䌁業情報

1. ニュヌス サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkommen til Woman - Danmarks stÞrste kvindemagasin. Her finder du alt om mode, kÊrlighed, kendte, livsstil, veninder, makeup, test, horoskoper, sex og mÊnd, konkurrencer og meget mere. Vi har også Danmarks mest levende debat, hvor du kan få svar på ALT!

1.9

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

13件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg kÞbte to blade i lufthavnen pÃ¥ vej

Jeg kÞbte to blade i lufthavnen pÃ¥ vej til gaten. Sparede 114kr, stod der. Havde desvÊrre ikke mine briller pÃ¥, sÃ¥ jeg kunne se, at Woman var nÊsten et Ã¥r gammelt og Bolig var et halvt Ã¥r gammelt. Det skal siges, at jeg har fÃ¥et et pÊnt svar pÃ¥ min klage og et nyt blad tilsendes, men vÊr opmÊrksom. De synes selv, det er et godt tilbud. 😠

2018幎3月2日

DE LYVER OM AFMELDING!!

Jeg hoppede i med begge ben, og sagde jeg tak til 6 mdr. gratis blade - derefter ville DE afmelde mig automatisk. Jeg blev hverken afmeldt og bladene forsatte med at komme. Jeg ringede og klagede, men kunne ingenting gÞre, andet end at betale regningen. Hun lovede mig, at hun afmeldte mig med det samme. NÃ¥ fÃ¥r jeg IGEN blade ( 6 mdr. siden jeg blev afmeldt). Det viser sig, at jeg ikke er blevet afmeldt og har nu selv mÃ¥tte afmeldt. Jeg venter pÃ¥, at jeg fÃ¥r et girokort ind af dÞren, men jeg vil ikke betale, da jeg fÞler mig snydt. Det er ikke til at komme ud af, SÅ ALDRIG SIG JA!!

2015幎12月1日

Snydt

Jeg har nu to gange fået tilbudt et abonnement hos Woman, begge gange har jeg hverken modtaget velkomst pakke, blade eller email. Yderst dårlig service! Vil aldrig anbefalde at blive abonnement hos Woman til nogle i min omgangskreds.

2015幎4月3日

DÃ¥rlig levering

Under halvdelen af bladene er kommet til tiden og et der ikke kom så det kunne jeg få lov til at vente et par uger på at få det. Det var også tÊt på at jeg ikke fik et blad som erstatning da kundeservice ihÊrdigt prÞvede at få mig til at vente en uge mere. Et af bladene kom desuden til min sÞsters adresse og hun var flyttet hjemmefra måneder fÞr jeg fik abonnementet.

Fra nu af kÞber jeg de blade der virker interessante da women.dk alligevel poster en del fra bladene alligevel.

2014幎6月1日

SJUSKET VIRKSOMHED

Ingen service når man ringer til kundeservice.
UbehÞvlet personale.
TelefonsÊlgere der lyver/fordrejer sandheden.
Manglende tilsending af girokort.
Når der endelig modtages girokort er det selvfÞlgelig med rykkergebyr.
Desuden mangler den gave der blev lovet da jeg modtog tilbuddet. (Som var over telefonen, så intet kan dokumenteres; smart af dem)
Så mit råd: NEJ KØB IKKE WOMAN GENNEM TELEFONSÆLGERE ELLER ONLINE

2014幎3月12日

fÞler mig snydt!

Blev fanget af en af de der telefonsÊlgere. Hun lÞd sÃ¥ utrolig glad og sÞd og fik mig overbevist om at hun havde et fantastisk tilbud til mig; et woman abonnement med 5 blade, 2 mascaraer fra lancome og et armbÃ¥nd fra pilgrim for den nette sum af 179 kr! Jeg synes det lÞd skidegodt og billigt og sagde ja tak, selvom jeg egentlig overhovedet ikke havde rÃ¥d til det, men fik dog overbevidst min samvittighed om at jeg jo alligevel skulle bruge en ny mascara sÃ¥ jeg kunne ligesÃ¥ godt bruge pengene her og fÃ¥ bÃ¥de blade og mascara! Tiden gik, mens jeg skrabede bunden pÃ¥ min gamle mascara og fyldte vand i, som min mor har lÊrt mig for at fÃ¥ mere ud af den. Jeg nÊgtede at kÞbe en ny, for nu mÃ¥tten pakken altsÃ¥ snart komme. Og endelig, over en mÃ¥ned efter jeg havde betalt girokortet, kom dagen hvor min postkasse dÊkkede over mere end Ã¥rhus onsdag og et brev fra banken. Endelig fik jeg min pakke. Men blev slemt skuffet da jeg sÃ¥ dens indhold. 2 bittesmÃ¥ mascaraer (2ml) og ingen armbÃ¥nd. Damen i telefonen havde ikke nÊvnt noget om at det var vareprÞver de ville sende mig og gik da virkelig ud fra at det var normal stÞrrelse jeg ville fÃ¥ nÃ¥r hun ikke havde sagt andet. Øv man fÞler sig snydt og lidt dum!:-( armbÃ¥ndet kom et par dage senere. .en tynd sort syntetisk snor men en sÞlvblomst pÃ¥. Ser ret billig ud. Ringede til dem og fortalte om det, men "de kunne jo ikke vide hvad deres telefonsÊlgere sagde" ja, sÃ¥ ved man det..det gÞr man sÃ¥ ikke igen. Ikke mere woman til mig!

