Niels Peter fra NP Design har udviklet vores webshop sportbymatthias.dk â Han har gjort et rigtig godt stykke arbejde til en rigtig fornuftig pris. Derudover skal det nÊvnes, at ogsÃ¥ har rÃ¥dgivet os... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tusind tak til Niels Peter som reddede dagen ved Esbjerg Street Food. Vi havde store problemer da ingen af vores bookinger kom igennem. Heldigvis blev lÞsningen fundet ved hjÊlp fra NP design Tusi... ãã£ãšèŠã
Niels Peter er pist forsvundet. Komplet useriÞs virksomhed. Svar os, hvorfor vi ikke kan komme ind pÃ¥ din hjemmeside. Svar os, hvorfor du ikke besvarer opkald ð pÃ¥ det oplyste nummer, og sv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos WORDPRESS SPECIALISTEN brÊnder vi for at skabe digitale lÞsninger, der gÞr en forskel for virksomheder i alle brancher. Vi er eksperter i at udvikle skrÊddersyede WordPress-lÞsninger og avancerede systemer, der kombinerer teknisk prÊcision med brugervenlighed. Vores team har en solid baggrund inden for PHP-programmering og webudvikling, hvilket gÞr os i stand til at bygge fleksible, skalerbare lÞsninger, der understÞtter vores kunders mål og vÊkst. Hos WORDPRESS SPECIALISTEN er vores mission at hjÊlpe virksomheder med at få det maksimale ud af deres online tilstedevÊrelse gennem effektive, sikre og vÊrdiskabende digitale lÞsninger.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niels Peter er pist forsvundet
Niels Peter er pist forsvundet. Komplet useriÞs virksomhed.
Svar os, hvorfor vi ikke kan komme ind pÃ¥ din hjemmeside. Svar os, hvorfor du ikke besvarer opkald ð pÃ¥ det oplyste nummer, og svar os, hvorfor du ikke besvarer e-mails?
Dén slags adfÊrd er ikke redelig, da du har efterladt noget rod, og derfor ligger denne anmeldelse.
Vi håber selvfÞlgelig, at du har det godt, og at du snart kommer på fode igen.

WORDPRESS SPECIALISTEN ããã®åç
Dygtig, grundig, god kommunikation
Wordpress-specialisten, Niels Peter Heilmann, har hjulpet med at sÊtte en del af foreningen DETT's hjemmeside op.
Niels Peter er god til at sÊtte sig ind i, hvad det er man Þnsker, selvom man ikke taler IT-sprog.
Han er dygtig, grundig og fÞlger tingene til dÞrs, så de virker.
Vi er rigtig glade for samarbejdet med Niels Peter.
Han har lavet en flot og velfungerende behandlerliste til vores forenings hjemmeside og har sÞrget for at kommunikationen med medlemmerne og arbejdsgangen omkring indmeldelser er blevet meget nemmere.
Tusind tak, Niels Peter.
Niels fra Word Press specialisten harâŠ
Niels fra Word Press specialisten har lavet en rigtig fin hjemmeside til mig, som jeg er meget glad for. Jeg er meget tilfreds med samarbejdet, hvor jeg har oplevet Niels positiv, venlig, serviceminded, proaktiv og god til at koordinere samarbejdet. Jeg har haft små justeringer undervejs, og hele tiden har han vÊret lydhÞr og tilfÞjet et super finish og kommet med egne ideer. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger og takker for en flot hjemmeside. Bh Christina
Kommunikationen var i top
Kommunikationen var i top. Tak for system og hjemmeside. Alt spiller NP.
NP Design har virkelig vÊret en stor hjÊlp
Niels Peter har vÊret hurtig til at melde tilbage, når jeg har haft IT-problemer. Han er så rolig og er god til at lÞse It problemer. Han har min fulde tillid.
Udbedring af softwareversioner
I grundejerforeningens hjemmeside hos en billig hjemmeside vÊrt var der problemer med versionshåndtering af forskellige komponenter. Mere end hvad vi, og leverandÞren, kunne klare at håndtere.
