レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Så lÊkker en kjole, perfekt pasform i meget lÊkkert stof. Vildt sÞde ejer og god oplevelse at hente kjolen på adressen. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kÞber en kjole eller andet lÊkkert tÞj.

Dejlig overskuelig hjemmeside, indbydende. Nem at finde rundt pÃ¥, sikker betaling. Bestilte t-shirt som kom indenfor den forventede tid. Utrolig fint pakket ind - glÊder os til at give gaven (som kÞ... もっず芋る

Virkelig lÊkre produkter i god, naturlig kvalitet :) God service - jeg modtog hurtigt min ordre. TÞjet sidder enormt flot, jeg er meget tilfreds. Vil med 100% sikkerhed bestille flere fine kjoler og s... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品提䟛業者
  2. 子䟛服店
  3. 衣料品店
  4. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

GROBUND er bÊredygtigt tÞj til kvinder. GROBUND er certificeret med GOTS, hvilket sikrer Þkologiske styles, der er produceret under ordentlige arbejdsforhold. GROBUND sikrer ordentlighed i hele produktionen og vi fremstiller tÞj med vÊrdighed. Med GROB...

• Skovgaardsvej 12, 8800, Viborg, デンマヌク

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

LÊkkerhed og kvalitets tÞj

2025幎2月12日

Den smukkeste striktrÞje

Grobund er nu min absolut favorit! Har gennem nÊsten 20 Ã¥r gÃ¥et efter bÊredygtige og Þkologiske tÞjmÊrker med hÞj kvalitet, og mÃ¥ sige, at Grobund styrer for vildt - selv det lille skilt inde i den smukke striktrÞje, som jeg bestilte, er enkel og i trÃ¥d med filosofien. Og yderst hurtig og god service! GennemtÊnkt og gennemfÞrt 🥰

2024幎12月14日

Fantastisk kvalitet

Jeg kÞbte en kjole som jeg havde forelsket mig i, efter at have set den pÃ¥ facebook. Jeg var lidt i tvivl om hvilke nuancer stoffet havde, men skrev til Grobund og fik hurtigt et brugbart svar. Jeg elsker deres kjoler. De er sÃ¥ lÊkre og behagelige at have pÃ¥. De koster jo sÃ¥ lidt mere en kjoler andre steder, men de er klart pengene vÊrd 😃

2024幎10月24日

De produkter

De produkter, jeg bestilte, var fine, men jeg havde også brug for nogle vigtige produkter, som jeg ikke havde modtaget. Kundeservicen ville have sagt, at vi noterer det og ringer til dig, når vi har dem. Men indtil nu har ingen ringet eller sendt mig en besked.

2024幎2月3日
GROBUND ロゎ

GROBUND からの回答

Hej Else Svane. Dejligt at du er tilfreds med dine varer. Jeg har forsÞgt at sÞge dig frem i vores system for at fÞlge op på din henvendelse og din bestilling, men jeg har ingen kunder med dit navn. Hvis du stadig har brug for at blive kontaktet, så send gerne en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Mvh GROBUND

God kÞbsoplevelse

Dejlig overskuelig hjemmeside, indbydende. Nem at finde rundt på, sikker betaling.
Bestilte t-shirt som kom indenfor den forventede tid. Utrolig fint pakket ind - glÊder os til at give gaven (som kÞbet er).
Dog KÆMPE minus at Postnord var “den billigste mulighed” for levering. Var hjemme - sÃ¥ postnord kÞrte ind i vores lomme.. kÞrte op af den ene vej, sÃ¥ nÊste vej
 var klar til at Ã¥bne dÞren - MEN postnord kom drÞnede lige forbi vores hus - og 5 min efter modtog jeg en sms hvori der stod jeg ikke var at trÊffe hjemme!! Ingen havde banket pÃ¥, har kunnet se vores hoveddÞr hele tiden.. Kunne hente pakken 2 dage senere!!
.. denne episode har dog intet med Grobund at gÞre, hvorfor de fortsat fÃ¥r 5 stjerner.

2023幎5月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。