レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze keuken! De keuken voelt weer als nieuw en kan weer jaren mee. De kwaliteit en service van Wrap & Flow is zeer goed en bevelen wij van harte aan!... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na gezien te hebben op Instagram contact opgenomen. Supersnelle reactie en ook afspraak om te komen kijken was er gelijk de week erna. Duidelijke afspraken en meer dan genoeg keus aan kleuren. Na 6 we... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben onze keuken laten wrappen door deze toppers en het resultaat is prachtig precies zo als we voor ogen hadden. Ze dacht in elke detail met ons mee, communicatie was uitstekend ik raad hún ied... もっず芋る

䌁業情報

1. 内装工事請負業者

圓該䌁業による蚘述

Met hoogwaardige en duurzame interieurfolie wrappen we jouw keuken tot een moderne en stijlvolle ruimte, zonder dat je een volledige renovatie nodig hebt. Het is duurzaam, voordelig en snel!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Nieuwe keuken door wrappen!!

Nieuwe keuken door Wrap & Flow.
Binnen een dag een nieuwe look (keuken) van zwarte keuken naar zand beige. Mijn grote ergernis met een zwarte keuken het oneindig poetsen ivm vette vingers is niet meer. En ook het statement wat een zwarte keuken geeft is nu een compleet andere look en hierdoor zoveel meer licht. Wrap & Flow geeft advies tijdens de intake, gaat zeer nauwkeurig te werk en goede communicatie! Als je al denkt aan het wrappen van je keuken zeker doen!

2024幎9月6日
5぀星のうち5の評䟡

We zijn supergoed geholpen met het

We zijn supergoed geholpen met het uitkiezen van de kleur in onze keuken. We twijfelde eerst welke kleur goed bij de rest van ons huis zou passen. Dus kregen we eerst staaltjes opgestuurd en later konden ze op locatie langskomen om advies te geven. Uiteindelijk hebben we een kleur gekozen en is het echt prachtig geworden. We zijn superblij met het eindresultaat en heel erg tevreden over het contact! ❀

2024幎8月10日

Zeer tevreden!

Vanaf het intakegesprek goed en persoonlijk contact gehad. Zeer transparant in de communicatie en kwamen alle gemaakte afspraken na!
De keuken is perfect gewrapt! We kunnen het iedereen aanraden.

2024幎6月29日
5぀星のうち5の評䟡

Wrap & Flow aanrader voor je keuken!

Wrap & Flow zijn professionele mensen die weten wat ze doen! De communicatie was erg fijn en snel. Tijdens de intake hebben we samen gekeken naar de stalen en hebben ze uitgelegd hoe ze te werk gaan. Onze keuken kon super snel gewrapt worden en we zijn er nog steeds erg blij mee!! De keuken heeft een hele andere uitstraling gekregen. En je ziet niet eens dat de keuken gewrapt is, zo netjes is het gedaan! Zeker een aanrader dit bedrijf!

2024幎5月29日

Wrap & Flow からの回答

Bedankt voor de leuke review! We zijn super blij om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service :)

Aanrader!

Vía Instagram bij wrap en flow gekomen. Wat een super fijne mensen en goede, duidelijke communicatie! Ze hebben prachtig werk afgeleverd! Ben super blij met het resultaat! Mijn keuken is als nieuw!

2024幎5月9日

Wrap & Flow からの回答

Bedankt voor jullie vertrouwen en leuke review!

Aanrader

Top service, fijn contact. Onwijs blij met het resultaat, kwalitatief heel goed gedaan. Herken de keuken niet meer terug. Zou het iedereen aanraden!

2024幎5月27日

Wrap & Flow からの回答

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!

5぀星のうち5の評䟡

Van hoogglans wit naar mat zwart

Onze keuken ziet er prachtig uit, van spierwit naar zwart is een hele verandering. Wij zijn er heel erg blij mee.
Het contact verliep soepel en we konden erg snel terecht. In 7 uur was de klus geklaard en alles weer netjes opgeruimd.

2024幎4月11日

Wrap & Flow からの回答

Bedankt voor de mooie review!

Super! Aanrader!

Deze week onze keuken laten wrappen. Fantastisch wat is het goed gelukt en ook nog eens voor een goede prijs. Quinty en Kiro hebben bij ons thuis de intake gedaan en ons geadviseerd in de kleuren. Communicatie daarna verliep vlot. Kortom een aanrader dit bedrijf.

2024幎4月10日
5぀星のうち4の評䟡

Super!

Goed en snel contact, geven advies en tips om je keuken te upgraden, veel keuze in kleuren. Mijn keuken ziet er super uit dankzij Wrap&Flow en past nu echt bij onze gerenoveerde woning! Heel erg blij mee!

2024幎3月6日
5぀星のうち5の評䟡

Super blij met onze nieuwe gewrapte keuken

We hebben de keuken vandaag laten wrappen door Wrap & Flow, We zijn er superblij mee. Vanaf begin goed contact gehad met Quinty & Kiro, duidelijk offerte, staaltjes ontvangen keuze gemaakt en alles snel en heel netjes en zeer vakkundig uitgevoerd.
Dank jullie wel!!👍👊
Edwin en Lisette.

2024幎3月4日

Een nieuwe keuken

Wij zijn echt super blij met het resultaat. Wij werden goed geholpen met onze keuze. Ze dachten mee en daarna ontvingen we een aantal samples waar we onze keuze uit hebben gemaakt. Binnen een week werd de keuken gewrapt en binnen een dag hadden we een als nieuwe keuken. Ziet er prachtig uit.

2024幎2月29日

Dreamhouse.18

Super blij met onze gewrapte keuken! Ze bieden persoonlijke service op maat, zijn heel vriendelijk, snel, kwalitatief zeer goed en denken met je mee! Wij hadden eerst een intake en twee weken later hebben ze onze gehele keuken in één dag heel strak gewrapt! Echt een aanrader!

2024幎2月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス