3F - Danmarks stÊrkeste fagforening レビュヌ 1,306

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi vil gerne sige tusinde tak for kyndig vejledning af Mads og Hana til vores videre forlÞb i livet. De var utroligt sÞde, hjÊlpsomme og gav super fantastisk support. HÃ¥ber at I vil hyre flere sÞde og... もっず芋る

䌁業が回答したした

En stor TAK til Louise Andreassen for hendes fantastiske hjÊlp. Hun er utrolig empatisk, respektfuld og meget fleksibel. Hun gÞr alt, hvad hun overhovedet kan, for at hjÊlpe og give gode rÃ¥d. Jeg er v... もっず芋る

Den hjÊlp jeg har fÃ¥et fra fÞrste opkald til 3f og til i dag har vÊret fantastisk. Jeg tÞr ikke tÊnke pÃ¥ hvor jeg havde vÊret i dag hvis ikke de havde grebet mig og hjulpet mig. Og stadig stÃ¥r klar nÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 劎働組合
  2. 所埗補償保険

圓該䌁業による蚘述

3F, Fagligt FÊlles Forbund, er med godt 365.000 medlemmer Danmarks stÞrste fagforening og a-kasse. 3F forhandler overenskomster, arbejder for bedre arbejdsmiljÞ og taler medlemmernes sag i medierne.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

1306件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 44に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

ForfÊrdelig service

Er meget utilfreds over Helene/helena’s tone. Hun sagde “vi ringer nÃ¥r vi fÃ¥r tid” jeg sagde “det har i sagt i 6 mÃ¥neder” hun siger “vi ringer senere” jeg ringer sÃ¥ senere og hun siger “er det nu dig igen. Vi ringer nÃ¥r vi fÃ¥r tid” og sÃ¥ lagde hun pÃ¥ lige i Þret pÃ¥ mig. Utroligt at have en uforskammet telefondame pÃ¥ den mÃ¥de. Dette er ikke for at hÊnge nogen ud. TvÊrtimod for at udtrykke min utilfredshed af niveauet af service i 3F

2026幎3月23日

KÊmpe tak til Mads og Hana fra 3F KÞbenhavn

Vi vil gerne sige tusinde tak for kyndig vejledning af Mads og Hana til vores videre forlÞb i livet. De var utroligt sÞde, hjÊlpsomme og gav super fantastisk support. Håber at I vil hyre flere sÞde og ordentlige medarbejdere som dem! De bedste hilsner fra Anthon, Aske og Julie

2026幎4月1日
3F - Danmarks stÊrkeste fagforening ロゎ

3F - Danmarks stÊrkeste fagforening からの回答

Hej alle tre. Mange tak for jeres positive feedback. Godt at hÞre, at det var nyttigt for jer. Bedste hilsner
Laura

StÞrste svindler forbund.

StÞrste svindler forbund.
Havde meldt mig ind med lovning på de fÞrste måneder var gratis, det var de så ikke. Min datter kunne vÊre medlem for 65 kr.pr. måned, det blev til 506 kr. Pr. Måned.
Hold jer langt vÊk fra 3f. De er kun ude på at snyde folk..
Selv om de ringede flere gange og spurgte om de kunne gÞre noget, så var det lige pludselig nogen andre man skulle ha fat i, dybt useriÞst.
De skulle aldrig kÞre en alvorlig sag for mig når det ikke en gang kan holde en aftale.
tilbage til det faglige Hus, de ved hvad de laver.

2026幎2月1日
3F - Danmarks stÊrkeste fagforening ロゎ

3F - Danmarks stÊrkeste fagforening からの回答

Hej Henrik. Det er rigtig Êrgerligt, at du har en oplevelse af at vÊre blevet svindlet. VI bestrÊber os på at gÞre en forskel for vores medlemmer og selvfÞlgelig holder vi, hvad vi lover, når vi siger, at de fÞrste to måneder er gratis. Vil du skrive en mail til trustpilot@3f.dk? Du må meget gerne uddybe med din datters navn og hvilken afdeling, hun er meldt ind i. Mvh Laura

Sorry 3f nu er det slut med mit

Sorry 3f nu er det slut med mit medlemskab
Man bliver fyret på usaglig grund fra en virksomhed.det eneste man får at vide af 3f
Vi kan ikke gÞre noget...og kom videre med nyt job...i har lavet dårligere overenskomster for at tilfredsstille virksomhederne...man ser hvorfor unge mennesker ikke gider jer som fagforening.
Der er jo intet positivt ved at vÊre medlem
I er bare for dårlige og nogle pampere

