VIVI VEE レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Veel keuze en mooie juwelen, voor alle smaken. Je vind snel iets terug. Snel verzonden. Wel spijtig dat we geen favorieten kunnen opslaan. Een tevreden klant.

5つ星のうち4の評価

Mooie bedels, snel binnen en leuk contact met de klantenservice. Alleen erg jammer dat er geen beleving bij is qua verpakking. De bedels zaten in plastic gripzakjes (met barcodesticker) in het brieven... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Mijn ervaring is dat dit bedrijf zich onderscheidt in assortiment en service. Ik kocht een superleuke armband die helaas niet paste en toen ik een retouraanvraag deed, kreeg ik een sympathieke reactie... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 宝石店

当該企業による記述

Online boutique met onder andere handgemaakte sieraden, curated serendipity en heel veel meer mooie items, zoals oorbellen, kettingen, bedels, armbanden en ringen.

連絡先

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Verbinding stukje ging direct kapot

Verbinding stukje ging direct kapot
Bedelstaf erg lastig te bevestigen

2026年7月4日

VIVI VEE からの回答

Wat ontzettend balen om te horen dat het verbindingsstukje direct kapot is gegaan en dat de bedelstaf lastig te bevestigen was. 💛 Dat is natuurlijk niet de ervaring die we je willen geven.

Neem gerust even contact op met onze klantenservice. Op al onze sieraden geldt 6 maanden garantie, dus we kijken graag met je mee en zoeken samen naar een passende oplossing. ✨

5つ星のうち3の評価

hoop oorbellen niet zo stevig…

De hoop oorbellen en de bedels zijn prachtig! Alleen passen niet alle bedels om de bolletjes van de oorbellen. De kwaliteit van de hoop oorbellen is minder goed dan verwacht. Makkelijk te verbuigen wat niet de bedoeling. Dat is jammer, want ik heb 1 oorbellen al 3x moeten terug buigen. Dan schiet het staafje niet in de sluiting, maar eronder. Dat is erg jammer. Andere producten zijn prima.

2026年6月8日

VIVI VEE からの回答

Bedankt voor je eerlijke review! 💛 Wat fijn om te horen dat je blij bent met de bedels en andere producten.

Wel vinden we het ontzettend jammer om te lezen dat de oorbellen niet aan je verwachtingen voldoen. Dat de oorbel zo makkelijk verbuigt en de sluiting niet goed meer aansluit, is natuurlijk niet de bedoeling. Neem gerust even contact op met onze klantenservice. Op al onze sieraden geldt 6 maanden garantie, dus we kijken graag met je mee naar een passende oplossing. ✨

5つ星のうち4の評価

Het is echt een prachtige hanger

Het is echt een prachtige hanger. Je werdt goed op de hoogte gehouden betreft de verzending.

2026年6月1日

VIVI VEE からの回答

Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt voor je lieve review! 🥹💛 Superfijn dat je zo blij bent met de hanger én dat je tevreden bent over de verzending. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe sieraad en hopen je snel weer terug te zien bij VIVI VEE! ✨

5つ星のうち3の評価

Bedeltje verkleurd

Het bedeltje is wat dunner dan hoe het er op de foto uitziet. Het ringetje waar het bedeltje aan hangt is niet zo mooi als op de foto. Het is een gewoon run ringetje. Het ringetje is al verkleurd na een paar dagen. Jammer want het is een leuk bedeltje.

2026年7月8日

VIVI VEE からの回答

Wat mega balen om te horen dat het ringetje zo snel is verkleurd! 💛 Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Op al onze sieraden krijg je 6 maanden garantie, dus stuur ons gerust even een berichtje via onze klantenservice. We kijken graag met je mee en zorgen samen voor een passende oplossing. ✨

Mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit!, en ook fijn als je geen echt goud kunt betalen.
Het blijft ook mooi, en wat een keus in bedels top👌🏼.Hoop wel dat er in de toekomst langere kettingen komen, 60 cm zijn vaak uitverkocht, misschien ook 70 cm in de toekomst?😉

2026年6月4日
5つ星のうち4の評価

De sieraden komen overeen met de foto's

De sieraden zijn snel verzonden, komen overeen zoals getoond op de foto's. Ik mis alleen in de beschrijving op de website een maatvoering van de bedels en connectors. Dan kun je een beetje schatten hoe groot ze zijn. Qua verpakking van de sieraden, deze zitten in plastic zakjes, dit zou wat aantrekkelijker mogen worden gemaakt.

2026年6月12日
5つ星のうち2の評価

Retour zendingen verwerken duurt wel heel erg lang

De sieraden zijn goed en worden op tijd geleverd , wel enkel in een klein seal zakje wat mss iets netter kan, maar ik enkele artikelen retour gestuurd om n daar loopt het wel heel erg stroef en moeilijk, na weken nog steeds retour verwerkt.

2026年5月5日

VIVI VEE からの回答

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de sieraden en de levering!

Wat betreft je retourzending: ik begrijp dat het balen is dat de verwerking langer duurt dan verwacht. Volgens de tracking is je retourpakket afgeleverd. Ik heb inmiddels navraag gedaan bij het magazijn om te achterhalen waarom de retour nog niet verwerkt is en kom hierover z.s.m. bij je op terug :)

Mijn excuses voor de vertraging en bedankt voor je feedback en je geduld!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。