のうち5の評価

snel en betrouwbaar. goed materiaal

bestelling is snel binnengekomen de kleurtjes van het chenille garen zijn precies als de kleuren op mij telefoon .
bedankt tot de volgende bestelling

2026年3月3日

5つ星のうち5の評価

Bij deze winkel kun je vanalles…

Bij deze winkel kun je vanalles bestellen het zijn vriendelijke mensen en verzenden de produkten netjes en op tijd en mocht het zo zijn dat het even niet op voorraad is krijg je een mail waarin het word uitgelegd , deze online winkel is zeker een aanrader!🌸

2026年2月23日

Trustpilot エクスペリエンス