Mooie lamp en goede snelle service. Met de eerste lamp was iets mis en dat werd gelijk opgepakt, snel een nieuwe lamp ontvangen en de oude kon ik in die verpakking gelijk terugsturen. Prettige communi... もっと見る
企業が回答しました
The product looks very nice, but unfortunately the quality is extremely poor. I bought a Wood TV unit from Cavetown, and it arrived with multiple visible marks and a missing part. I contacted C... もっと見る
Habe ein Sofa bestellt anstatt von einem deutschen Zwischenhändler die das Sofa auch nur von dort kaufen und dann weiterschicken. Das war die richtige Entscheidung. Die Webseite von Woood hat einen Ec... もっと見る
企業が回答しました
We zochten al jaren naar 2 dezelfde kasten maar verschillende maten. Mevrouw heeft met ons mee gedacht en uiteindelijk vonden we een prachtige oplossing. Super bedankt. Zaterdag middag besteld en... もっと見る
企業が回答しました
Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met een FSC-gecertificeerde leverancier, met grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met het merk vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Onze WOOOD producten zijn te vinden bij verschillende verkooppunten in Europa. Ons eigen WOOOD Experience Center is gevestigd in Hoorn. Hier ontdek je de prachtige collecties van de meubels in verschillende stijlstudio's. De WOOOD collectie bestaat uit drie unieke lijnen. WOOOD Essentials beidt tijdloze, functionele meubels die de basis vormen voor een stijlvol thuis. WOOOD Premium bestaat uit duurzame designstukken met een exclusieve uitstraling, gemaakt om jarenlang mooi te blijven. WOOOD Outdoor brengt diezelfde eigentijdse stijl naar buiten, met comfortabele meubels voor een stijlvolle buitenruimte. De WOOOD Outdoor collectie brengt dezelfde eigentijdse stijl van binnen naar buiten. Van comfortabele loungesets tot robuuste eettafels: de collectie combineert kwaliteit en design voor een stijlvolle buitenruimte waarin je het hele seizoen wilt vertoeven.
Jan Tinbergenweg 1, 1689 ZV, Zwaag, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 95%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
We hebben jaren geleden een kast van WOOOD gekocht. Het schuifmechanisme van de schuifdeur is kapot gegaan.
Contact gezocht en gevraagd of er nog onderdelen te krijgen zijn. Dit is er zeker en wordt voor ons geregeld zonder dat dit ons iets kost!
Blij verrast, top service!

WOOOD からの回答
Bijzettafel besteld en geretourneerd maar Woood zegt dat het product niet retour is ontvangen en weigert bedrag van €119 terug te storten. Geen aanrader dus.

WOOOD からの回答
Ik heb de Mojo hoekbank van WOOOD online besteld. De levertijd was zoals aangegeven een paar weken, wat ik van tevoren wist. Via de mail ontving ik een handige planner waarmee ik zelf de bezorgdatum kon kiezen. De levering verliep verder probleemloos en de bezorgers hielpen de bank netjes naar binnen. We zijn ontzettend blij met de bank, hij zit echt heerlijk! Zowel de service als de kwaliteit zijn top.

WOOOD からの回答
Volgende dag in huis klopt niet. Wordt 2 dagen later (althans, als het dan wel komt…).

WOOOD からの回答
Aanvankelijk liep de bezorging niet goed, maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden. Nieuwe afspraak gemaakt, netjes van tevoren gebeld door Dutchned. Ik miste een scharnier maar ook dat is diezelfde dag nog nagestuurd door de klantenservice. En de kast van Woood is prachtig! Het zelfbouwpakket leek aanvankelijk intimiderend maar was uiteindelijk een fluitje van een cent, met allemaal zeer degelijk materiaal. Aanrader!

WOOOD からの回答
Volgende dag in huis’ klopt absoluut niet. Bij mij duurde het 4 weken, en alleen omdat ik er zelf continu achteraan moest. 2x valse leveringsafspraak gehad. En 2x dus een vrije dag moeten opofferen. Klantenservice belooft updates maar laat vervolgens niks meer horen.
Vroeger betere ervaringen gehad, maar nu erg teleurstellend. Zoek je gemak en snelle levering? Bestel ajb elders.

Wat een top service.
Snelle reactie en het probleem is top opgelost.

WOOOD からの回答
De geleverde kast had helaas enkele beschadigingen. Na goed overleg over de gewenste oplossing heeft Basiclabel aangeboden om de kast om te ruilen. Super nette service dat dit mogelijk was. Altijd goed en vriendelijk contact gehad met Sander van de klantenservice en heel blij met de geboden oplossing. Ook dank aan de vriendelijke chauffeur voor het omruilen van de kast!

