Wouters & Hendrix レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Al jarenlang bewonderaar en sinds enige tijd ook eigenaar van enkele prachtige oorbellen zoals de Single Mussel, de Climber,

5぀星のうち5の評䟡

Heel snelle verzending, en super leuk ingepakt! De online shop ervaring wordt toch een beetje dichtergebracht bij in de winkel iets te kopen. De juwelen zelf zijn van zeer mooie kwaliteit en gaan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al jaren ben ik een grote fan van Wouters & Hendrix. Hun juwelen zijn niet alleen uniek, maar ook van uitstekende kwaliteit. De winkelervaring is altijd top, zowel in de winkels als online. Onlang... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝食デザむナヌ
  2. 宝石商
  3. ゞュ゚リヌ補造業者
  4. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Wouters & Hendrix is about blending craftsmanship and surprise since 1984. Born in an avant-garde moment, we bend the rules of traditional jewellery making and wearing. Subtle rebels with a love for surrealism, we are drawn to unexpected combinations of materials and techniques, gently adorning your body with tales in silver and gold. Our wearable sculptures, designed and handmade in our Antwerp atelier, help you express your own version of femininity. For you to know and for others to find out.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Originaliteit & vakmaschap

Stuk voor stuk kunstwerken die ik met veel plezier blijf dragen. Een bezoek aan het atelier van W&H deed me nóg meer waardering krijgen voor hun originaliteit en vakmanschap. In de winkel in Antwerpen word je altijd ontzettend vriendelijk en deskundig geholpen. Topadres ❀

2026幎7月1日

Hi Sandy,

Bedankt voor je mooie woorden!

Het doet ons enorm veel plezier te horen dat onze juwelen zo’n mooie plek hebben in je collectie. Bedankt om onze passie voor design en vakmanschap zo warm te waarderen.

Warme groeten,

5぀星のうち5の評䟡

Leuke online shop ervaring!

De juwelen zelf zijn van zeer mooie kwaliteit en gaan heel lang mee!

2026幎7月1日

Hi Ceulemans M,

Bedankt voor je fijne review!

Fijn om te horen dat de online shopervaring zo positief was en dat je de verpakking als een echte meerwaarde hebt ervaren.

Nog fijner is natuurlijk dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de juwelen. Alvast veel plezier ermee!

Hartelijke groeten,

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben grote fan van W&H

Ik ben grote fan van W&H, mijn 2 laatste paar oorbellen die ik gekocht heb zijn zeer mooi, maar 1 paar is wel wat kleiner uitgevallen dan ik gedacht had. Ik kon het ook niet goed opmaken uit de foto hoe groot ze zouden zijn. Het andere paar is absoluut top.

2026幎6月30日

Hi Machteld,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je zo'n grote fan bent van Wouters & Hendrix en dat je nieuwe oorbellen goed in de smaak vallen.

Jammer dat één paar kleiner uitviel dan verwacht, dat kan soms moeilijk in te schatten zijn op een foto. We nemen deze feedback zeker mee.

Hartelijke groeten,

5぀星のうち5の評䟡

Great jewelry and top quality

2026幎6月18日

Dear Ann

Thank you for your kind words. We're so happy to hear you're enjoying your jewellery.

We look forward to welcoming you again soon.

Kind regards

Hele mooie fijne oorbelletjes gekocht,

Hele mooie fijne oorbelletjes gekocht,
Werden snel geleverd in leuke verpakking!

2026幎6月18日

Hi SC

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We wensen je veel plezier met je aankoop.

🩷W&H

🩷W&H - perfection overall

2026幎6月19日

Hi Billie

Bedankt voor je mooie woorden en je jarenlange vertrouwen!

Beste,

Bijzonder tevreden over de vlotte service en mooie verpakking van een mooi juweeltje!

2026幎6月19日

Hi Sylviane

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn heel blij te horen dat zowel de service als de verpakking helemaal aan je verwachtingen voldeden.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in een van onze boutiques.

Quality + Service

Great quality and service. Fast delivery in Belgium.

2026幎6月12日

Dear Carlos

Thank you for your kind words. We hope you will enjoy your new piece!

Kind regards

Great jewelry

Great jewelry, unique pieces & very good service

2026幎5月17日

Hi Els

Thank you so much for your kind words!

