レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En fantastisk garn-biks, hvor man bydes velkommen for det Þjeblik man trÊder ind. Der er super service, nÃ¥r bÃ¥de det gÊlder kÞb og rÃ¥d - ogsÃ¥ hvis det betyder, at man bliver anbefalet at kÞbe an... もっず芋る

䌁業が回答したした

Utrolig imÞdekommende og hjÊlpsom betjening. Jeg havde selv lavet flere fejl i en ordre, og nÃ¥ede nÊsten at gÃ¥ lidt i panik, men det viste sig slet ikke at vÊre et problem, da vi sammen fandt ud af at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Venligt og imÞdekommende personale, rigtig god vejledning, flotte og lÊkre garner. Gode ideer og aktiviteter i butikken. Altid rart at gå derind som kunde. Man fÞler sig bare velkommen!

䌁業が回答したした

Dejlig oplevelse. Har tilmeldt mig socktober og alt information, levering osv var helt upÃ¥klageligt. Har fÃ¥et den skÞnneste pakke med lÊkre garner og er sÃ¥ glad for at jeg tilmeldte mig. Bestemt ikk... もっず芋る

䌁業情報

1. 線み物店

圓該䌁業による蚘述

Wool Collective er garn, design, events og kurser, samlet i et åbent showroom i VÊrlÞse. I butikken kan du afprÞve vores garn, drikke en kop kaffe og få hjÊlp til dit strikketÞj. Vi har kreative events, workshops, kurser og klubber, hvor alle håndarbejdere er velkomne.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

159件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

KÞbte pakketilbud med minier- farver passer ikke sammen

KÞbte pakketilbud med minier til sokker+ pose og sÊbe. PÊnt pakket og kom til tiden, men farverne på minier 5 stk til sokker er i farver som absolut ikke kan kombineres - de vil skulle fordeles ud på 2-3 projekter- jeg forventede at alt garnet kunne indgå i et par sokker.

2024幎9月19日

KÊre Ingrid

Jeg er ked af, at vores garn ikke har levet op til din forventning.

Vi har allesammen forskellige holdninger til farver, og netop derfor tilbyder vi, at man kan skrive Þnsker til farver, når man bestiller prÞvepakken.
Når vi ikke modtager Þnsker, pakker vi efter bedste evne fem minifed, vi selv synes er gode sammen. Skulle man alligevel vÊre utilfreds, kan man altid få lov at returnere eller ombytte - det er du naturligvis også velkommen til at benytte dig af.

1-stjernede anmeldelser er vi enormt kede af, for vi gÞr alt hvad vi kan for at give gode oplevelser. Som jeg lÊser på din anmeldelse, var der ikke hverken fejl eller mangler i din pakke, som både ankom rettidigt, var pakket omhyggeligt og indeholdt de korrekte varer - hvis det ikke er tilfÊldet, er du meget velkommen til at skrive til os på info@woolcollective.com, så vi kan prÞve at lÞse problemet.

Godt produkt
LÊkkert garn

2024幎8月26日

KÊre Lone

Det er vi glade for, at du synes :) God strikkelyst.

Utrolig imÞdekommende og hjÊlpsom

Utrolig imÞdekommende og hjÊlpsom betjening. Jeg havde selv lavet flere fejl i en ordre, og nåede nÊsten at gå lidt i panik, men det viste sig slet ikke at vÊre et problem, da vi sammen fandt ud af at få ryddet op i den forkerte ordre, lave en ny og tilmed stadig få glÊde af den annoncerede rabatordning. Virkelig service i topklasse. Derovre er det bare nogle skÞnne produkter både opskrifter og Garner.

2024幎8月9日

KÊre Karen

Tusind tak for de pÊne ord, dem sÊtter vi stor pris på.
Og det var en fornÞjelse at hjÊlpe - det er prÊcis det, vi er her for :)

Helt utrolig sÞd kundeservice

Helt utrolig sÞd og udstrakt kundeservice - jeg bestiller helt sikkert garn hos jer igen :-)

2024幎7月29日

KÊre Annemari

Vi er rigtig glade for, at du har vÊret tilfreds med vores service - og du er meget velkommen tilbage :)

Top kvalitet

LÊkkert garn - igen skÞnne farver

2024幎7月25日

KÊre Anita

SkÞnt at hÞre, du er glad for garnet. God fornÞjelse med det.

Meget tilfreds

Meget tilfreds, både med det fine garn, hurtig forsendelse, og at farveÞnske blev efterkommet, trods det var en prÞvepakke.

2024幎6月20日

KÊre Jette

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for pakken!

Rigtig lÊkkert garn

Rigtig lÊkkert garn. Hurtig levering.

2024幎5月31日

KÊre Gitte

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du er glad for garnet.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。