2026幎3月27日
自発的なレビュヌ

TÊnk jeg om nÃ¥r i skal vÊlge

TÊnk jeg om når i skal vÊlge fagforening /a-kasse. Da jeg efter 41år har betalt sid/3F
Og jeg så skulle have af a-kassen efter jeg have gået hjemme og passet min syge samlever hvor vi brugte vores opsparing

Så da jeg meldte mig ledig fik jeg at vide jeg kun kunne få 1120kr om mdr

Det kunne ikke engang dÊkke min kondigent
Så måtte jeg melde mig ud

Da jeg fik bekrÊftet på sms af formanden fra Aalborg afd jeg skulle prÞve og sÞge kontant hjÊlp .ja det er stÞtte fra Danmarks stÊrkeste fagforening

Men så når jeg skriver til formanden på sms nu
Og vil have deres udregning fra a kassen jeg ikke berettig a-kasse
Det skal jeg bruge for at sÞge om kontant hjÊlp ved kommunen

Men får ingen svar ?

Nogle gange er de ikke helt klar over det er medlemmer der betaler deres lÞn

2026幎3月18日

ДякуєЌП за іМфПрЌацію

Дуже Ўякую ТіМі, за іМфПрЌацію, це Ўуже ціММП та пізМавальМа. Та ПкреЌа пПЎяка Лесі, за переклаЎ та терпіММя. Ње Маша перша зустіч, але тПчМП Ме ПстаММя

自発的なレビュヌ

Jeg vil gerne skrive en stor tak til

Jeg vil gerne skrive en stor tak til fagforeningen 3F og isÊr til de dygtige og meget professionelle medarbejdere Lesia Havryliuk og Bernadeta Krupienczyk ThrysÞe.
Jeg er meget taknemmelig for deres stÞtte, opmÊrksomhed og Êgte vilje til at hjÊlpe. Det er tydeligt, at de ikke bare er hÞjt kvalificerede specialister, men også mennesker med et stort hjerte. De arbejder professionelt, forklarer alt tydeligt og giver en fÞlelse af tryghed og respekt.
Det betyder rigtig meget at mÞde så engagerede og kompetente fagfolk. Stor respekt for deres arbejde og for alt det, de gÞr for mennesker.
Tusind tak til 3F og til Lesia og Bernadeta for jeres indsats!
Med venlig hilsen Mariia Novikova.

Я хПчу щОрП пПЎякуватО прПфспілці 3F

Я хПчу щОрП пПЎякуватО прПфспілці 3F Aalborg за ПргаМізацію зустрічі з преЎставМОкПЌ пПЎаткПвПї службО. ЗахіЎ був Ўуже кПрОсМОЌ і ЎПбре ПргаМізПваМОЌ.

ПреЎставМОк пПЎаткПвПї службО ЎетальМП та зрПзуЌілП пПясМОв важлОві пОтаММя, пПв’язаМі з пПЎаткаЌО, звітМістю та праваЌО працівМОків. ІМфПрЌація була пПЎаМа ЎПступМП, з практОчМОЌО прОклаЎаЌО, щП ЎПпПЌПглП краще зрПзуЌітО сОстеЌу та уМОкМутО ЌПжлОвОх пПЌОлПк у ЌайбутМьПЌу.

ОсПблОвП ціММП булП те, щП учасМОкО ЌалО ЌПжлОвість пПставОтО свПї запОтаММя та ПтрОЌатО чіткі й прПфесійМі віЎпПвіЎі. АтЌПсфера зустрічі була віЎкрОтПю та ЎПбрПзОчлОвПю, віЎчувалПся щОре бажаММя ЎПпПЌПгтО люЎяЌ рПзібратОся у склаЎМОх пОтаММях.

Такі зустрічі Ўуже важлОві Ўля працівМОків, ПсПблОвП Ўля тОх, хтП МещПЎавМП жОве і працює в ДаМії. ЗавЎякО такОЌ захПЎаЌ люЎО ПтрОЌують кПрОсМі зМаММя та віЎчувають піЎтрОЌку.

ЩОрП Ўякую 3F Aalborg за іМіціатОву, чуЎПву ПргаМізацію та турбПту прП свПїх члеМів. СпПЎіваюся, щП такі іМфПрЌатОвМі зустрічі прПвПЎОтОЌуться і в ЌайбутМьПЌу.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。