Men det lÞste NP hurtigt, og sikkert.
Tak!
Stor hjÊlp ved håndtering af STMP & DNS problemer.
Heldigvis blev lÞsningen fundet ved hjÊlp fra NP design
Tusind Tak
Jeg er blevet anbefalet np design fraâŠ
Jeg er blevet anbefalet np design fra en ven. Niels derfra er meget hjÊlpsom og imÞdekommende. Og prisen er meget rimelig. Kun anbefalinger herfra :)
Kompetent og en fornÞjelse at arbejde med
Kompetent, pålidelig og en fornÞjelse at arbejde med. Jeg kan varmt anbefale NP Design.
Super dygtig og seriÞs kan varmtâŠ
Super dygtig og seriÞs kan varmt anbefale NP Design
Niels Peter hjalp os hurtigt
Niels Peter hjalp os hurtigt, effektivt og kompetent!
HÞjt niveau
HÞjt niveau - Punktlighed - Kompetent og leverer varen varen - God kommunikation , er der noget der skal justeres gÞres dette .
2års samarbejde gået
2års samarbejde gået - med mange flere i kikkerten.
Niels får vores varmeste anbefalinger, som en styrke af en altid pålidelig freelancer som sku er der når det er brÊnder.
5 ud af 5.
Mvh Rasmus, Regnskabshelten.dk
Meget imÞdekommende
Meget hjÊlpsom i forbindelse med Analytics. Kan varmt anbefales.
NP var meget dygtig til at designe enâŠ
NP var meget dygtig til at designe en hjemmesider til mit murerfirma... det bedste er hans venlige vÊsen og at han altid er tilrådighed... selv om det er ud på aftenen... dernÊst er han billig... kan godt sige, at han tilbyder kvalitet til yderst fordelagtige priser! Tak Niels Peter...
Hvis jeg kunne give flere stjerner
Hvis jeg kunne give flere stjerner, havde jeg gjort det.
Niels Peter stod for, at udforme en hjemmeside til vores nyopstartede firma.
FÞrst og fremmest har han udarbejdet en flot og simpel hjemmeside som Þnsket - vi var meget tilfredse.
Efter nogle måneder, ville vi gerne tilfÞje mere tekst til vores hjemmeside, opdatere billederne m.m. og det var i begyndelsen ikke til at finde hoved og hale i. Vi tog derfor chancen og kontaktede Niels Peter, som tog i mod os med åbne arme. Han ringede os op efter kort tid og guidede os igennem de spÞrgsmål vi havde, og sÞrgede for at vi også selv lÊrte hvordan man gjorde. Det var en behagelig samtale, og han hastede os ikke igennem det hele, hvilket var utrolig rart.
AC Byggerådgivning vil til hver en tid anbefale NP design, som også kÞrer med utrolig gode priser sammenlignet med andre.
Tak for hjÊlpen Niels Peter!:-)
Omhyggelig og hjÊlpsom webdesigner.
Niels Peter er en meget omhyggelig, åben og hjÊlpsom webdesigner. Omhyggelig og hjÊlpsom er yderst vigtigt for mig, når jeg selv er meget usikker på visse områder. Jeg skulle ha' fornyet og seo optimeret min hjemmeside hansenfotografi, og det klarede han meget tilfredsstillende. Niels Peter kommer også med mange nye og gode ideer inden for marketing. Mine bedste anbefalinger.
NP Design er de bedste i verden!
NP Design er at anbefale til alle der vil have en professionel hjemmeside. Niels Peter er på samme måde kreativ og intelligent, som sparringspartner i hele processen omkring udarbejdelsen af min nye hjemmeside.
Niels Peter was very helpful creatingâŠ
Niels Peter was very helpful creating my website. He also helped me in other aspects of getting my business up running! Much appreciated - and I will recommend NP Design to everyone...
StÞrste anbefaling!
Niels Peter har vÊret en kÊmpe hjÊlp i forbindelse med opbygning af min webshop⊠anbefalinger herfra!
Louise
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