WOC a World of Comfort レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Dejligt med service besøg af Ejnar som havde en lånestol med magen til vores ejen samt et fodmassage apparat. Vi ser frem til at få vores stol tilbage fra værkstedet.

5つ星のうち1の評価

Har rettet min henvendelse via mail... Fik aldrig svaret Ringer til dem ...." nå.... ring igen om 3-4 dage .. vi kender ikke vores lager" Uprofessionelt

5つ星のうち5の評価

Virkelig god service og virkelig god kvalitet vi glæder os til at få Apollo aI pro modellen. Alex sælger har været vel orienteret om produktet han fremviste, samt tålmodig med at give os tiden ti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Yderst kompetent og venligt personale. Ejnar er en meget dygtig og behagelig sælger. Er imødekommende for en " god handel". Stolen en ny Apollo IA Max massagestol, blev leveret og anbragt på dens pl... もっと見る

企業情報

1. 家具店
  2. 作り付け家具提供業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

Leverandør af Nordens mest eksklusive massagestole. Vi gør vores bedste for at behage vores fantastiske kunder! Vi er kendt for vores eksklusive massagestole, men vi har også senge, løftestole, træningsmaskiner m.m. Eneste massagestols-virksomhed i Danmark med fysiske butikker i diverse storcentre! Vores kerneværdier er: 1. Nærværende service 2. Kvalitet i særklasse 3. Innovativ teknologi 4. Eksklusivt design

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 17

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Sikke en god service og behandling vi…

Sikke en god service og behandling vi har fået oppe ved messe ferie for alle og ingen press eller noget og god vejleding på den rigtig stole og har fået den hjem ikke sidst gang vi bruger dem i forhold til de andre sælger på messe er de 100% de bedst de andre press og løber efter en og fik en god sælger

2022年3月9日
5つ星のうち4の評価

Tak for svar.

Har købt et massagesæde som ikke virker.så ringede og talte med en sød medarbejder, som lød som om det ikke var noget problem,jeg skulle bare udfylde på deres hjemmeside hvilket jeg gjorde.
Nu har jeg intet hørt siden,ca 3 mdr. Og nu kan jeg ikke ringe dem op.
Hvis jeg trykker 3 for reklamation siger det skal gøres på deres hjemmeside, og trykker jeg 1 smider den mig bare af. Som om jeg er blokeret.
2 stjerner fordi jeg købte en øjen maske som er super god.og deres medarbejdere har været meget søde når man kan få dem i tale, de hjælper så bare ikke åbenbart

2022年1月3日
WOC a World of Comfort ロゴ

WOC a World of Comfort からの回答

Hej Susanne
Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af du ikke har været tilfreds.
Jeg har prøvet og søge lidt på dig og din ordre, men kan desværre ikke finde noget - hverken i mails eller backend på hjemmesiden hvor alle udfyldte reklamationer kan findes hos os, så det ser altså ikke ud til den er gået igennem, min anbefaling er at du udfylder den igen.
Er det for besværligt så er vores telefonnummer til kundeservice: 26200045 og vores mail er service@wofc.dk - du kan altid få kontakt til os per tlf. alle almindelige hverdage fra 10.00-15.00.
Yderligere bestræber vi os efter og besvare mails helt fra kl. 06 om morgen til 23 om aften i almindelig hverdage.

Bedste valg nogensinde!

Mega fedt, at jeg støtte på jer!
Jeg har været på udkig efter en Massagestol længe.
Jeg har også prøvet en del forskellige, men kunne ikke finde den rette for mig, endtil jeg støtte på jer via Facebook.
Er super glad for min stol, og jeg siger tusind tak for en fantastisk service!

Vh

2021年12月1日

Fantastisk kundeservice

Vi har netop modtaget en massagestol på vores arbejdsplads fra WOC. Vi er super glade for at have købt Atmos-modellen.

Hele processen fra bestilling til leveringen har været yderst professionelt. Vi har været i super god dialog med Dianna, som virkelige har guidet os hele vejen igennem processen. Dianna er yderst kompetent og venlig.

Vi havde set os varme på to modeller, men kunne ikke rigtig beslutte os.

Derfor tilbød Dianna at levere begge massagestol, som vi kunne afprøve i 7dage helt gratis, så vi var helt sikker på, at det var den rigtige stol vi købte.

Vi aftalte en leveringsdato på afprøvningen med Dianna fra WOC, og hun sørgede for, at der hele spillede indtil leveringen.

Den sjove og søde leveringsmand fra WOC tilsluttede begge stole, og gav en introduktion på under 30 minutter, så vi var klar til at få massage efter en lang arbejdsdag.

Jeg kan varmt anbefale WOC.

Det er tydeligt at mærke, at kundeservice vægtes højt hos WOC

2021年11月26日
5つ星のうち1の評価

Det rene bondefangeri.

Det rene bondefangeri.

Købte massagestol i februar 2021, ved en hjemme demonstration.

Kosmos massagestol, som stod til vejl. Udsalg på daværende til 59.900 kr. men ifølge sælgerne ville denne stige til minimum 69.900 kr.

Vi købte dog stolen til 30.000 kr. incl. en 10 årig service aftale, til værdi ifølge sælgeren på 10.000 kr. Altså et ret hurtig nedslag på i alt 39.900 kr

Vi får stolen leveret super hurtigt og alt er godt, stolen opfylder vores ønsker og behov.

Der viser sig dog hurtigt fejl på stolen (indenfor 3 mdr.) vi reklamere over stolen, der kommer en reparatør, som forsøger løse problemet. Dette lykkes dog ikke. Vi reklamere igen, reparatøren kommer igen, men det lykkes heller ikke denne gang at løse problemet. Vi reklamere 3. gang over stolen og nu bliver den hentet til værkstedet.

Vi modtager derefter mail om at de ikke kan gøre mere, men at vi kan få en ny stol, eller opgradere til anden model, mod yderligere betaling.

Dette ønsker vi ikke, men vi ønsker købet ophævet, da vi ikke længere stoler på produktet. Og ikke ønsker at smide flere penge i en stol.

Nu siger firmaet så, at stolen er fejlfri.

Sagen ligger nu hos Forbrugerklagenævnet.

Så hvis du vælger at handle her, forbered dig på problemer, hvis du får brug for at gøre brug af dine forbrugerrettigheder.

2021年11月24日
WOC a World of Comfort ロゴ

WOC a World of Comfort からの回答

Kære Betina,
Vi er meget kede af denne anmeldelse og vil derfor gerne i kontakt med dig.
Kan vi kontakte dig per telefon eller kan du kontakte os på 26200055?

5つ星のうち5の評価

Bedste køb på wellness kontoen

Det var bestemt ikke en Massagestol vi havde i tankerne som vores nye møbel da vi tog til Kruså messen. Vi startede da også ud med at købe 2 andre massage apparater. Men vi fik en super demo af stolen af Charlotte og specielt manden var meget imponeret af stolen. Jeg, noget mere skeptisk da jeg er rygopereret. Snakken gik hjemme lørdag aften og vi endte nede ved Charlotte igen om søndagen og handlede stol.

Det har vi bestemt ikke fortrudt.

Stolen bliver brugt flittigt.
Vores 3 teenagere er pludselig meget oppe i stuen og får en tur i stolen.

Mandens hofte er ikke så smerteplaget mere.

Den lange teenagers ryg er heller ikke så øm mere.

Jeg nyder specielt at blive strukket ud og få varme.

Vi må ærlig indrømme at den stol er blevet vores bedste investering på wellness kontoen.

Charlotte der solgte os stolen var sød og super dygtig til at guide og vejlede. På intet tidspunkt har vi følt os presset til købet. Tværtimod.

Vil vi anbefale Massagestolen og andre varer fra WOC?

Uden tvivl 👍

Og Charlotte; jeg smiler også 😀

2021年11月18日
5つ星のうち5の評価

Meget tilfreds med den hurtige levering…

Meget tilfreds med den hurtige levering og gode bestillingsoplevelse. Det ene produkt er en gave, så det kan jeg ikke give anmeldelse på. Det andet produkt, en holdnings-korrigerende trøje, er jeg meget tilfreds med. Og er glad for instruktionen om, at det er nok at anvende den 30 min om dagen.

2021年11月17日
5つ星のうち5の評価

Vi er meget glade for vores kosmos…

Vi er meget glade for vores kosmos massagestol! Firmaet kan hjertelig anbefales. Vi fik muligheden for afprøve stolen før vi besluttede os for køb og de har leveret og installeret stolen i vores hus. De holder det de har aftalt, kommer til tiden og er nemme at komme i kontakt med.

2021年9月10日

Trustpilot エクスペリエンス