Artikel één vogelkooistandaard besteld. Ging heel makkelijk. Werd de volgende dag bezorgd. Maar deze is te klein. Op site staat mailen voor retourformulier. Geen reactie. Bellen: wordt niet opgenomen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik wou dat ik hier gekeken had voor ik bestelde! 15-8 besteld, de bestelling zou binnen 8 werkdagen binnen moeten zijn. Buiten een bestelbevestiging niets meer gehoord, als ik op de site kijk staat er... ãã£ãšèŠã
Fantastisch, eigenlijk meer dan 5 sterren. Vragen werden snel beantwoord via WhatsApp. Werd gelijk actie ondernomen. Zelfs toen de bestelling niet compleet was werd ervoor gezorgd dat de na zending de... ãã£ãšèŠã
Goede service en advies, mijn vraag over een product (vervanging van mijn aquariumverlichting Ferplast) werd zelfs in het weekend beantwoord. Bestelde armatuur was er binnen enkele dagen, er bleken tw... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
World of Animals is een online webshop die gespecialiseerd is in de beste verzorging van uw dieren. Kwaliteit en service staan hoog bij ons in het vaandel. Wij hebben alles voor particulier, hobbyhouders en grootverbruikers. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld uit kwaliteit producten en de beste A-merken, waarmee wij altijd de kwaliteit voor u kunnen garanderen. U kunt alle artikelen en bestellingen zowel laten bezorgen als bij ons afhalen. De bezorging van uw bestelling is zelfs gratis bij besteding vanaf 75 euro. Bij bestedingen onder de 75 euro rekenen wij slechts 5.99 euro verzendkosten. Maar u kunt er dus ook voor kiezen om uw bestelling af te halen.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Keurig binnen enkele dagen geleverd.
Omdat ik mij verbaasde dat deâŠ
Omdat ik mij verbaasde dat de bestelling nog niet binnen was berichtte ik dat via whatsapp. Binnen een paar minuten had ik chatcontact en is probleem opgelost. geweldig!!
Bestelling bleek niet leverbaar en ikâŠ
Bestelling bleek niet leverbaar en ik kreeg daar geen melding over. Na lang heen en weer bericht eindelijk mijn geld terug gekregen. Ik raad world of animals niet aan!

World of Animals ããã®åç
Nadat een eerste bestelling niet geleverd werd, is er meteen actie ondernomen en werd de vervangende bestelling meteen verzonden. Deze was de volgende dag binnen, dus keurig verzorgd en goede service.

Voor herhaling vatbaar
Communicatie prima, komt belofte na en levert zoals verwacht en gekocht een prima product voor een goede prijs. Ga zo door! Dank jullie wel.
Goede service na misverstand klant
Ik moet met nadruk zeggen dat ik uiteindelijk men bestelling heb ontvangen en dit binnen de 8werkdagen !!!ik moet men mening herzien en zeggen dat het zoals men via mail doorstuurde de levering goed is geleverd ðð»,wel had ik track tracé in eerste instantie niet had ontvangen ,maar dit heb ik dan toch ontvangen nadien wel.Dus service was zeer goed na telefonisch contact !

Prima levering
Prima levering. En zeer goed ingepakt. Had eerst wat twijfels omdat ik de website niet kende, maar ben zeer tevreden.
Erg tevreden
Via de app goed en vriendelijk geholpen .bestelling snel binnen ,en netjes en goed verpakt .
Snelle verzending en goed verpakt!
Heel goed bezig!
Goed en verpakt en produkt preciesâŠ
Goed en verpakt en produkt precies zoals het hoort.
Alleen de verzend termijn is erg lang dat is erg jammer.
Na betaling direct verzenden is na een halve week.
Dat vind ik niet vlot

World of Animals ããã®åç
De artikelen zijn niet de goede maat enâŠ
De artikelen zijn niet de goede maat en er zit geen retourbiljet bij om het terug te sturen.
Op een mail voor info om tot actie over te gaan, komt geen reactie.

World of Animals ããã®åç
Slechte communicatie en te laatâŠ
Slechte communicatie en te laat bezorgd. Kwaliteit van het product valt ook tegen.
Goede service!
Ik heb het Tartarium 80 besteld, deze werd na een week geleverd maar was in de hoek versplinterd. Dat kwam omdat de glazen bak alleen in een kartonnen doos zat zonder verdere bescherming (verbeterpuntje).
World of Animals geappt, en ze hebben gelijk een nieuw Tartarium opgestuurd. Echter door leverproblemen, duurde dat te lang, en is een medewerker van World of Animals 's avonds na sluitingstijd in de auto gesprongen om 50 km heen en weer te rijden om het Tartarium te leveren. Helemaal top!
Ja goed snel geleverd precies op de foto
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã