Workliving レビュー 1,086

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Prachtige stoel met sprekende bekleding. Dat de stoel bij aflevering een beschadiging had is heel goed opgepakt door Kim. Na enkele dagen is de beschadigde stoel omgeruild voor een ander exemplaar... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Na bestelling bleef het maar duren we ontvingen niets. Op een gegeven moment hebben we contact via de chat opgenomen wanneer we de stoelen geleverd zouden krijgen. De medewerker heeft dit toen geregel... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik ben ontzettend goed geholpen door Workliving bij het vinden van een nieuwe bureaustoel. Vanwege rugklachten en problemen met mijn stuitje was dit geen makkelijke zoektocht. Ik ben al lange... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

De stoel voldoet aan de verwachting, en werd zeer snel geleverd. Via de mail op de hoogte gehouden en levertijd naar wens aan te passen. Deze gerefurbised stoel heeft uitgebreide instelmogelijkhe... もっと見る

企業情報

1. オフィス機器提供業者
  2. 家具店
  3. オフィス家具店
  4. 中古オフィス家具店

当該企業による記述

Workliving biedt (kantoor)meubilair om je thuis bij te voelen voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij binnen heel de Benelux. Wij zijn specialist in ergonomie en design waardoor jij je altijd thuis voelt!

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mooie tweedehands bureaustoel

Goede communicatie door Workliving, goed (tweedehands) product: een mooie bureaustoel die er als nieuw uitziet.
Op de website had ik aangegeven wanneer ik de bureaustoel in ontvangst kon nemen, maar de koeriersdienst dacht daar anders over. De stoel kwam uiteindelijk vier dagen later.

2025年12月4日

Beste Klant,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring en fijn te horen dat je tevreden bent met de stoel.

All good

All good, delivery on time, and the products are better than advertised

2025年12月10日

Hi Marko,

Thank you for your review! We’re glad to hear everything went smoothly and that the products exceeded your expectations

Kind regards,

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over de service

Bestelling was snel in huis en snelle reactie van klantensupport na wat vragen.

2025年12月5日

Beste Tessa,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je bestelling snel in huis was en we je goed hebben kunnen helpen met je vragen.

snelle en correcte levering

Goede, volledige informatie over het product op de website en snelle levering door vriendelijke en behulpzame bezorger.

2025年12月1日

Beste Gerdie,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!

5つ星のうち5の評価

Top bedrijf en top service

Top bedrijf en top service. Had in eerste instantie een te kleine stoel besteld. Via het support team een grotere uitgezocht. Paar dagen later kwamen ze de stoel al omruilen. Ik ga hier vaker bestellen en kan iedereen dit aanbevelen.

Ook de chauffeurs zijn heel vriendelijk en behulpzaam

2025年11月21日

Beste Nick,

Wat fijn dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van een passende stoel. We zien je graag weer terug met je volgende bestelling.

Comfortabele bureaustoel…

Comfortabele bureaustoel met een goede kwaliteit dir tevens ook goed zit. Snelle levering

2025年11月25日

Beste Harry,

Goed om te lezen dat alles naar wens was. Dankjewel voor het delen van je ervaring.

Prima

Prima bedrijf

2025年11月19日
自発的なレビュー

Beste Sjoerd,

Bedankt voor je review!

5つ星のうち1の評価

Ik heb er geen woorden voor

Beter berijdbaar zijn

2025年11月10日

Beste Netty,

Wat jammer dat je ons niet goed kon bereiken. Laat het ons vooral weten als we je nog ergens mee kunnen helpen.

Missing info on products

All went well with shipping. However, I felt there was not enough information about the product. I bought a refurbished office chair and I did not like that you can see ugly stapples where they changed the material. Because of that I feel that the price was maybe not correct, that I payed more than the chair was worth. Functionality of chair is very good almost a year later.

2025年4月29日

Hi Karla,

Thank you for your honest feedback. We’re glad to hear the chair is still functioning very well after almost a year. We’re sorry to hear that the product information and the visible staples did not meet your expectations. Your comments are very helpful and will help us improve both our product descriptions and refurbishment quality.

Kind regards,

5つ星のうち5の評価

Goed advies en geweldige stoel

Ik was op zoek naar een directiestoel met als reden een goede zitervaring voor lange dagen werken achter een bureau. Ik had hiervoor een stoel op het oog en ben heb met dat in mijn hoofd een afspraak gemaakt voor proefzitten. In plaats van de stoel direct te verkopen werden mijn wensen en behoeften toch eerst goed uitgevraagd. Na ook een aantal stoelen uitgeprobeerd te hebben heb ik mijn uiteindelijke keuze gemaakt. De stoel is qua armleuningen nog aangepast op mijn wensen. Al met al een goed stukje advies en begeleiding in het kiezen van de juiste stoel. Ik maak er nu 2 weken gebruik van en wat een wereld van verschil tov de oude stoel. Aanrader wat mij betreft!

