䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Uit liefde voor je hond. Als hondenbaasjes kennen we de kleine en grote uitdagingen van het dagelijks leven met een hond. Precies daarom ontwikkelen we onze producten met zorg. Elk product wordt door ons team ontworpen en door onze eigen viervoeters getest vóórdat het bij jou thuis komt.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Onze bulldog ligt er elke dag op

Wij hebben de koelmat gekocht voor onze Franse bulldog Loui omdat hij vorig jaar echt last had van de hitte. Wat ik fijn vind is dat er geen gel in zit. Hij gaat overal met zijn tanden op af dus dat voelde gewoon veiliger. Binnen 2 minuten lag hij er vanzelf op. Nu sleept hij zichzelf iedere middag richting die mat 😂 Echt heel blij mee eigelijk.

2026幎5月24日

Beste Lia,

Bedankt voor je mooie review 🥰🐟🐟

Wat fijn om te horen dat Loui de koelmat zo snel gevonden heeft binnen 2 minuten erop, dat kan bijna niet beter 😄 En heel terecht dat je het prettig vindt dat er geen gel in zit; juist voor een hond die overal met zijn tanden op afgaat voelt dat een stuk veiliger 🧡

En dat beeld van Loui die zichzelf iedere middag richting die mat sleept, daar worden we hier helemaal blij van 😂

5぀星のうち5の評䟡

Dit hondentuig helpt echt tegen het

Dit hondentuig helpt echt tegen het trekken. Ik kan nu eindelijk wandelen met mijn husky zonder getrek.

2026幎5月8日

Beste Aafke,

Bedankt voor je leuke review 🥰🐟🐟

Wat fijn om te horen dat het tuigje echt helpt tegen het trekken en zeker met een husky is dat geen kleinigheid 😄 Super dat je nu eindelijk zonder getrek kunt wandelen 🧡

Werkt perfect

Werkt perfect, eindelijk af van een hond die alsmaar trekt. Mijn hond is 2 jaar en het lijkt soms alsof ze geen oren heeft, commando 'naast' kent ze maar ze is veel te enthousiast om daar naar te luisteren. De 1e keer wandelen met dit tuigje had Direct effect, ze zat stom te kijken naar de riem die ze anders nooit ziet.

2026幎4月16日

Beste Julie,

Bedankt voor je mooie review 🥰🐟🐟

Wat herkenbaar, een hond die veel te enthousiast is om naar 'naast' te luisteren 😄 Super fijn om te lezen dat je daar nu eindelijk vanaf bent en dat het tuigje al tijdens de allereerste wandeling direct effect had 🧡

En dat beeld van je hond die stom naar de riem zat te kijken die ze anders nooit ziet, daar worden we hier helemaal blij van 😊

5぀星のうち5の評䟡

Past perfect (25 kilo hond)

Past perfect (25 kilo hond). Goede kwaliteit.

2026幎5月23日

Beste Femke,

Bedankt voor je leuke review 🥰🐟🐟

Wat fijn om te horen dat het tuigje perfect past bij jullie hond van 25 kilo én dat je tevreden bent over de kwaliteit. Daar doen we het voor 🧡

5぀星のうち5の評䟡

Dit is inmiddels het tweede tuigje.

Dit is inmiddels het tweede tuigje. Gebruiken het dagelijks met veel genoegen. Met andere tuigjes trekt onze hond (beagle) behoorlijk. Met dit tuigje niet meer. Wandelen is verademing.

2026幎5月21日

Beste Marit,

Bedankt voor je mooie review 🥰🐟🐟
Wat ontzettend fijn om te lezen dat dit alweer jullie tweede tuigje is en dat jullie het dagelijks met veel genoegen gebruiken 🧡

En het mooiste van alles: dat jullie beagle met andere tuigjes behoorlijk trok, maar met dit tuigje niet meer. Dat wandelen nu een verademing is, is precies waar we het voor doen 😊

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg goed geholpen door de

Ik ben erg goed geholpen door de klantenservice! Super vriendelijk en snel contact, dankjewel Sanne

2026幎5月20日

Beste Elske,

Bedankt voor je leuke review 🥰🐟🐟
Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze klantenservice en dat het contact vriendelijk én snel verliep. Daar doen we iedere dag ons best voor 🧡

Je complimentje geven we zeker door aan Sanne, die wordt hier vast heel blij van 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。