2013幎10月29日

Snyd og bedrag

Jeg bliver ofte ringet op af medarbejdere hos Woman/Benjamin for at lokke mig til at abonnere på bladet, da jeg for +10 år siden abonnerede på det sidst.
For to måneder siden havde de så et velkomsttilbud på et Pilgrim armbånd og 2 mascara som velkomstpakke med en vÊrdi på 700kr, får jeg oplyst. Jeg beslutter at prÞve bladet igen, da det virker som et godt tilbud.
Jeg modtager to blade og får så min velkomstpakke i dag. Der ligger så to gnallede prÞve-mascara, som ikke engang er pakket ind og intet armbånd. Spild af 179kr, for bladene er også noget vÊrre juks! Det er falsk reklame og man fÞler sig virkelig snydt og taget ved nÊsen.
Fra nu af er svaret NEJ !!!!!!!!

2013幎10月23日

FÞler sig snydt.

I august blev jeg ringet op af en dame fra Woman. Jeg havde vÊret inde og besvare et spÞrgeskema og de havde sÃ¥ valgt at bruge mit spÞrgeskema. Derfor ville jeg fÃ¥ et godt tilbud. 5 blade af Woman samt et Pilgrims armbÃ¥nd og to hypnotic mascaras fra Lancöme for 179 kr. Jeg fÃ¥r et fÞrste blad og fÃ¥r et girokort pÃ¥ hele abonnementet. Gaven kommer efter betalingen er kommet igennem, med det nÊste blad. Nu har jeg sÃ¥ modtaget gaven og det nÊste blad. Øv, hvor blev jeg skuffet. ArmbÃ¥ndet er et lille tyndt et, som jeg allerede fÞr har fÃ¥et med i et tidligere blad. Det gik i stykker efter 3 dage. Mascarerne er to rejseudgaver. Hvis jeg var blevet fortalt, at det var et lille armbÃ¥nd og to rejseudgaver af makeup, ville det vÊre noget helt andet. NÃ¥r man fÃ¥r at vide at det skulle vÊre en mascara, forventer jeg det er alm. str. Øv, Þv og atter Þv.. Tror det er sidste gang jeg har kÞbt Woman.

2013幎10月23日
自発的なレビュヌ

Modtog hverken velkomstpakke eller mine sidste to blade..

Havde fået et abonnement med en velkomstpakke og fire blade. Jeg modtog aldrig velkomstpakken inden for de 3-5 uger, det tager at modtage den, så måtte rykke for den af to omgange fÞr den blev sendt afsted - nu er det flere måneder siden jeg skulle have modtaget velkomstpakken, men den er stadig ikke ankommet..

Derudover har jeg også skulle rykke for de sidste to blade, der heller ikke kom indenfor tidsgrÊnsen, og jeg skal nu derfor vente yderligere 2-3 uger på at få hver blad. Det er simpelthen for dårligt.

Bladets indhold trÊkker karakteren op på to, men ellers skulle de ikke have nogle stjerner. Synd, for det er ellers et fantastisk blad.

2013幎8月30日
自発的なレビュヌ

Hjemmeside med meget godt indhold

Jeg ser ikke så negativt på Woman.dk som andre gÞr, men nu har jeg godt nok heller ikke abonneret på deres magasin endnu.
For jeg synes at hjemmesiden i sig selv, er rigtig spÊndende hver gang jeg kommer forbi og med meget godt indhold. Så den fortjener da et besÞg, hvis man går op i mode.

2013幎2月25日

Armbånd med bladet

Fik bladet med posten, i det sidste blad jeg fik var der et armbånd med, hvis man vel og mÊrke kÞbte bladet i en butik, men eftersom jeg var abonnent på bladet, fik jeg det jo med posten, man kunne så sende én mail til Woman og få armbåndet med nÊste blad, men da det var mit sidste blad, kunne det ikke lade sig gÞre for mig, det synes jeg er dårlig stil.. Så jeg har aldrig fået det armbånd:( Så ikke mere Woman til mig. Har haft skrevet til dem, men er intet at gÞre.. Fordi det var mit sidste blad..

2012幎7月14日

Sådan lidt middelmådigt

Jeg synes deres hjemmeside er langsom og har et intetsigende layout. Jeg synes bladet er godt, men der mangler lidt kÞd på. Jeg synes de modeller de vÊlger er prototyper, også når de prÞver at vÊlge nogen med specielle kroppe. Det er lidt kedeligt. Deres service er jeg heller ikke begejstret for, for de lytter ikke sådan rigtig til hvad man siger altid.

2012幎6月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。