2025年11月6日

Beste Andries,

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat het advies en proefzitten hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Goed dat je nu al zo’n verschil ervaart met je nieuwe stoel, daar doen we het voor!

5つ星のうち5の評価

Goed persoonlijk advies op maat

Ik kreeg een advies op maat voor een goede bureaustoel voor een lang persoon. En een heel goed aanbod. De aflevering ging ook zonder problemen.
Fijn dat je persoonlijk contact kan hebben via de telefoon.

2025年11月13日

Beste Suzanne,

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat het advies op maat en het aanbod bevallen zijn, en dat de levering soepel is verlopen. We wensen je veel plezier van je nieuwe bureaustoel.

lekker snel!

snelle levering, en duidelijke track and trace.

2025年11月4日

Laurens,

Dankjewel voor je positieve 5 sterren review!

5つ星のうち3の評価

De service gebeurde snel en goed. Het product was minder

De levering gebeurde snel en goed. Verwachte wel een doos ipv een in elkaar gezet product.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van alles wat er gebeurde en de retour was snel afgehandeld.

Het product zelf vond ik veel minder:
- de mogelijke aanpassingen waren te weinig. Paar cm hier en daar is veel te weinig. Zeker als je het dikkere zitkussen (+3 cm) neemt. Deze werd niet in rekening gebracht met het totaal en dat mocht wel. Voor mijn beperkte 1m70 was het zelfs iets te klein.
- De hoofdsteun was beenhard en niet beweegbaar naar voor of achter. Wat je wel mag verwachten voor een extra 100€. Hierdoor zat hij veel te veel naar voor.

Het lijkt me wel een perfecte stoel te zijn (zonder hoofsteun!) voor een kleinere persoon.

2025年10月31日

Beste Rashboy,

Dank je wel voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te horen dat de levering, communicatie en retourafhandeling goed zijn verlopen. Jammer dat het product zelf niet aan je verwachtingen voldeed, met name wat betreft de instelmogelijkheden en de hoofdsteun. We nemen je feedback hierover zeker mee om onze productinformatie en samenstelling verder te verbeteren. Bedankt dat je dit zo duidelijk met ons deelt.

Prima communicatie

Prima communicatie, geleverde stoel was zoals verwacht. Het enige dat ik mis is een meegeleverde omschrijving m.b.t. de verschillende stoel-instellingen die gewijzigd kunnen worden.

2025年10月29日

Beste Tessa,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de communicatie en de stoel naar verwachting waren. Dank ook voor je feedback over de handleiding, die had er bij moeten zitten dus daar gaan we extra op letten.

5つ星のうち5の評価

Heel fijn en snel contact.

Heel fijn en snel contact.
Je wordt echt ontzorgd en de stoel komt als nieuw terug!

2025年10月14日

Beste Bazelmans,

Bedankt voor het delen van je ervaring en dat je zo tevreden bent over onze bureaustoel reparatieservice!

sterrenslag prima geleverd

prima ervaring beschrijving bureau mag iets beter
logica dopjes tellen en tussen blad en frame doen je weet waneer het komt dat is prettig

2025年10月20日

Beste Cor,

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je een prima ervaring hebt gehad.

5つ星のうち3の評価

retour stoel was niet aangemeld bij de…

retour stoel was niet aangemeld bij de leverantier

2025年10月16日

Beste C,

Dankjewel dat je je ervaring hebt willen delen. Nogmaals excuses voor de verwarring over de retour stoel. We wensen je veel zitcomfort met je nieuwe bureaustoel.

5つ星のうち5の評価

Makkelijk online te bestellen, snelle levering. Vriendelijke klantenservice

Makkelijk online te bestellen, snel geleverd. Er was wat onduidelijkheid over de bezorging maar klantenservice was super vriendelijk en hebben het opgelost en daar zelfs een e-mail over gestuurd. Het product is mooi en zit goed. Hele goede ervaring!

2025年10月17日

Beste Cindy,

Fijn dat het bestellen en de levering snel verliepen en dat onze klantenservice de onduidelijkheid goed heeft kunnen oplossen. Bedankt voor je mooie review!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。