WOOOD からの回答
Inmiddels heeft Basic Label mijn klacht voortvarend opgepakt. Ze hebben er alles aan gedaan om de gewenste TV kast toch te kunnen leveren (showroom model met korting). Helaas waren de beschadigingen voor mij de reden om daar vanaf te zien. Goede service uiteindelijk en ik heb inmiddels mijn aankoop bedrag terug ontvangen. Sander heel veel dank voor alle moeite!
Oospronkelijke klacht: Vandaag totaal onverwacht een mail ontvangen dat mijn op 3 mei aangeschafte en betaalde TV meubel niet geleverd gaat worden. Ik heb dat TV meubel niet online aangekocht, zoals BasicLabel suggereert, maar via de Eekhoorn Experience Centre, blijkbaar soort bol.com onder de Nederlandse meubel fabrikanten! Super slechte service na ruim 2,5 maanden, even bellen kan ook.Ik raad dus beide bedrijven niet aan!

WOOOD からの回答
Hele mooie kast en geweldige klantenservice! Reageren ook snel en oplossingsgericht. Al met al zeer tevreden.

WOOOD からの回答
Bestelling via vtwonen gedaan (vandaag besteld, maandag in huis). Nadien te horen gekregen dat dit meer dan een maand gaat duren.

WOOOD からの回答
Twee nachtkastjes gekocht, bij ontvangst bleek een nachtkastje beschadigd. Direct na melding hiervan te hebben gemaakt werd ik keurig geholpen en een dag later had ik al een nieuw exemplaar geleverd gekregen. Vriendelijke medewerkers, super nette service!

WOOOD からの回答
Vriendelijke en snelle service, zowel online als in het experience center. Alles was goed geregeld. Bedankt!

WOOOD からの回答
Stoel geleverd en bleek scheef te zijn en te wiebelen. Klantenservice reageerde vriendelijk en snel, maar helaas liet omruilen lang op zich wachten. Dit is onhandig met een grote stoel. Tip: controleer het product beter voordat het de fabriek verlaat. Verder wel een heel mooie stoel.

WOOOD からの回答
Al paar keer wat besteld en altijd tevreden. Snelle bezorging, goede communicatie en het belangrijkste; perfecte klantenservice. Na een lange tijd trok er een deurtje krom van onze kast en er werd binnen een dag een nieuw deurtje geregeld. Wat een service!

WOOOD からの回答
De service die mij verleend is en de communicatie daarom heen was zeer goed en prettig. Ik kreeg elke snel reactie en men heeft de beste oplossing aangedragen en geleverd!

WOOOD からの回答
Helaas is de communicatie heel slecht. 3x voor niks thuis gebleven voor levering. Compensatie gekregen van 15% nu ruim 3 weken later is er nog niks verrekend. Bovenblad van mijn meubel is beschadigd en zou een nieuw bovenblad krijgen na ruim 2 weken nog niks ontvangen en ook geen antwoord op mijn mailtjes.

WOOOD からの回答
Achat effectué via le site H&M. Je deconseille fortement d'acheter les meubles Woood. Je n'ai eu que des problèmes du début à la fin. Deux tables D'appoint commandées, la 1ere est arrivée avec des traces d'usure et tâches. La 2eme a été déclarée livrée, alors que je ne l'avais pas reçu, plusieurs semaines pour qu'elle arrive enfin chez moi, et une fois arrivée la table était endommagée. Je décide de renvoyer les deux articles, que je depose en point relais. A ce jour aucun remboursement de la part du vendeur, qui dit ne pas avoir reçu les articles. Les numéros de suivi semblent erronés (vu les commentaires je ne suis pas la seule à avoir ce problème). J'ai pourtant transmis photo des articles déposés au point relais, nom du point relais, date de dépôt, mais le vendeur fait la sourde oreille et H&M ne solutionne pas la situation. Résultat de l'argent perdu car un remboursement que je n'aurai visiblement jamais.
Passez votre chemin, le vendeur ne semble ni sérieux, ni de bonne foi.
Goedemiddag,
We hebben een tv kast gekocht bij Basic Label. Bij het uitpakken zagen we dat er in een front plank van de lade een gaatje zat, die een donkere vlek geeft.
Foto gemaakt en gemaild naar de klantenservice.
Zij boden aan om een nieuwe front plank te versturen. Zo gezegd zo gedaan. Afgelopen vrijdag kwam de plank binnen, vervangen en het staat een heel stuk mooier.
We geven Basic Label een pluim voor het oplossen.
Groeten,
Richard & Joyce