We’re very happy to hear that you appreciate our unique pieces and service.

We hope to welcome you again soon!

Best regards

5぀星のうち5の評䟡

An excellent gift idea supported by

An excellent gift idea supported by very premium looking packaging.

2026幎5月8日

Hi Katja,

Thank you for your kind words.Happy to hear the packaging made it feel extra special. We hope it brought a special touch to the experience!

Have a great day!

Kind regards,

5぀星のうち5の評䟡

Heel goed altijd en heel klant

Heel goed altijd en heel klant vriendelijk

2026幎4月2日

Hi!

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We kijken ernaar uit je binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen.

Geweldige service

Geweldige service en prachtig gemaakt juweel.

2026幎4月8日

Hi Michael

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze juwelen en service.

5぀星のうち5の評䟡

Excellent service with a personal

Excellent service with a truly personal touch.
The earrings and necklace I purchased are absolutely beautiful from the line with tattooed hearts in silver.

2026幎2月3日

Hi there,

Thank you so much for your kind words! We’re happy you love the “Tattooed Hearts” earrings and necklace. It means a lot to us, and we can’t wait to share more pieces from our new collections in the future.

Best regards,

5぀星のうち5の評䟡

Online shopping made to feel as a luxe shopping experience

Shipping was fast and the package felt like a luxurious gift to myself. For a relatively lower price order still made me feel like a high end shopper.

2026幎1月18日

Hi L

Thank you for taking the time to share your experience with us. We look forward to welcoming you again soon, both in-store and online.

Best regards

5぀星のうち5の評䟡

Altijd een onberispelijke dienst bij

Altijd een onberispelijke dienst bij Wouters&Hendrix!
Jana van de custumer-service is heel vriendelijk en attent.
Ik ben al 40 jaar een zeer tevreden klant.

2025幎12月16日

Hi Jo

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We kijken ernaar uit om je snel weer te verwelkomen, zowel in de winkel als online.

Bedankt voor je vertrouwen. We wensen je fijne feestdagen.

Snelle reactie

Snelle reactie, denken met je mee en geven tijdig informatie. Blij!

2025幎12月10日

Hi!

Mooie en degelijke sieraden

Mooie en degelijke sieraden. Ook goede service als er iets stuk is. Deze zomer voorgehad. Ik werd keurig op de hoogte gehouden wanneer mijn stuk terug klaar was. Vriendelijke en attente winkelbedienden.

2025幎8月16日

Dag Ilse

Een paar keer per jaar openen we de deuren van ons atelier in Antwerpen. Een bijzondere gelegenheid om achter de schermen bij Wouters & Hendrix te kijken en onze wereld van dichtbij te ervaren.

Meer informatie vind je hier:https://wouters-hendrix.com/blogs/mussel-club/mussel-club

Enorm dankbaar voor Wouters & Hendrix

Een tijdje geleden een van hun prachtige juwelen gekocht met de gedachte om die gepersonaliseerd te laten graveren. Enkele maanden nadat ik de ketting had gekocht, heb ik hen opnieuw gecontacteerd voor de gravering. Met veel goeie zorgen hebben ze dit tot een prachtig zeer waardevol en persoonlijk juweel gebracht!
Wouters & Hendrix biedt excellente, premium service aan die ik iedereen kan aanraden.

2025幎9月9日

Hi Charlotte

We zijn heel blij dat we je ketting mochten personaliseren tot een persoonlijk en betekenisvol juweel.

Bedankt voor je vertrouwen.

Geweldig merk !

Onlangs plaatste ik een bestelling via de webshop en dat ging supervlot. De verpakking voelt echt als een cadeautje om uit te pakken. Een merk dat staat voor karakter en vakmanschap – absoluut een aanrader!

2025幎2月14日

Hi Katrin

Bedankt voor je vertrouwen.

5぀星のうち5の評䟡

Im quite a fan of the unique design

Im quite a fan of the unique design of w&h jewelry. Service is also very good and customer oriented. If you order something online they keep you very well updated on the order status, the website is easy to surf and also contact them is easy. I do recommend them!

2025幎2月12日

Dear Teo

We truly appreciate you taking the time to share your experience. It’s wonderful to hear that you’re such a fan of our brand!

We look forward to welcoming you again soon, whether in one of our boutiques or online.

Warm regards

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス