レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Wonact muggenlamp werkt niet! Zou zogezegd voor muggen, vliegen, motten en fruitvliegjes zijn. Wel na 4 dagen is er 1 mug gedood. De vliegjes blijven rustig rondvliegen. Niet kopen dus!

5つ星のうち5の評価

Binnen 1 dag geleverd via bol com. Mooie verpakking ad 6 stuks met prima duidelijke gebruiksaanwijzing en plaatsing tips. Muizenval ziet er degelijk geconstrueerd uit. Vanmorgen 3 stuks gepl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een uitstekend 'tennisracket' geleverd. Heb een vlieg in mijn slaapkamer achterna gezeten en ik heb gewonnen...geroosterde vlieg. Geen discussies, in één aanvaring overleden. Vond ik het ook wel weer... もっと見る

企業情報

1. 害虫・害獣駆除サービス

当該企業による記述

Wanneer je last hebt van ongedierte, wil je maar één ding: er zo snel mogelijk van af. Wonact biedt doeltreffende oplossingen waarmee je eenvoudig en effectief korte metten maakt met muizen, ratten, muggen, vliegen, fruitvliegjes, motten en ander ongedierte – zowel thuis als op de werkvloer.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 16件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Zeer inferieure kwaliteiten.

Nog niet eens 1 ster waardig.
's nachts een val gezet.
s'morgens gecontroleerd om ca. 06.00 uur echter de muis had de val reeds kapot geknaagt
Met andere woorden zeer slecht en inferieure kwaliteit
Reactie Wonact : muis heeft er te lang ingezeten en eigen schuld!!!
Het kan toch niet zo zijn dat je ieder uur moet controleren
Eens maar nooit meer.
In de toekomst dus maar bij echt betrouwbare firma's kopen die garant staan voor haar producten.

2026年8月25日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Prima muggenlamp, geen last van muggen.

Ik heb bij Wonact de muggenlamp aangeschaft. De levering verliep vlot.
Ik heb hem een aantal avonden gebruikt buiten op het terras en moet zeggen dat hij goed werkt. Ik heb praktisch geen last meer van muggen en kan heerlijk rustig buiten zitten zonder lek gestoken te worden. Prima muggenlamp!

2026年7月19日

Mwahaha

Mwahaha, ik ben een muggen massa moordenaar dankzij Wonact! Deze UV lampen zijn fantastisch! Elke keer ik een ZAP hoor krijg ik een psycho glimlach. Erg bevredigend. Beste investering ooit gezien muggen mij een delicatesse vinden en ik aan het water woon.

2026年7月3日
5つ星のうち5の評価

Degelijk produkt dat snel zijn werk doet.

Binnen 1 dag geleverd via bol com.
Muizenval ziet er degelijk geconstrueerd uit.

Vanmorgen 3 stuks geplaatst in schuur, waar muizensporen zijn waargenomen.
Binnen 2 uur resultaat. Dode muis gemakkelijk uit klem te verwijderen zonder fysiek contact.
30.3.2026:Na eenvoudige handsfree verwijdering dode muis kan de val snel weer gebruikt worden. Binnen 48 uur met hetzelfde lokaas (pindakaas) met deze vallen nog 4 stuks gevangen.

2026年3月28日
自発的なレビュー
5つ星のうち2の評価

Te laat bezorgd

Veel te laat bezorgd, er was ter compensatie een tweede vliegen vanger beloofd. Die is nooit gekomen.
Volgende keer bestel ik bij Bol.com.
Die zijn betrouwbaar.

2025年7月27日