Man bliver altid mødt af et smil og føler sig velkommen i butikken. Kommer man og ikke lige ved hvad man skal købe så er de altid klar til og hjælpe med gode ideer som falder i modtageren af gaven... もっと見る
企業が回答しました
Et engageret og hjælpsomt sødt personale. Flot butik og prøverum, så du har chancen for kun at købe smukt tøj som klæder dig. Butikkens udvalg er kvalitet og populære brands. Ofte er der også mega god... もっと見る
企業が回答しました
To produkter købt på live. Et læder bælte og en top, begge dele levede op til mine forventninger. Og priserne var meget skarpe. Kan klart anbefale Wupp. Super venlig betjening
企業が回答しました
Dame -og herretøjsbutik som forhandler de stærkeste danske brands.. F.eks. Mos Mosh, Karmamia, Neo Noir, Nümph, Rue De Femme, Leveté Room, Casual Friday, Mos Mosh Gallery, Bruun & Stengade og mange mange flere. Design og kvalitet er altid en prioritering. Vi elsker at kombinere tidens trends og tendenser, med det vi har i skabet, og på den måde skabe vores og dit unikke udtryk. En personlig favorit er at matche det rå med det ultra feminine. Kig forbi vores nyhedskategori og se hvad der rør sig hos os.
Østergade 18, 8450, Hammel, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Lækkert udvalg af tøj, kundeservice helt i top. Som altid en fornøjelse

Wüpp ApS からの回答
Fantastisk butik fantastisk service!
Første gang jeg besøger butikken, et besøg værd selv efter 25 km i bil 👌🏻

God og hurtig service.
Dette var både i forbindelse med bestilling og ombytning pga. af størrelse.

Wüpp ApS からの回答
Jeg får altid en super god og professionel betjening ❤️en dejlig butik for vores by

Wüpp ApS からの回答
Jeg købte online, og alt forløb helt perfekt. Jeg er meget glad for l mi in Gossia skjorte.

Wüpp ApS からの回答
Super god og venlig betjening. Godt udvalg til kvinder og mænd

Wüpp ApS からの回答
Sidste kjole i landet i min størrelse - super pris og lynhurtig levering - inkl. vingummipose;-)

Wüpp ApS からの回答
Man bliver altid mødt af et smil og føler sig velkommen i butikken.
Kommer man og ikke lige ved hvad man skal købe så er de altid klar til og hjælpe med gode ideer som falder i modtageren af gavens smag.
Man kan mærke det er et par som elsker deres butik og det giver en dejlig positive energi til os kunder.

Wüpp ApS からの回答
Igen rigtig god service fra Wüpp. Jeg Skrev via Instagram en fredag aften om et par støvler kom på udsalg. Fik hurtigt besked, at de ikke var sat ned, men at de gerne ville prismatche, da de var sat ned andetsteds, og indenfor kort tid kunne jeg gennemføre ordren til udsalgspris.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。