Ik heb eerder een review geschreven omdat de levering en het contact moeizaam verliep. Aangezien ik daarna nog prettig contact heb gehad heb ik wederom bestellingen geplaatst. Dit bedrijf verdiende ee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik had de wasparfum al vaker gekocht en kwam per ongeluk op deze site. Het was aanzienlijk goedkoper. Bestelling geplaatst, via Klarna betaald, wat ik een eerste keer altijd prettig vind, het werd sne... ãã£ãšèŠã
World of Scents is een gerenommeerd bedrijf dat zich toelegt op het leveren van verfijnde geurartikelen voor in huis. Met een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten heeft het bedrijf een prominente positie veroverd in de wereld van huiselijke geurbeleving. World of Scents onderscheidt zich door een diverse reeks merken aan te bieden, waaronder Horomia, Parfumello, Profumel, en Tochi, elk met zijn eigen unieke karakter en geurprofielen. Een van de kenmerkende producten van World of Scents is het authentiek Italiaanse wasparfum van Horomia, dat bekend staat om zijn langdurige en verfijnde geuren die een vleugje Italiaanse elegantie aan kleding en linnengoed toevoegen. Daarnaast biedt het assortiment van Parfumello een breed scala aan geurartikelen, variërend van geurverspreiders tot geurkaarsen, die diverse smaken aanspreken. De presentatie van producten bij World of Scents getuigt van luxe en elegantie, wat bijdraagt aan de algehele ervaring van het gebruik van geurartikelen. Met een focus op klanttevredenheid blijft World of Scents een favoriete bestemming voor liefhebbers van hoogwaardige geuren, die streven naar een verrijkende en betoverende ambiance in hun leefruimte. Het bedrijf blijft zich positioneren als een toonaangevende speler in de wereld van geurbeleving, waarbij het voortdurend streeft naar innovatie en excellentie in zijn assortiment.
Wateringweg 1 D08, 2031 EK, Haarlem, ãªã©ã³ã
Snelle levering. Top service. De geuren zijn ook zo lekker. Ik ben fan en raad het ook iedereen aan.
Zeer correcte webschop
Die heerlijke wasparfum verkoopt
Elixer en talco ze zijn voor mij top.
Jullie leveren snel mooie prijs en het product ruikt heerlijk
Zijn vriendelijk en snel van reactie als je vragen hebt.
Horomia is een goed wasparfum.
Ben erg tevreden en klanten ookð
Snelle levering en producten zijn ontzettend goed
Al jaren fan van de was parfum van horomia !
Ik wacht altijd op een mooie aanbieding maar zelfs tijdens de aanbiedingen was er ruime keuze en voorraad en snel verzonden ik zal met een aanbieding zeker weer bestellen
Horomia is zo fris, heel je huis ruikt er naar, en dat is echt waar. Mijn man zijn werkjas had ik ermee gewassen en na twee weken rook je nog steeds de geur. Zijn collega heeft het ook gekocht.
Ik heb inmiddels een voorraad staan dan grijp ik nooit mis.
Super fijne service, er deed zich een klein probleempje voor en dit is met de fantastische service direct opgelost. Erg fan van hun wasparfum en zal dit zeker vaker halen. Een echte aanrader is de bianco latte wasparfum heerlijk
Every bottle Iâve purchased smells absolutely amazing! When it comes to fragrances, you can truly buy with your eyes closed. The talc textile spray is comforting and lasts beautifully. My only wish is for a laundry fragrance and a larger spray for âLino e Fior di Cotoneâ, its scent is simply incredible!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã